招聘中
薪金面议
9天前
薪金面议
9天前
更多好工 (14)
今日午餐時段嚟到大埔新開嘅呢間店⋯見到有午市套餐都好吸引,平日下午都唔使等位就有得入~~我就點咗一個豬扒菜飯同埋小籠包😞嚟到嘅時候竟然發現菜飯入面有條頭髮🫠睇到都冇晒胃口😪最後店員幫我換咗一個飯講返啲食物⋯個人認為個豬扒太咸..小籠包都係不過不失入面都有肉汁嘅🫣不過下次就未必會再嚟呢間店啦因為衛生環境又唔係幾好😪有少少失望嘅。希望佢哋會再改善一下啦,改善下衛生環境。店員嘅態度都OK !。。
今日午餐時段嚟到大埔新開嘅呢間店⋯
見到有午市套餐都好吸引,平日下午都唔使等位就有得入~~
我就點咗一個豬扒菜飯同埋小籠包😞
嚟到嘅時候竟然發現菜飯入面有條頭髮🫠
睇到都冇晒胃口😪最後店員幫我換咗一個飯

講返啲食物⋯
因為衛生環境又唔係幾好😪有少少失望嘅。
希望佢哋會再改善一下啦,改善下衛生環境。
店員嘅態度都OK !。。
2022-11-22 221 浏览
剛從日本回來黃碼只可外賣,有點時間沒吃中菜所以試下這間新張(怕凍左快快食左唔記得影相)小籠包:冇俾醋真係好扣分,食落已經冇咁好味,皮厚左d生煎包:包底煎到好乾硬,有肉汁但冇鮮味,店名做主打令人失望擔擔面:第一次食冇花生味冇味擔擔面,個湯望落好濃原來係假象,湯同面係分隔,但個面都淋到死雞絲粉皮:竟然係落天使牌果隻芝麻沙律醬,唔係胡麻醬,食落好怪,酸酸哋,不倫不類,伏,食完都唔見雞絲係邊到孜然雞翼:又乾又柴,比較之下譚x好味好多,不叫也擺無法堂食才外賣,外賣容器大大小小每個要2蚊,叫唔叫自己考慮。總結冇樣係好味,中伏完畢,感謝閱讀
小籠包:
冇俾醋真係好扣分,食落已經冇咁好味,皮厚左d
生煎包:
包底煎到好乾硬,有肉汁但冇鮮味,店名做主打令人失望
擔擔面:
雞絲粉皮:
孜然雞翼:
又乾又柴,比較之下譚x好味好多,不叫也擺

總結冇樣係好味,中伏完畢,感謝閱讀
2022-11-21
20 分钟 (外卖自取)
2022-11-15 378 浏览
堅信號o係新達廣場開左分店,好多人🤣不過手機自助點餐都好方便👍🏻叫左午餐set 可以揀2隻小籠包前菜,但冇得揀生煎包,依個一定係佢ge 策略!!!就係因為出名生煎包,所以佢係成功ge, 因為我真係加左2隻🤣主菜叫左四川擔擔面走辣,雖然係花生醬湯,但唔會好膩,總之就仲食得落小籠包同生煎包各2隻,仲有餐飲凍豆漿~一路食大家都記住望住台面個溫馨提示,就係要小心熱小心咬開生煎包,如果唔係d熱辣辣的汁就會爆到周圍都係🤣Ps食堅信號都係堂食好,尤其是多人時,因為外賣逐個盒計,所以外賣要加好多錢🫠

• 生煎包