2023-08-08 206 浏览
周未食好啲所以就嚟放肆一番,食個燒肉放題。去左旺角上次朋友推薦嘅旺角樓上店,地點都幾方便,由於即興無Book枱就walk in 好再都係等左5分鐘就有位入,Menu 有3個等級嘅餐選擇。我哋揀咗中等級數Level 2嘅set $378+38/位 ,頭盤有一盤靚肉(每人一客)會先上唔洗你自己掃QR Code落單就會有。 果盤肉嘅質素好唔錯 ,有3種唔同油脂分布嘅牛肉(A4和牛肉/美國牛頸脊/澳洲M9和牛西冷)比你試咗先,好有牛味。 依個餐可以食嘅類別都算幾多、安格斯牛肉S、7款嘅刺身、5-6款嘅水產有蝦幾新鮮亦有帆立貝同青口、熟食有5-6款串燒同前菜熟食小食、甜品就泡芙同雪糕 、幾款生果。 飲品就有4款啤酒同一啲台灣嘅罐裝茶類飲品同汽水、雪糕都可以自己出去拎。 爐身會張隔油紙嘅係可以隔住冇咁易燶底痴鐵嘅,張紙燶咗可以叫店員換😛 整體黎講質素好又多選擇好飽好有滿足感😋😋,而甜品嘅泡芙我一個人都食咗幾粒😋菠蘿、雞皮、黑松露金菇 都好推薦 另一半都讚牛肉肉質靚可以不斷Encore、下次如果同朋友聚會想食燒肉嘅都會考慮再幫襯依間。
周未食好啲所以就嚟放肆一番,食個燒肉放題

• 三國牛肉
2023-07-06 298 浏览
一閒抵食又好食既烤牛肉放題 黎到旺角726大廈 想食燒肉最後揀咗呢度質素好之餘 服務亦好好 選擇又多重有重有 除咗可以烤肉之外重可以打邊爐 相當滿足樣樣都咁吸引 最後揀了 Level 3 極尚三國牛肉餐 日本A4 和牛肉眼蓋 牛肋條 澳洲既有澳洲M9和牛及M9和牛西冷 油脂分布平均 色澤紅紅的 一片一片和牛放左爐上 滿滿是和牛香味日本A4 和牛 油脂滲透出黎 有入口即溶之感澳洲M9和牛 油脂分佈相當平均 牛肉味香濃 入囗反而有咬口爽爽的 又時另一種牛肉味道食食下牛肉又想食其他嘢的話 有刺身 新鮮肥味 熱食叫左醬燒牛肉粒 重有自己好愛既炸雞軟骨 好香脆忘記了介紹西班牙黑毛豬 保濕黑毛豬胺扒 份量十足 冇想到豬肉都可以甘爽 入口又唔會太un 肉味香濃 牛肉泡菜石鍋炒飯 飯炒到一粒粒 牛肉味香濃 加上泡菜好惹味 值得推介 飲品方面選擇好多 當然唔少得自己喜愛的啤酒 烤肉配啤酒 絕配
一閒抵食又好食既烤牛肉放題

入口又唔會太un
肉味香濃

2023-05-19
2023-07-05 249 浏览
旺角有好多不同款式的烤肉店,今日來試這一家好受歡迎的韓燒任食放題,今晚是全場爆滿的。餐廳環境幾舒適,枱與枱之間有足夠距離,每台都有抽風系統,不會很大煙。這裏的任食分了 3 個價級別,晚餐最平$268就有交易,我同朋友食就選了最貴的 Level 。🔸Level 3 極尚三國牛肉餐 |$478點完餐之後,店員會先送上頭盆,是一客三國牛肉,分別有: 🔸日本A4和牛冧肉- 雪花紋分布平均,肉質細嫩,油脂豐富,入口即溶🔸澳洲M9和牛肉眼- M9澳洲和牛,牛味濃郁,油香滿溢🔸美國牛頸脊- 牛頸脊位於牛頸與肩胛之間,適量油花,肉質鮮嫩爽滑,肉味濃郁,爽滑有口感🔺肉類🔺任點肉類方面,可以無限點韓牛、日本A4和牛、澳洲M9和牛、美國安格斯牛肉、韓國1+腩包肉、西班牙黑毛豬鞍扒、韓國濟洲豬五花肉,我特別喜歡:陸奧和牛,味道甘甜濃郁。韓國濟洲豬五花肉 - 大大件,肉質彈牙、肥瘦均勻,帶有豬肉的鮮味和油香,包埋生菜食一流🔺刺身🔺三文魚、北寄貝、去頭甜蝦、八爪魚、墨魚、玉子、蟹柳,全部刺身都十分新鮮🔺海鮮🔺魷魚、多春魚、帶子和大蝦,大蝦大大隻,十分抵食🔺串燒🔺雞皮串、雞腎串、炭燒雞串、煙肉車厘茄串、爆脆墨魚咀串

🔸Level 3 極尚三國牛肉餐 |$478
點完餐之後,店員會先送上頭盆,是一客三國牛肉,分別有:
🔸澳洲M9和牛肉眼- M9澳洲和牛,牛味濃郁,油香滿溢
🔺肉類🔺
我特別喜歡:陸奧和牛,味道甘甜濃郁。
日本A4和牛肉眼蓋
五花腩
🔺刺身🔺
魚生
🔺海鮮🔺
魷魚、多春魚、帶子和大蝦,大蝦大大隻,十分抵食
海蝦
🔺串燒🔺
雞皮串、雞腎串、炭燒雞串、煙肉車厘茄串、爆脆墨魚咀串
🔺炸物🔺
炸魷魚圈、炸雞粒、炸芝士年糕和芝士釀雞翼,全部都炸得好香口,好味
小食
🔺前菜和小菜🔺
大豆芽、泡菜、酸蘿蔔、支豆,三文魚沙津
大豆芽
日本枝豆
韓式泡菜
生菜
三文魚沙律
🔺飲品🔺
有啤酒、汽水、還提供韓國飲品,韓國真露都有,一般韓燒店好少見到
🔺 雪糕🔺
韓式泡菜
生菜
三文魚沙律
2023-06-21 111 浏览
今次去左旺角既「堅韓牛燒肉放題」食完覺得好岩中意食肉同飲酒人去🥩:日本A4和牛/澳洲M9和牛肉 /韓國1+牛多款靚牛任食💯我首推和牛 🇯🇵 睇圖可以見到雪花滿滿分佈均勻 油脂夠晒豐富 又唔會太肥膩💓如果喜歡肉味濃既可以選擇澳洲牛肉🍻: 飲品除左一般正常茶/可能等等仲可以任飲涷 當中更有真露愛酒之人可以盡情飲😛仲有好多小食,海鮮,刺身,生果我地食左好多和牛好飽所以淺試一下其他刺身新鮮最緊要無雪❄️👍🏻海鮮推帶子同魷魚 ⭐️小食可以試下黑松露金菇 味道幾夾最後記得食番杯雪糕收尾🍦🍦

今次去左旺角既「堅韓牛燒肉放題

如果喜歡肉味濃既可以選擇澳洲牛肉

🍻: 飲品除左一般正常茶/可能等等
仲可以任飲涷 當中更有真露
愛酒之人可以盡情飲😛

仲有好多小食,海鮮,刺身,生果
我地食左好多和牛好飽
所以淺試一下其他
刺身新鮮最緊要無雪❄️👍🏻
海鮮推帶子同魷魚 ⭐️
小食可以試下黑松露金菇 味道幾夾
最後記得食番杯雪糕收尾🍦🍦

2023-06-19 97 浏览
話說早排同朋友仔去食韓燒放題,無意中發掘到呢間幾好味既良心店,3xx就可以任食和牛,好抵食😍❀和牛拼盤❀分別有美國牛頸脊、A4和牛肉眼蓋及澳門M9和牛西冷。肉眼蓋係肉眼扒最精華嘅部分,有雪花狀紋理,肉質細嫩,脂肪同埋油花豐富,牛味極濃。跟手我地就專攻和牛,食左好多碟😂😂❀墨魚、甜蝦及三文魚刺身❀刺身整體都幾新鮮,當中我好鍾意三文魚刺身,砌到好似一條玫瑰花咁好有心思,食落鮮甜又軟嫩。❀蕃薯波波及黃金炸雞塊❀蕃薯波波外脆內軟,油份唔太多,咬開入面有芋泥餡,好香芋頭味,甜甜地咁好好食。炸雞有少少椒鹽粉,細細舊咁,一口一啖好快食完。❀迷你奶油泡芙❀細細粒,奶油好幼滑。❀菠蘿❀好少韓燒有得玩燒菠蘿,菠蘿甜度岩岩好,夠哂多汁,正!我地另外仲有點左菇、茄子果d,野食+野飲種類都算多,如果有更多雪糕款式就更好🫶🏻
話說早排同朋友仔去食韓燒放題
無意中發掘到呢間幾好味既良心店,
3xx就可以任食和牛,好抵食😍

❀和牛拼盤❀
分別有美國牛頸脊、A4和牛肉眼蓋及澳門M9和牛西冷。
肉眼蓋係肉眼扒最精華嘅部分,
有雪花狀紋理,肉質細嫩,
脂肪同埋油花豐富,牛味極濃。

跟手我地就專攻和牛,
食左好多碟😂😂

❀墨魚、甜蝦及三文魚刺身
刺身整體都幾新鮮,
當中我好鍾意三文魚刺身
砌到好似一條玫瑰花咁好有心思,
食落鮮甜又軟嫩。

❀蕃薯波波及黃金炸雞塊❀
蕃薯波波外脆內軟,
油份唔太多,咬開入面有芋泥餡,
好香芋頭味,甜甜地咁好好食。
炸雞有少少椒鹽粉,細細舊咁,
一口一啖好快食完。

❀迷你奶油泡芙❀
細細粒,奶油好幼滑。

❀菠蘿❀
好少韓燒有得玩燒菠蘿,
菠蘿甜度岩岩好,夠哂多汁,正!

我地另外仲有點左菇、茄子果d,
野食+野飲種類都算多,
如果有更多雪糕款式就更好🫶🏻
2023-06-18 79 浏览
突然心血來潮想食韓燒,即刻諗起最多韓燒放題的旺角,搵到這一間堅韓牛韓燒放題。位於旺角站附近,地點方便。餐廳有三種等級的韓燒,一如以往習慣我們選擇了中間價位的level 2 體驗和牛套餐$378 一位。選擇了套餐等級後,就去攞飲品,畢竟食韓燒容易口乾一定會飲很多,飲品是任飲的,款式都幾多,仲要level 2 是有啤酒飲的,有Asahi、泰象啤酒、青島啤酒和金牌台灣啤酒!食韓燒,啤一啤,即刻爽晒!男友都是看到這個任飲啤酒而眼睛發光的!選擇level 2 會有每人每樣一客的高級肉,包括美國牛頸脊、日本A4和牛肉眼蓋和澳洲M9和牛西冷!三款牛肉各有特色,日本和牛當然是最重油脂,咬落有種入口即溶嘅感覺。澳洲和牛相對肉味濃一點,同時油香亦重。而美國牛頸脊則是牛味最濃的,而肉質亦十分嫩滑!份量是按人頭計算的,每人每款都有幾片,份量其實都幾足夠,因為油脂重,所以比較膩,食完都已經幾滿足。除了這些一次性的高級牛肉外,還有安格斯牛,有肉眼扒、牛板腱、一口牛和翼板牛排,當然還有雞和豬等肉類,十分適合食肉獸!除了肉類外,還有刺身和海鮮,三文魚刺身幾肥美,而帆立貝好大粒。配菜和小食種類很多,有沙律提供,可以中和
澳洲和牛相對肉味濃一點,同時油香亦重。
而美國牛頸脊則是牛味最濃的,而肉質亦十分嫩滑!
配菜和小食種類很多,有沙律提供,可以中和一下韓燒的膩。
我亦喜歡用生菜、泡菜、蒜片配上醬汁,來製作自己獨有的生菜包,不但滋味,而且可以中和韓燒的油膩,這裏的泡菜味道很不錯,不知不覺地重複叫了幾次。

此外,餐廳抽氣系統做得好,食完都沒有太大油煙味,而且服務也很好,最有印象的是一個中年男人 (不肯定是不是經理),態度十分好,很有禮貌,上菜速度也很快,沒有漏單的情況。整體用餐感覺良好,性價比幾高。
  • 日本A4  和牛肉眼蓋
  • 泡菜
室內環境寬敞,沒有太大的油煙味,有日本和牛及澳洲和牛食的放題甚少,可以一次吃過夠。Level 3 | $239頭盤有日本A4 和牛冧肉、澳洲M5和牛肉眼、美國牛頸脊,整碟肉都好冧及油脂豐富,之後不停encore澳洲肉眼。日本A4和牛油脂極豐富,都食不到好多件😆。有不同款式的韓國醃菜,如醃蘿蔔、泡菜,亦都有提供生菜籃,可以包着燒肉食。海鮮不停encore 帆立貝,好易燒,最適合換完紙之後燒;多春魚在紙上燒不怕燶及黐板,燒到肥肥的春。水果試了西瓜、菠蘿,西瓜超甜多汁又夠凍,食完韓燒有點熱氣,食番幾件西瓜降下火。雪糕有牛奶公司雪糕飲食,蓮花雪糕杯充滿懷舊情懷,有朱古力、芋頭、雲呢拿味,一人最少吃了三杯。另有飲品任飲,有韓國汽水、啤酒及自家製飲品等。收碟及上台的速度都好快。

Level 3 | $239

日本A4和牛油脂極豐富,都食不到好多件😆。

海鮮
不停encore 帆立貝,好易燒,最適合換完紙之後燒;
多春魚在紙上燒不怕燶及黐板,燒到肥肥的春。

水果

雪糕

另有飲品任飲,有韓國汽水、啤酒及自家製飲品等。

收碟及上台的速度都好快。
2023-06-16 84 浏览
呢間位於旺角鬧市中心嘅堅韓牛韓燒放題,真係連肥雞大出望外。肥雞同爸爸夜晚去咗食呢間韓燒,以為會食啲普通質素,但係第一碟餸嚟嘅韓牛係堅和牛,佢嘅牛脂分布,非常之平均,而且肉質鮮嫩,烤五分熟再點買水晶鹽真係好正。除咗牛豬雞任食之外,佢仲有新鮮嘅刺身,肥雞encore左三次三文魚同甜蝦,佢嘅小食包羅萬有,炸嘢石頭鍋飯,唔會淨係食牛肉咁寡,肥雞好鍾意食佢嘅沙律,溫泉蛋配上蟹籽,非常之彈牙,同時可以清新口腔。
2023-05-15
2023-06-13 2395 浏览
2023年5月31日 星期三今日放工突然間好想食韓燒,於是拉埋老婆出去旺角睇吓邊間餐廳有韓燒食,最後搵咗呢座大廈嘅呢間餐廳餐廳嘅韓燒放題分咗三個價錢,夜晚最平嘅$268就有交易,不過我哋揀左最貴嗰款$478,因為可以食到和牛同韓國牛肉,難得食一次,當然要品嚐到最高級數嘅牛肉啦,而且除咗韓燒之外,仲可以打埋邊爐,滿足晒唔同要求既人,但今次我哋主力集中韓燒點完餐再慢慢睇返餐廳環境,發現都幾舒適,枱與枱之間有足夠距離,而且每台都有抽氣系統,唔怕食完燒肉之後件衫成陣味,夠晒貼心等待食物嚟到期間出咗去拎嘢飲,見到飲品櫃裏面擺放咗好多款唔同類型嘅飲品,除咗一般既汽水同涼茶之外,仲有好多韓式飲品添,例如忌廉溝鮮奶、蘆薈汁同真露等等,另一邊既凍櫃仲有OOHA拎添大約10分鐘左右食物就開始陸續送到,有日本A4和牛肉眼蓋和牛肋條、韓國牛肉同澳洲M9和牛,一睇就見到牛肉上面既紋理分佈得好平均,代表脂肪同肉嘅比例好平衡,特別係日本和牛,一燒已經開始滲透啲油脂出嚟,散發住好濃烈嘅牛肉味燒左幾分鐘已經熟晒食得,用左生菜包住一齊食,既唔會流失肉汁,食落去又冇咁油膩,幾款牛肉味道都唔錯,但最回味一定係日本A4和牛,一
2023年5月31日 星期三

燒左幾分鐘已經熟晒食得,用左生菜包住一齊食,既唔會流失肉汁,食落去又冇咁油膩,幾款牛肉味道都唔錯,但最回味一定係日本A4和牛,一咬落去就慢慢融化,口腔散發着濃烈嘅牛肉味,食到停唔到口,要即時encore

食肉既同時,我哋都點左一啲前菜,有醃蘿蔔、醃芽菜同枝豆,全部都酸酸地幾開胃,特別係食完牛肉再食醃蘿蔔,油膩感即時無晒

之後有各類海鮮,包括魷魚、多春魚、帶子同大蝦,當中蝦既size都幾大隻,而且燒完之後都好容易拆開啲殼,食落去唔會霉霉地,幾彈牙

呢個係西班牙黑毛豬,有五花肉同保濕黑毛豬鞍扒,五花肉幾重油脂,一燒既時候油份已經即刻出晒黎,至於黑毛豬鞍扒就幾有驚喜,因為燒完之後食真係好有肉汁,唔會好乾好難咬,真係做到保濕既效果

除此之外,我哋仲點左一啲炸物,有炸魷魚圈、炸雞粒、炸芝士年糕同芝士釀雞翼,全部都炸得好香口,特別係芝士年糕,一咬落去好煙韌,芝士仲可以拉出來做成拉絲既效果添

最後仲食埋甜品,有雪糕杯、甜筒同紅豆雪條,正好可以解一解燒肉既油膩感,更有多款味道揀

埋單食得咁豐富,每人加埋一都係五百蚊左右,已經飽住個肚走
2023-05-31
朋友成日帶我去彌敦道726號穩嘢食😎 今次去左食韓燒😝總共有三個Level 嘅放題套餐可以選擇而且佢哋嘅和牛嘅產地嚟自不同嘅國家今次揀左Level 3 - 極上三國牛肉餐 重點有日本和牛🇯🇵 韓國牛肉🇰🇷 澳洲和牛🇦🇺 仲有西班牙黑毛豬🇪🇸 另外 仲有三國酒任飲✨✨✨有清酒 🍶 紅酒🍷 真露 同1664🍻Level 3嘅套餐 會包埋Level 1 & 2嘅食物😎.其他食物都有好多款式☺️包括刺身 安格斯牛 雞肉 水產 串燒 沙律前菜 小食 炸物 熱食 腸類 丸類 星級甜品時令生果 飲品啤酒 雪糕 等等等我揀嘅樣嘢食嚟講下😎.🔹日本和牛可以揀日本A4和牛肉眼蓋 / 和牛肋條兩款都好正😍 油脂分布好靚✨食落更香更爽口😋 牛味更香更濃❤️.🔸澳洲和牛同樣佢地嘅和牛油脂分布真係好靚😍分別可以叫澳洲M9和牛西冷 / 肉眼 / 牛肋肉都係牛肉味最香最正嘅位置😋食落有點爽口 超正❤️.🔹西班牙黑毛豬分別可以叫西班牙黑毛豬五花肉同保濕黑毛豬鞍扒🐖另外 西班牙保濕黑毛豬鞍扒話明保濕✨ 當然食落多汁又香濃啦好香好靚嘅五花肉 油香味正好香😋.仲有刺身可以嗌架😋分別可以叫 三文魚 墨魚 北寄貝 玉子去頭甜蝦 蟹柳
朋友成日帶我去彌敦道726號穩嘢食😎 今次去左食韓燒😝

最正就係酒精類飲品可以free flow ☺️
除咗Level 3 嘅三國酒可以任叫之外😍
仲有幾種啤酒 可以任飲🍻🍻
點左清酒 店員會拎一大枝幫客人到斟一杯杯
Japanese A4 Wagyu beef ,Australian M9 Wagyu,Korean beef /Hanwoo BBQ buffet@MK,HKMy friend and I went to a restaurant called “Real Hanwoo” (堅韓牛韓燒放題)located in 16/F, 726 Nathan Road, Mong Kok旺角彌敦道726號16樓There are different BBQ dinner buffet set at different priceswe chose the most expensive ones which costs HKD$478/418 per adult and can enjoy Japanese Wagyu A4 ,M9 Wagyu,Korean beef /Hanwoo on an unlimited basis and enjoy sake,1664 and korean wine and red free flow!!The perfectly marbled Japanese A

旺角彌敦道726號16樓

The perfectly marbled Japanese A4 Wagyu (日本A4西冷) is the starter of this buffet!!it is thick cut ,very juicy and succulent!

The A4 Japanese wagyu cuts are incredibly tender,soft with luscious greas render out

there are various sashimi,I ordered the salmowhich is incredibly fresh and high quality

seafood such as prawns,scallops are provided on an unlimited basis

the prawns are fresh,the scallops are juicy and moist

there are Japanese cooked cuisine such as Japanese cheese stickrice cake,durian balls...etc.I highly recommended the Japanese cheese stickrice cake.chewy and sticky.yummmmm

dessert such as fruit watermelon and pineapple, ice cream are all you can eat

beer,soft drinks and tea are free flow
the young waitress is very polite and helpful.great service!!
all in all the ingredient is high quality and fresh

2023-05-31 118 浏览
堅韓牛韓燒放題位於旺角彌敦道726號16樓,係T.O.P 商場後一條街,非常非便就腳。餐牌有3個Level ,我地簡左最豪華套餐Level 3,可以食到日本和牛、澳洲和牛、韓國牛肉、西班牙黑毛豬。侍應會先上一份三國牛肉寶盒,有齊日本和牛、澳洲M9和牛西冷、澳洲M9和牛肉眼,三款和牛呈大理油花,分佈均匀,油脂豐富,用生菜包住食可以減少油膩感。除左牛肉類,亦都有豬肉、雞肉、腸類、丸類、前菜、刺身、海鮮、串燒、小食、炸物、沙律、石頭鍋飯、甜品、飲品等等,以個套餐亦包埋清酒、真露、啤酒。

長假期當然離不開食好西,今次就試下係網上評價性價比高的燒肉放題餐廳堅韓牛!呢間燒肉放題餐廳位於旺角中心,非常方便,由地鐵站步行大約5分鐘就到。講起燒肉,好多人都會擔心衣服沾到油煙,但係堅韓牛嘅設計非常貼心,爐上面會放牛油紙,咁燒緊肉的時候就唔會有大油煙,同時上面仲有抽氣機同埋聽店員講燒盤仲有倒油Function,咁就唔怕因為燒燶而導致大煙。而燒法都有技巧,店員建議只係翻一次就得,每面燒到邊邊開始有少少焦即可以了,唔需要攪到塊牛肉老又製造更多油煙。而如果你係牛魔王,咁就一定要試下堅韓牛各國的靚牛!堅韓牛提供不同等級嘅牛肉,包括澳州M9、1+韓牛、美國安格斯牛同埋香港人至愛嘅和牛,而和牛都有兩款揀,包括A4和牛同埋A5限定嘅奧陸和牛。不同等級嘅牛肉各有特色,但基本上質素都好好。如果你鐘意油份多嘅牛肉,咁就揀A5奧陸和牛;如果你鐘意牛味濃郁啲,咁就揀M9澳州和牛;如果你想要平衡啲嘅話,咁就揀A4和牛啦。而1+韓牛就油花比較少,但牛味則最濃。當然,除咗牛肉之外,堅韓牛仲有好多唔同嘅配菜、熱食、小食、炸物、海鮮、刺身同埋壽司等等。如果要推薦,咁就一定要試下燒芝士無骨雞翼、榴槤炸彈同埋麻薯波波啦,

當然,除咗牛肉之外,堅韓牛仲有好多唔同嘅配菜、熱食、小食、炸物、海鮮、刺身同埋壽司等等。如果要推薦,咁就一定要試下燒芝士無骨雞翼、榴槤炸彈同埋麻薯波波啦,絕對唔會失望!而生果方面,絕對唔可以錯過菠蘿同埋西瓜,全部都好新鮮,夠晒甜,大家仲可以試下燒菠蘿添!

最後,飲品方面,堅韓牛都有好多唔同嘅選擇,包括汽水、韓式同台式罐裝飲品,同埋近排比較新嘅OOHA。總括而言,堅韓牛係一間燒肉放題餐廳,位置方便,設計貼心,牛肉質素好,配菜豐富,飲品多元化,絕對係同朋友燒肉放題最佳選擇之一!

2023-05-27
  • 1+韓牛
  • M9澳州和牛
  • 燒菠蘿
  • 奧陸和牛
2023-05-25 73 浏览
想食韓燒放題朋友就介紹咗依一間佢可以韓燒加火鍋但係我食完韓燒已經飽晒食唔落火鍋但係如果大食嘅朋友可以燒完之後叫佢換一個湯底 再打邊爐佢有四個湯底揀如何燒有分三個Level 我就食Level two職員話依個係最抵食午市同早鳥係$318就有安格斯牛同埋啤酒任飲嗰時我五點嚟個場好大,冇乜油煙味冇人要Level two一開始就會送一碟A四和牛 好重牛肉味,油脂肥膏既分報都好好仲有串燒可以叫亦都有啲即食嘅熟食炸墨魚圈,好好味d 丸同腸可以火鍋用仲有刺身 口感都係正常明太子雞翼出面賣緊20幾蚊隻 依度任食最後仲有好多雪糕任食飲品嘅種類都好多
想食韓燒放題朋友就介紹咗依一間
如何燒有分三個Level
我就食Level two職員話依個係最抵食
午市同早鳥係$318
就有安格斯牛同埋啤酒任飲

嗰時我五點嚟個場好大,冇乜油煙味冇人

要Level two一開始就會送一碟A四和牛

好重牛肉味,油脂肥膏既分報都好好

仲有串燒可以叫

明太子雞翼出面賣緊20幾蚊隻 依度任食

最後仲有好多雪糕任食

飲品嘅種類都好多

2023-05-22 119 浏览
朋友説想吃燒肉搜尋了發現一間食韓牛嘅燒肉放咗題🇰🇷堅韓牛韓燒放題座位唔算好多建議book定位餐廳提供左3款唔同價錢嘅set比客人選擇我地就揀左Lv 2.   - HK$378呢個set已經好豐富足夠滿足我地一開始侍應已經拎左一碟牛併盤比我地分別有:美國牛頸脊、A4和牛肉眼蓋、澳洲M9和牛西冷特別推介和牛,肉質鮮嫩,牛味濃!! 有入口即溶嘅感覺👍🏻👍🏻前菜:蟹子沙律🥗刺身:三文魚、北寄貝、甜蝦、八爪魚、墨魚,全部都好新鮮我地仲order左泡菜、酸蘿蔔、生菜🥬可以包住d肉一齊食Lv2套餐係可以無限encore 安格斯牛包括:肉眼扒、翼板牛扒、一口牛粒、牛板鍵絕對滿足到愛食牛肉嘅人燒嘅時候可以加少少鹽簡簡單單已經可以令肉味提升當然,另外仲有豬五花、雞等食物可以選擇啦套餐亦有海鮮可以order有大蝦、魷魚、多春魚另外仲有幾款食物係好推介😋😋😋💛日式芝士年糕外皮炸得好香脆咬入口好煙韌口感好正🧡迷你奶油泡芙一口泡芙食落口有食雪糕嘅感覺冰冰凍凍套餐仲有free flow 飲品最緊要係包埋啤酒食燒肉點少得配啤酒仲要有Asahi🍻🍻正!總括來說呢次嘅燒肉係物超所值🫶🏻🫶🏻📍地點: 旺角彌敦道726號16
朋友説想吃燒肉

侍應已經拎左一碟牛併盤比我地
分別有:美國牛頸脊、A4和牛肉眼蓋、澳洲M9和牛西冷

前菜:
蟹子沙律🥗
刺身:三文魚、北寄貝、甜蝦、八爪魚、墨魚,全部都好新鮮

我地仲order左泡菜、酸蘿蔔、生菜🥬
可以包住d肉一齊食

Lv2套餐係可以無限encore 安格斯牛
包括:肉眼扒、翼板牛扒、一口牛粒、牛板鍵
絕對滿足到愛食牛肉嘅人
燒嘅時候可以加少少鹽
簡簡單單已經可以令肉味提升
當然,另外仲有豬五花、雞等食物可以選擇啦

套餐亦有海鮮可以order
有大蝦、魷魚、多春魚

另外仲有幾款食物係好推介😋😋😋
💛日式芝士年糕