2023-06-10
經過馬鞍山廣場見到呢間酒樓做緊片皮鴨優惠, $78就有片皮鴨食啦!即刻入去食啦入到去見到幾乎每一台都有叫,我哋直接叫茶嘅時候已經講埋要片皮鴨,不過都等咗成三個字先至有得食,仲以為呢啲一定係整好晒嘅添$78有呢個質素係冇得頂啱晒我呢啲咁鍾意食片皮鴨嘅人得閒可以嚟頂吓癮而且我鍾意佢哋嘅皮係半塊!我哋見到龍蝦都有優惠,就叫多個上湯龍蝦伊麵啦($228),+$50要埋芝士!上到嚟網絡都正正常常,點知一食,係酸到爆炸!好似啲芝士或者麵變壞咗嘅味道….我哋就叫咗職員嚟啦,就問佢係唔係壞咗,佢諗都唔諗望都冇望就答我哋,芝士本身就係會酸酸地,係正常㗎。但其實我之前食過唔係咁嘅味囉但係既然佢話正常咁我就食多兩啖啦佢嘅龍蝦,喺殼多過肉嘅!再食多兩啖都真係覺得係會食到肚痛囉,應該真係壞咗,再叫另一個經理嚟啦,跟住佢攞走咗碟嘢話煮過俾我哋。但係我心諗乜真係會煮過咩?我都有啲驚我咁樣講完佢哋會加料俾我過咗一陣個經理攞住碟嘢,行返返嚟,佢話師傅話呢個味道係正常嘅,再煮過都係咁嘅味就話不如幫我哋取消咗佢算啦。咁我話OK取消啦,不過我之前食過唔係咁嘅味。跟住佢就話係冇壞㗎,係你哋兩個嘅味覺有問題我地:???佢肯幫我哋
而且我鍾意佢哋嘅皮係半塊!
佢嘅龍蝦,喺殼多過肉嘅!
我地:???
佢肯幫我哋取消都算好嘅,但係呢啲咩態度嚟㗎 ?下次嚟真係淨係叫片皮鴨算啦