餐厅: 大快活 (宏暉中心)
资讯:

2007-02-14 17 浏览
今日試下加辣版,我覺得好食過平日果個咖喱牛腩飯,薯仔份量多,又有牛筋,好美味,下次會再食呢個
2007-02-07 20 浏览
雜誌見到廣告新出了擔擔麵,就試下啦!要了上海排骨擔擔麵.就試下啦!這個餐無飲品,也要28唔係幾抵.先講個麵,麵唔彈牙,無口感.肉碎係有的,唔好食上海排骨,唔知係咪即炸,總之就熱,幾好食,但太多油啦服務仍係好的啊

先講個麵,麵唔彈牙,無口感.肉碎係有的,唔好食

上海排骨,唔知係咪即炸,總之就熱,幾好食,但太多油啦

服務仍係好的啊
2006-12-27 29 浏览
今日陪完妹妹整頭髮, 時間尚早,就去大快活打邊爐.39元一窩,有大量生菜,豬皮,3粒魚蛋3粒牛肉,數片未解凍無味肥牛(墊底用牙菜).一隻冬菇.數片雞肉,兩舊蕃茄.一細碗麵.味道一般,個湯越滾越好味.至於食物麻麻啦!39元又唔可以要求太多啦!服務良好有禮.P.S如果覺得唔夠牛,豚肉或羊肉片可以加10元買一碟.咁就可以試齊兩款肉食啦

服務良好有禮.

2006-12-07 26 浏览
套餐包茗茶,竹笙翅,兩件魚肚仔和菜,白飯主角粉絲金菇牛肉.個汁幾好味,只是太杰和少,牛肉都少不免'拿'過,基本上都ok.個翅凍左,以前用煲好過現在用碗啦!36元一個餐都算抵的
套餐包茗茶,竹笙翅,兩件魚肚仔和菜,白飯

2006-03-27 16 浏览
(26/3)今日食下午食餐,包括蜜味燒雞翼,.奶油多,牛腩米,個湯勁淡,似水多料少去煲啦.好立克都夠濃的.服務個店務員好似有點發夢,叫五個餐明明齊晒,都仲話欠一個,還有,俾左勁多餐具,很不環保

2006-02-09 22 浏览
好耐冇黎過,心思思又想黎.今次叫了清湯牛腩菜飯,配茄子,加了九元要了個翅,合共35元菜飯:好似冇乜菜.個牛腩好似牛展咁,有兩粒紅蘿蔔,三舊白蘿蔔.個湯好肥.茄子,點埋個汁幾好食.翅:味精重,9元,下次加5元飲湯或汽水好過了

翅:味精重,9元,下次加5元飲湯或汽水好過了
2005-10-12 31 浏览
上星期三食過咕嚕肉餐覺得唔錯,又派了三元coupon,所以今次就試下沙薑雞餐,原價36,現在33.下次還是食番咕嚕肉好過個餐的沙薑雞完全唔掂,肉質又乾又鞋,碟生菜原本正常,食食下妹妹見到有菜蟲,所以拎去同店員反映,後來話俾過碟她,因為我們己食剩一條,加上唔係想要賠償,於是沒有再要過碟菜,飯少又爛食完唔覺飽.個翅認真唔掂,食完極口乾,杯中國茶正常

2005-05-15 20 浏览
太鍾意食鮮原茄,又走左去食~今次d雞係用煎而唔係炸,仲加埋d洋蔥絲係面,我唔知係因為我叫外賣所以唔炸定係點,總之我更加滿意個鮮原茄set meal~
2005-04-30 16 浏览
上面張相...而家d大快活裝修晒架喇wor~同學話大快活新出既鮮原茄好好食,咁趁住lunch走去食,4個人坐的士見到有大快活logo就落車標左去~我揀左豬扒,整得好好食~最鍾意既係豬扒唔係炸,我個人幾討厭食吉列野...個番茄好好食呀,去左皮,啖啖肉,連上面既薄荷葉都好好味~個汁好似我煮意粉+蒜頭果隻汁,送飯一流,但係我覺得跟意粉會好食d~鍾意食番茄既人不妨試下,真係唔錯但係唔好在唔包野飲,害我加多$8飲凍檸茶
上面張相...而家d大快活裝修晒架喇wor~

但係唔好在唔包野飲,害我加多$8飲凍檸茶