2024-03-01
旅行完返黎當然要約朋友仔出黎派手信啦😆今日凍凍地又想打下邊爐!朋友仔想試下呢間旺角嘅牛肉火鍋店😋可以一邊烚下烚下一邊傾下旅行發生咗咩趣事!🐂和牛火鍋放題 $217湯底方面我哋揀左潮汕牛骨湯😋食乜都咁惹味呀!當朋友睇緊menu有咩order嘅時候🧐我出去外面嘅自助區八下有咩食😆自助區有好多款食物種類選擇🥬菜類、丸類同飲品都好多款!最估唔到嘅甜品竟然有雪芭同龜零膏😆食幾多都唔怕滯同熱氣呀🔥醬油補給區都有好多選擇🥰撈晒我最愛嘅蔥蒜豉油之後拎多兩個龜零膏同雪芭就返埋位等食啦😋牛肉方面都有好多選擇😋有澳洲M7和牛、Prime牛板鍵、安格斯牛肩胛、澳洲和牛金錢展、封門柳等等🤤咁多牛肉任點任食牛魔有福了🐮我最鐘意肉味重又濃嘅安格斯牛肩胛同埋封門柳!鐘意嫰滑口感入口即溶嘅朋友仔就鐘意澳洲M7和牛同澳洲和牛金錢展!兩小時任點任食CP值好高👍🏻朋友冇介紹錯👍🏻係一間性價比高嘅火鍋店🥘除咗和牛火鍋放題夠抵食之外🐂隔離枱食奇味雞煲仲越食越惹味😋加錢後可以無限追加🤤見到隔離枱班食肉獸們感到大大滿足👍🏻下次再gathering要再encore試下先!
🐂和牛火鍋放題 $217