2024-07-18
❇️ ⭐️【 天 星 雲 南 米 線 】 ⭐️ ❇️⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄據說係「關注組」大推的米線,嚟開旺角就試吓🧡湯底真係好🉐👍🏻 「酸麻辣湯底」勁好食😍🏆楚翹話「要食佢個豬軟骨」,但我冇點,又有藉口下次再嚟😂唯一缺點係臨近晚市高峰時段,阿姐係咁要人搭枱,但其實仲有好多空枱囉😥⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🍜小鍋米線($34)湯底:🌶️酸麻辣湯底(中辣)選二款餸或以上:🐟脆肉雕魚片(+$15)🐖招牌腩肉(+$12)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:天星雲南米線 (旺角)旺角砵蘭街136號地舖⋄🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami旺角⋄⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #旺角必食 #旺角美食 #天星雲南米線 #米線 #米線關注
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
據說係「關注組」大推的米線,嚟開旺角就試吓🧡
湯底真係好🉐👍🏻 「酸麻辣湯底」勁好食😍🏆
楚翹話「要食佢個豬軟骨」,但我冇點,又有藉口下次再嚟😂
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
🍜小鍋米線($34)
湯底:
🌶️酸麻辣湯底(中辣)
選二款餸或以上:
🐟脆肉雕魚片(+$15)
🐖招牌腩肉(+$12)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:天星雲南米線 (旺角)
旺角砵蘭街136號地舖
🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami旺角
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #旺角必食 #旺角美食 #天星雲南米線 #米線 #米線關注組 #小鍋米線