2020-10-26
結論放頭 - 埋單$500幾只係食左唔夠半飽1) 最過分其中一係稻庭烏冬 - 要成$78一份,麵完全唔煙韌,好淋,唔好食又唔係大份2)第二過分係雞翼要$28一隻,但係一啲都唔大隻肉唔多3)第三係“原條“鰻魚$168,本身諗鰻魚一向唔平成條黎份都算唔錯,點知黎到係得幾舊,邊度係所謂既原條4)(無叫飲品但係係因為見到啤酒要成$68一杯都怕左)整體啲野係好食既,黎點我唔否認,但係價錢同份量上就真係好過份,完全唔抵食。我地結果因為真係太唔夠但係估計要食到飽荷包就係咁先所以去左另一間再食,結果食左兩倍既野都只係$300幾 (包括食左超好食既鱔),足以證明黎間有幾唔抵食。本身見到食評唔錯同好似好多熟客先決定黎,真係好失望,希望大家唔好好似我地咁見食評唔錯莫名而來之後大失望荷包大出血
結論放頭 - 埋單$500幾只係食左唔夠半飽
2)第二過分係雞翼要$28一隻,但係一啲都唔大隻肉唔多
4)(無叫飲品但係係因為見到啤酒要成$68一杯都怕左)