2023-07-13 266 浏览
見到新開,甘岩熊貓做緊promo, 睇埋openrice 啲相,無乜負皮,就膽粗粗試下。一叫叫左10杯十萬”伏”突😵我講左我個杯先,一黎到少左4份一,埋返就應該係個舊啫喱向下沉?但個顔色好特別,唔講以為係紅色既火龍果,打開黎聞到好大陣吹波糖味,即係色素沖出嚟啦。有啲碎左既果碎浮喺面,飲左一啖,形容唔到係飲緊咩,無草莓味。呢杯野叫草莓髒髒,er…都唔駛甘配合主題既。最後倒左。問下其他同事先:同事B: 已經唔算最差, 膠味好重。 最後唔小心倒瀉埋。同事C: 我知係咩嚟啦,似一個牌子減肥飲料再加水加冰,飲過,我接受到。同事D: 好難飲。。。慢慢飲緊同事E: 未飲,但好多同事話難飲。最後飲左一啖,掉左。同事J:好難飲,酸既熱桂花烏龍茶。最鐘意冬瓜茶同事S: 好難飲,超甜,已經到咗一半再加水都仲係好甜。啲珍珠好硬,唔得Q經過湊熱鬧同事ESM: 聽返啲同事講難飲過葵廣果啲。總括嚟講,出發點係好既,sell 健康,甘老老豆豆甘講,健康都唔會叫呢啲野飲啦。可以少甜,飲既次數少啲。。。唔係一啖都飲唔到,浪費左我嘅quota我一般唔太過份都會寫食評ok, 甘耐以黎,第二個負皮post 🫨
十萬”伏”突😵
草莓髒髒
草莓髒髒

問下其他同事先:
同事B: 已經唔算最差, 膠味好重。 最後唔小心倒瀉埋。
日出露龍

草莓沙冰

同事D: 好難飲。。。慢慢飲緊
珍奶髒髒

同事E: 未飲,但好多同事話難飲。最後飲左一啖,掉左。
同事J:好難飲,酸既熱桂花烏龍茶。
桂花弄

經過湊熱鬧同事ESM: 聽返啲同事講難飲過葵廣果啲。

2023-07-06
2023-04-23 311 浏览
最近經過銅鑼灣見到呢間主打健康飲品既店就同朋友去睇下🤭 呢度既選擇幾多元化, 每款望落都幾吸引, 最後揀左兩杯比較清新既凍飲🥤蘆薈金桔檸檬🍋($36/38)呢款屬於美顏蘆薈系列, 可揀熱同凍, 有大杯同細杯之分😊 味道酸酸甜甜再加啲蘆薈粒幾開胃清爽🥰西夢奇映🍹 ($32/35)西柚梳打做左漸層顏色既效果, 西柚加檸檬既味好夾同消暑😍呢度舖位唔大, 但係都有兩個位可以俾大家坐係度飲下野抖下既😇

蘆薈金桔檸檬🍋($36/38)

西夢奇映🍹 ($32/35)
西柚梳打做左漸層顏色既效果, 西柚加檸檬既味好夾同消暑😍

2023-04-22
2023-04-20 174 浏览
我哋一次過訂咗好多杯,等咗個幾鐘先到,奶茶完全冇茶味,好似飲緊奶水,仲要係奶味同水味分開嘅奶水…唔知係咪我哋一次過order太多杯佢做得太急!又唔記得攞飲管,從來未試過飲到咁難飲嘅珍珠奶茶!!!仲話自己係特製,唔係即刻沖定個茶膽,太恐怖。真係完全未飲過咁難飲嘅嘢,就算佢話沖返一杯原汁原味俾我哋都係一樣咁樣嘅味道。完全係恐怖嘅經驗。店員服務態度係好嘅,奈何唔熟手實在太難飲。
外卖送餐
近日在銅鑼灣開咗間新開嘅台式飲品店,小店主要提供小糖、低卡同沒有添加任何人工色素防腐劑嘅手搖飲品。此外,小店會有新開活動,有機會會買一送一添,快d去試下la🫣 想知更多佢地嘅活動,可以follow 小店😆-🧋魔彌女王 一 3.6牛乳芋頭花膠加入芋頭蓉和鮮奶製成的魔彌女王,芋頭蓉口感綿密、香甜,與鮮奶結合後帶有濃濃的芋頭味,超正。而且入面有花膠同燕窩口感非常豐富,成杯品野好有高級女王嘅感覺。🍹 藍天白雲一蝶豆花梳打蝶豆花梳打的口感十分清爽,帶有微微的梳打氣泡,並且有淡淡的花香味道。而且 主要由蝶豆花、勝獅梳打和桂花糖漿調製而成,非常天然和健康。
🧋魔彌女王 一 3.6牛乳芋頭花膠
🍹 藍天白雲一蝶豆花梳打
2023-03-27
外卖自取
  • 魔彌女王 一 3.6牛乳芋頭花膠
冇諗過飲廢水都可以飲得好健康最近我為大家發現在位於銅鑼灣既Queens Club佢地既廢水主打‼️低糖‼️低脂‼️低卡香港人平均每個星期都會飲一次癈水但大家又有冇諗過廢水可以好健康?我同朋友今次就飲左啦!極力推介朱古力糟糟店主係用奶昔黎沖,而且唔會用奶精嫁好飲之餘又健康喜歡朱古力🍫既一定超鐘意呀❤️而家新張其間仲有機會請你飲反杯廢水嫁🥰只要去到叫杯飲品,就可以參加佢地既抽牌啤牌🃏活動只要係啤牌🃏到J,Q,K都就可以啦抽到♠️♣️♥️♦️J,♠️♣️♦️Q,♠️♣️♥️♦️K 就可以有9折抽到♥️Q 就會請你飲一杯我同朋友都玩左,我朋友超好彩抽中左♥️Q,真係lucky呀!真係🆓左比佢🥰而我只係抽到♦️4🫣我就自己比錢啦🤣🤣咁好既活動當然要黎試下啦隨時免費🆓得到杯廢水嫁🥰唔知店主會將呢個優惠做到幾時嫁!仲唔快d Go Go Go…..
冇諗過飲廢水都可以飲得好健康
最近我為大家發現在位於銅鑼灣既Queens Club
佢地既廢水主打‼️低糖‼️低脂‼️低卡

香港人平均每個星期都會飲一次癈水
但大家又有冇諗過廢水可以好健康?

我同朋友今次就飲左啦!

極力推介朱古力糟糟
店主係用奶昔黎沖,而且唔會用奶精嫁
好飲之餘又健康
喜歡朱古力🍫既一定超鐘意呀❤️

而家新張其間仲有機會請你飲反杯廢水嫁🥰
只要去到叫杯飲品,就可以參加佢地既抽牌啤牌🃏活動
只要係啤牌🃏到J,Q,K都就可以啦
抽到♥️Q 就會請你飲一杯

而我只係抽到♦️4🫣我就自己比錢啦🤣🤣

咁好既活動當然要黎試下啦
隨時免費🆓得到杯廢水嫁🥰

唔知店主會將呢個優惠做到幾時嫁!
仲唔快d Go Go Go…..
2023-03-28 100 浏览
📍𝕮𝖆𝖚𝖘𝖊𝖜𝖆𝖞 𝕭𝖆𝖞 🚙▪ABC 超低卡沙冰特飲-士多啤梨 🍓Q彈女王-Q10美白膠原飲 🍹-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----平時行街或者坐office口痕 🐰都會想買杯手搖提下神 但下下都飲奶茶奶蓋又會好heavy而且糖同奶精飲得多對皮膚都唔好🥲 最近銅鑼灣開左間主打美肌纖體嘅飲品店 奶昔係以Herbalife營養蛋白粉同3.6鮮奶制作 加埋新鮮嘅士多啤梨又好飲又健康 而🐰呢啲貪靚人梗係試下佢嘅Q10飲 店主話係主打膠原蛋白同維他命C 飲落係超清新嘅青檸鮮橙味 另外加埋滿滿嘅雪燕 口感好豐富 但全杯都只係37卡左右 根本就係減肥🐰嘅恩物🥰▪
📍𝕮𝖆𝖚𝖘𝖊𝖜𝖆𝖞 𝕭𝖆𝖞 🚙

ABC 超低卡沙冰特飲-士多啤梨 🍓

Q彈女王-Q10美白膠原飲 🍹

2023-03-28 45 浏览
有日同三五知己試左呢間俾幾間Cafe包圍既飲品鋪,飲咖啡飲到悶悶地可以試下呢間🙈 佢地既啤牌主題幾吸引我,諗起近排睇緊套今際之國😂唔知遲下會唔會搞相關活動呢? 我試左女王系列既風雪女王,出面好少見有原隻花膠既飲品,所以覺得幾特別👍🏿同埋杯飲品唔會好甜,好岩我啲太怕甜既人,下次有機會試埋其他輕盈既飲品😋
2023-03-27 47 浏览
我同女朋友一人叫左一杯奶昔 分別係朱古力髒髒同草莓髒髒 個底可以揀生果 之後再分層咁放奶昔 無論賣相同味道都好正👍🏼我女朋友仲話一試愛上 下次去銅鑼灣一定會再嚟多次試其他野飲🤤
2023-03-26 48 浏览
尋日同朋友經過銅鑼灣新會道,見到呢間茶飲店新開張,裝修好正好有新意,即刻試下先。叫咗呢杯玫瑰奶茶🥤,最正係佢唔太甜,茶味適中。間店仲有其他健康系列,不過一次試唔晒😋

玫瑰奶茶🥤
2023-03-25
玫瑰奶茶🥤
2023-03-22 57 浏览
今日係第二日嚟啦,有好多都唔同嘅飲品我都我都想試。上次飲完女王聖杯都覺得飽肚。今次就食晏嘅時候就落嚟買杯飲品。兩位可愛嘅服務員話畀我聽係低糖低卡,咁我就嗌咗草莓撞撞🤣🤣其實個名唔係咁樣寫但係我唔識寫嗰個字。飲品入面真係有士多啤梨㗎,同埋呢度嘅材料用得好多㗎,我覺得好足料呀。連我平時唔鍾意乳酪嘅味今日都令我擦身一片新嘅嘗試。呢度嘅飲品唔係太甜,始終佢哋係一間健康嘅飲品,我就覺得好啱我口味啦因為飲完唔會肥呀嘛❤️❤️❤️❤️
今日係第二日嚟啦,有好多都唔同嘅飲品我都我都想試。
上次飲完女王聖杯都覺得飽肚。
今次就食晏嘅時候就落嚟買杯飲品。
連我平時唔鍾意乳酪嘅味今日都令我擦身一片新嘅嘗試。
草莓撞撞茶
草莓撞撞茶
2023-03-22 46 浏览
經過銅鑼灣見到有一間比較超嘅飲品店。原來係新開張㗎入面有幾個年青人喺度沖飲品,入去問有咩介紹,啲女仔好熱情又傻更更咁樣,同我講當然係要揀女王聖杯啦。我問番店員乜嘢叫做女王聖杯心🤣🤣佢哋好可愛咁答咗我一句:你就是我的女王,我會為你調一杯屬於你的飲品。我問嗰兩個咁可愛嘅女仔,係咪每個女王嘅飲品都唔同㗎,佢哋說是。我杯飲品入面有好多水果亦都有好多唔同嘅配菜搬飲品嘅味道非常之好最正嘅係我真係覺得自己成為咗佢哋個女王❤️❤️
經過銅鑼灣見到有一間比較超嘅飲品店。
我問番店員乜嘢叫做女王聖杯心🤣🤣
女王盛杯
2023-03-20
女王盛杯
2023-03-22 39 浏览
飲品名比較特別Order了「女王系列」的玫瑰蜂蜜花膠3.6牛乳味道:整體而言不錯,好香玫瑰味!但偏甜配料:1.有一塊細花膠。值得讚既係花膠就咁食都唔會有腥味(一直吸唔到花膠,唯有最後就咁食…有d可惜)2. 食到有雪燕、白晶球,口感都不錯性價比:中等$68一杯飲品其實都算貴,同等價錢可以食一碗糖水,雖然有不同配料,但份量不算多。
飲品名比較特別
Order了「女王系列」的玫瑰蜂蜜花膠3.6牛乳

味道:整體而言不錯,好香玫瑰味!但偏甜

配料:

2. 食到有雪燕、白晶球,口感都不錯

性價比:中等

2023-03-18
2023-03-22 40 浏览
呢間奶昔店係以啤牌嘅紅心Queen為主題👸🏻,店面裝修十分搶眼,可以見到餐牌上見到四個系列嘅產品以迎合唔同客人嘅需要。我揀選嘅係魔鬼系列嘅草莓髒髒加蒟蒻🍓,飲品中加入左士多啤梨果肉同乳酪,係我飲過最好味嘅草莓奶昔,真係有好香嘅士多啤梨味唔會死甜,下次一定會再嚟幫襯呀!!😋👍🏻👍🏻