2023-07-13
見到新開,甘岩熊貓做緊promo, 睇埋openrice 啲相,無乜負皮,就膽粗粗試下。一叫叫左10杯十萬”伏”突😵我講左我個杯先,一黎到少左4份一,埋返就應該係個舊啫喱向下沉?但個顔色好特別,唔講以為係紅色既火龍果,打開黎聞到好大陣吹波糖味,即係色素沖出嚟啦。有啲碎左既果碎浮喺面,飲左一啖,形容唔到係飲緊咩,無草莓味。呢杯野叫草莓髒髒,er…都唔駛甘配合主題既。最後倒左。問下其他同事先:同事B: 已經唔算最差, 膠味好重。 最後唔小心倒瀉埋。同事C: 我知係咩嚟啦,似一個牌子減肥飲料再加水加冰,飲過,我接受到。同事D: 好難飲。。。慢慢飲緊同事E: 未飲,但好多同事話難飲。最後飲左一啖,掉左。同事J:好難飲,酸既熱桂花烏龍茶。最鐘意冬瓜茶同事S: 好難飲,超甜,已經到咗一半再加水都仲係好甜。啲珍珠好硬,唔得Q經過湊熱鬧同事ESM: 聽返啲同事講難飲過葵廣果啲。總括嚟講,出發點係好既,sell 健康,甘老老豆豆甘講,健康都唔會叫呢啲野飲啦。可以少甜,飲既次數少啲。。。唔係一啖都飲唔到,浪費左我嘅quota我一般唔太過份都會寫食評ok, 甘耐以黎,第二個負皮post 🫨
十萬”伏”突😵
問下其他同事先:
同事B: 已經唔算最差, 膠味好重。 最後唔小心倒瀉埋。
同事D: 好難飲。。。慢慢飲緊
同事E: 未飲,但好多同事話難飲。最後飲左一啖,掉左。
同事J:好難飲,酸既熱桂花烏龍茶。
經過湊熱鬧同事ESM: 聽返啲同事講難飲過葵廣果啲。