餐厅: 富豪軒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2008-11-23 140 浏览
今晚同事係度擺酒..等到成10點至開始上菜..可以話由第一道乳豬已經唔好食好咸..跟住魚翅都好失望好淡冇味..唔覺得有翅..條魚唔知點解都係冇味又鞋..d菜好油..炸蟹又係冇味..最好食都係個炒飯比較乾身..甜品椰汁燕窩唔覺得有燕窩...全晚最好食就係個美點雙輝..合桃酥同埋蓮蓉酥..好在我抽獎中至50蚊Coupon..叫做當幫補下咁啦..
2008-07-23 124 浏览
補打n年前的一篇~果陣唔知慶祝d咩book左一圍好似2388既菜食物都不過不失啦~最記得就係佢比左條魚我地而條魚個肚係有個魚勾!!!!好彩睇我清楚如果唔係真係食死人....叫個經理黎佢好似想唔認咁佢覺得我地唔識洗魚??我唔識我麻麻都識啦下話?擺明就係廚房唔小心而家仲唔認自己錯...之後講補償~佢第一口係話送果盤囉!!!!好好笑禾,諗住一個果盤就可以抵銷返一條魚??之後佢肯減200蚊,不過最尾我地想佢下次比返一條一樣既比我地食(其實我都唔明點解d大人要咁變相我要食多次中菜-_-)
補打n年前的一篇~
果陣唔知慶祝d咩
book左一圍好似2388既菜

食物都不過不失啦~

最記得就係佢比左條魚我地
而條魚個肚係有個魚勾!!!!
好彩睇我清楚
如果唔係真係食死人....

叫個經理黎
佢好似想唔認咁
佢覺得我地唔識洗魚??
我唔識我麻麻都識啦下話?
擺明就係廚房唔小心
而家仲唔認自己錯...

之後講補償~
佢第一口係話送果盤囉!!!!
好好笑禾,
諗住一個果盤就可以抵銷返一條魚??
之後佢肯減200蚊,
不過最尾我地想佢下次比返一條一樣既比我地食

(其實我都唔明點解d大人要咁
變相我要食多次中菜-_-)
2008-01-03 111 浏览
今日同屋企人去富豪軒食冬至飯,O的野勁好食喎,估佢吾到。雖然價錢貴少少,但係我覺得物有所值,又吾會好似出便O的酒樓咁逼咁嘈,真係一流
今日同屋企人去富豪軒食冬至飯,O的野勁好食喎,估佢吾到。
2007-10-25 118 浏览
I love Catonese cuisine so much. Regal Court is a fine restaurant serves authentic Chinese Cuisine in an elegant palatial setting. Comfortable environment and elegant decoration make dining an enjoyable experience.

2007-10-19 70 浏览
今日係婆婆生日,我地特別係富貴軒擺了幾圍環境,菜式幾多好好伊~ 唔會好似出面的酒樓咁嘈~大家食得都開心~
今日係婆婆生日,我地特別係富貴軒擺了幾圍

環境,菜式幾多好好伊~ 唔會好似出面的酒樓咁嘈~

大家食得都開心~

2007-09-14 63 浏览
為慶祝爸爸生日,來富豪軒食晚餐,食左花膠爵士湯~ 香草焗龍蝦~蠔皇原隻花膠~金獎荼皇雞~ 環境幾好,不過冷氣就幾凍~

為慶祝爸爸生日,來富豪軒食晚餐,食左

花膠爵士湯~
香草焗龍蝦~
蠔皇原隻花膠~
金獎荼皇雞~

環境幾好,不過冷氣就幾凍~

2007-08-30 40 浏览
亞媽買dvd抽中富豪軒鮑魚餐,免費食,一家都唔知幾開心。我地成家6個人,除了免費鮑魚餐,我地咁多人都要叫其他野食先夠,亞經理千介紹了幾個小菜招牌鮑魚一品煲,名貴海味有齊,2百幾一大煲,真係抵哦~有個香芒鮑魚片,外面似魚柳,金金黃黃,咬落先知裡面有鮑片同芒果,又幾盞鬼!以前覺得食鮑魚要好貴一餐,不過如果識得"簡"都可以食得豪,又食得抵0既~見股票賺左筆,我做大富豪又點話~

亞媽買dvd抽中富豪軒鮑魚餐,免費食,一家都唔知幾開心。

招牌鮑魚一品煲,名貴海味有齊,2百幾一大煲,真係抵哦~

見股票賺左筆,我做大富豪又點話~
2007-08-24 32 浏览
同阿爸慶祝生曰,梗係要食好D啦! 同埋阿媽、家姐去左麗豪酒店富豪軒! 地方真係好豪華好有氣派!最初有D驚,但睇餐牌又唔算貴wor! 叫左幾個招牌小菜; 最記得金醬花枝帶子同金腿翡翠班球仲有流沙包真係正到爆!!!好呀!唔錯!
2007-08-17 29 浏览
果日睇到雜誌,介紹有個名廚在麗豪酒店度做大廚,仲拎晒獎,好似好好味咁~身為食神將軍,我當然要親身驗証一下!裝修方面:富豪軒果然店如其名,感覺真係幾豪氣,有埋古典屏風間住,有私人空間之餘又唔怕嘈食物方面:1. 招牌鮑魚一品煲 落足料,鮑魚,花膠,海參,帶子,好入味2. 金獎茶皇雞 雞肉有茶葉香味,肉質夠嫩3. 富豪黃金炒飯 ok la~可能d我麻麻地like 食炒飯4. 金瑤蟹肉脆茄子 賣相一流,睇得亞廚構思用心服務方面:侍應哥仔都幾服務周到,時時走過來加水沖茶同換碟,果然係富豪咁的服侍!

裝修方面:

食物方面:
1. 招牌鮑魚一品煲
落足料,鮑魚,花膠,海參,帶子,好入味
2. 金獎茶皇雞
雞肉有茶葉香味,肉質夠嫩
3. 富豪黃金炒飯
ok la~可能d我麻麻地like 食炒飯
4. 金瑤蟹肉脆茄子
賣相一流,睇得亞廚構思用心

服務方面: