2025-05-13 363 浏览
好少寫食評。星期日中午到,大約9成滿。叫左2個丼,-碗10分鐘有得拿,另一碗再等多10分鐘。不過,2碗啲牛同飯都係凍嘅!咁點解要整咁耐?超級差差差差差差差差差差差差
好少寫食評。
星期日中午到,大約9成滿。
超級差差差差差差差差差差差差
2025-05-11
光顧了山牛數次,第一次時,真的要讚即叫即弄的炭火燒牛肩肉丼,肉嫩汁香,又有炭火燒的香味,邊吃邊讚,實在太好吃了可惜再光顧時就令人失望☹️,同樣是牛肩肉丼,但每塊肉都是凍的,一點熱也沒有,當然炭燒味也欠奉,肯定是預先燒好的,賣相不太好看,也不好吃。🔻炭火燒牛肩肉丼$69,追加120g肉$10🔻今天經過見到有新品種和牛切邊燒肉丼,那就入內吃個午餐🔻炭火燒和牛切邊燒肉丼(大120g)$125,新鮮製作,和牛塊薄切,差不多每塊肉都連著脂腴,還掃上美味的醬汁,一塊和牛,一啖珍珠米,入口肉嫰脂香,wow,好吃非常🤩但,下次再光顧時,不知能否keep到這水準🤔。另外,完全沒有飲用水供應🤷🏻‍♀️,飲用水是否很貴呢🙄🗓️星期六/日lunch時段人流比較多

🔻炭火燒牛肩肉丼$69,追加120g肉$10
炭火燒牛肩肉丼

🔻今天經過見到有新品種和牛切邊燒肉丼,那就入內吃個午餐

炭火燒和牛切邊燒肉丼(大120g)

🗓️星期六/日lunch時段人流比較多

午餐
炭火燒和牛切邊燒肉丼(大120g)
2025-04-11 206 浏览
行过yoho mall见到以为好好食,啲牛扒牛肉熟到超过100成熟,难食到死畀钱都不去食,加了钱只系有多杯可乐加一只蛋,以后都唔会去,大家小心好易中伏,好多大型连锁烤肉店为什么烤肉一定要煮咁熟,牛肉应该大概係五六成熟就可以,浪费食材浪费食客时间
2025-04-11
2025-04-07 410 浏览
行完山好肚餓求其食,冇期望冇諗到差到咁叫咗燒牛小排飯,等15分鐘,黎到只係暖牛肉一啲都唔似牛小排,好似肥牛,又乾又肥,乾到好似食緊牛肉乾咁都要$7x?茶記仲好食過佢
行完山好肚餓求其食,冇期望冇諗到差到咁

叫咗燒牛小排飯,等15分鐘,黎到只係暖

咁都要$7x?茶記仲好食過佢

2025-03-30 429 浏览
新開真係唔代表好佢係第一間難食到要開OpenRice寫食評嘅垃圾餐廳等又等得耐 叫咗150g 結果100都唔知有冇扒又乾又柴仲要涼涼哋 韌到食完個口好似跑完馬拉松咁除非你M底同嫌錢多 冇乜事真係唔好入去無謂俾咁多錢食濕狗糧啦真係不知所謂 份量細到食完之後都要去M記劈多個魚柳包 本身好肚餓諗住食咩都冇乜所謂 但真係估唔到有間咁嘅餐廳可以令到我咁重怨氣 好地地一個牛肉丼都可以俾你搞到一仆一碌真係明你想點廚房仲搞笑 特登整埋塊玻璃俾你睇得一條友喺度慢慢行去切肉再攞去燒肉 唔怪得一碗飯都要等成15分鐘啦 同一個手套掂完其他有好明顯污垢嘅砂煲罌罉又好平均咁摸勻晒啲肉 咁你帶住個手套又有咩意義呢😂 總之就冇下次
新開真係唔代表好
除非你M底同嫌錢多 冇乜事真係唔好入去
無謂俾咁多錢食濕狗糧啦
真係不知所謂 份量細到食完之後都要去M記劈多個魚柳包
2025-03-28 469 浏览
食物質素:不過不失服務質素堪憂,出餐都唔快,仲爭一杯Soda,食完都未上,做好飲品完全冇人提!唔嗌號碼唔特止,連行過嚟講句「唔好意思」都慳返。我哋好似玩緊真人版《大家來找碴》,要自己盯實個水吧枱先知杯水出世未?Staff acknowledged a temporary shortage of soda water early in my meal, yet failed to follow through when stock was replenished. The completed drink languished at the counter until I departed, with no effort made to announce its readiness or bring it to my table — an inexplicable lapse in basic service protocol.
食物質素:不過不失
2025-03-28
2025-03-23 439 浏览
食材質素較低階,整個套餐係凍, 肉質硬又無肉汁,完全不似係炭火上。員工又唔按點餐選項配餐,走辣又無走,吃水走冰又係成杯冰。個點餐系統有選項都係欺騙客人的。無下次了。
2025-03-23 440 浏览
完全冇希望期待下試吃,全自助,自己落單,自己取餐,自己放盆,完全冇服務,又比左野,已經不是重點,叫了最貴的牛扒丼,冇炭火,冇熱度,冇味道,只有筋,咬不下,不知吃了什麼,明知菜是冷的沙律!但真的不能接受,賣相冇,味道冇,難以接受這個質素!太駭人!好想在門前咆哮叫人不要進入!!!!
2025-03-23
2025-03-19 434 浏览
從未試過等間餐廳等咗一小時都無野食,由半玻璃廚房望入去,里面操作一片混亂、污糟邋遢、一個員工在慢慢磅飯磅牛肉,出餐極度緩慢,餐廳的食客全部企起身,望住廚房,大家都超級頂唔順。咁耐都無野食。櫃檯職員服務又散漫,有客人投訴,佢就不斷重覆客人的說話,沒有行動!要求退錢,又話等得仲耐。堂食變外賣,連湯同前菜都唔想要了!簡直浪費時間!如果做唔切,點解唔截單?任由客人排隊繼續等等等!太過份了呢間餐廳!永遠唔會再幫襯!
2025-03-11 586 浏览
第一次食還算可以。第二次食就已經差到咁。嘢食好慢好凍。30分鐘等待換來係冰凍嘅一碗嘢。食咗一啖馬上同店員反應,睇反應就應該經常發生了,然後同我攞咗碗嘢去微波爐。勁。有下次就係我錯
第一次食還算可以。
第二次食就已經差到咁。
嘢食好慢好凍。
30分鐘等待換來係冰凍嘅一碗嘢。

勁。有下次就係我錯
2025-03-11
2025-03-08 550 浏览
座位安排差員工服務差售賣機,選擇完成後,付款前才顯示售罄,下單需要大量時間下單出餐慢,有人點咗餐30 分鐘未出餐,店員不理會,只輕輕講冇可能就算,非常不顧及客人感受浪費時間。
座位安排差
員工服務差
售賣機,選擇完成後,付款前才顯示售罄,下單需要大量時間下單

浪費時間。

2025-03-08
2025-02-16 957 浏览
見新開去試試,地方大座位舒適的,但送菜速度略嫌有點慢,落單後15 mins 才完成,見炭燒諗住D 肉熱,但不是是熱的,肉上黎時都有點碎,賣相希望可以改善,不要浪費了炭燒的食物牌照
2025-02-02 1464 浏览
以為今時今日咁大競爭環境下,市中心食店應該有返咁上下水平。依間嘢廣告就有牛雞豬,揀餐果陣就得返牛(晚上七點幾)價錢就中價啦,話哂佢自己話係日本品牌,定價高少少明白嘅,叫左個牛扒井套餐同鹽燒牛小排燒肉井套餐。個牛扒井啲牛扒乾嘅,加咗錢都係得多幾塊,仲衰過朝頭早茶餐廳啲牛扒餐,牛小排就好味啲,不過勁似肥牛,兩種牛扒第一啖咬落去已經成浸煤氣爐味,根本就似攞支火槍係咁射埋去咁,唯一萬幸個飯都係熱嘅,真係冇下次,如果第一次只係咁嘅話就更加唔會有第一次。
2025-01-31 1249 浏览
咁大一間餐廳,我問要一杯水姐,咁都可以話無,係唔係孤寒到咁呀...個牛飯正正常常咁,唔差,但無咩人時間都要等好耐,等咁耐d肉都可以係凍架喎。如果再係咁真係未必再幫襯。
如果再係咁真係未必再幫襯。
2025-01-02 1535 浏览
尼個餐廳速度好慢,外賣自取落單10幾分鐘唔見有叫號,後來堂食客都食圓。估唔到可以甘慢,唔會來下次。真係要學多D吉野家,做外賣就唔好甘慢,衫我時間宣傳幾好,做野甘差
宣傳幾好,做野甘差
2025-01-02
22 分钟 (外卖自取)