2023-08-04 47 浏览
Japanese Food-Kebab;                Japanese Food-Kebab located in the heart of . Known for its fusion of Japanese and Middle Eastern flavors, this restaurant offers an intriguing blend of tastes that piqued my curiosity.Grilled eggplant slices;     The dish arrived promptly, and its presentation was artistic and appetizing. The vibrant colors of the dish immediately caught my attention. The grilled eggplant slices were arranged delicately on the plate, topped with a generous portion of savory m
Japanese Food-Kebab;                Japanese Food-Kebab located in the heart of [City]. Known for its fusion of Japanese and Middle Eastern flavors, this restaurant offers an intriguing blend of tastes that piqued my curiosity.

Grilled eggplant slices;
     The dish arrived promptly, and its presentation was artistic and appetizing. The vibrant colors of the dish immediately caught my attention. The grilled eggplant slices were arranged delicately on the plate, topped with a generous portion of savory minced meat.
Black Truffle Roasted Bean Curd;
The Grilled Eggplant with Sichuan Flavor Minced Meat, Homemade Preserved Radish, and Black Truffle Roasted Bean Curd dish showcased a successful fusion of flavors.
minced meat;
A generous portion of savory minced meat. The aroma of the Sichuan spices wafted up, making my mouth water in anticipation.
2023-08-02
宵夜
2023-07-27 88 浏览
佐敦渡船街呢頭出名多嘢食,又方便泊車,好多時放工都會同同事過嚟食嘢,今日想飲下啤酒,食吓串燒,都揀咗呢間川燒,有室內同室外嘅座位,適合唔同人士需要✨燒日本廣島生蠔🦪$78生蠔大大隻好新鮮,肉質好creamy,加埋蒜蓉一齊燒更加惹味✨黑露燒腐皮溫泉玉$36好特別嘅配搭,外脆內軟,腐皮燒到好香脆,溫泉蛋非常流心✨燒特級厚切牛脷心$58做得好出色,牛舌非常厚切,爽口彈牙,一啲根都無✨燒豚肉蒻枝巻$28口感係清新,荔枝嘅酸酸甜甜,可以解到豚肉嘅油脂感✨燒豚肉生菜卷$48超特別嘅配搭,生菜好爽脆,可以中和豚肉嘅油膩感,,絕對值得一試✨燒特級牛仔骨$46牛仔骨有兩大塊,牛味濃,而且生熟程度剛剛好✨川香肉碎燒茄子$52好細心,已經幫你拆咗肉出嚟,調味非常出色,蒜蓉,辣椒🌶️,孜然粉非常香,非常惹味✨炸芝士年糕$36外皮炸到好酥脆,外脆內軟,裡面芝士好多,食到停唔到口✨青檸荔枝梳打$32✨青檸話梅梳打$32食串燒配啤酒或梳打最啱,酸酸甜甜超開胃,十分解渴✨燒鮮白鱔$68白鱔非常新鮮,外皮燒到金黃色,好香口,肉質彈牙,魚油脂豐富✨甲羅燒併多士$88裡面有蟹籽、蟹🦀️肉、蟹膏放在個蟹蓋度,蟹肉蟹膏好鮮味,口感

✨燒日本廣島生蠔🦪$78

✨黑露燒腐皮溫泉玉$36
好特別嘅配搭,外脆內軟,腐皮燒到好香脆,溫泉蛋非常流心

✨燒特級厚切牛脷心$58
做得好出色,牛舌非常厚切,爽口彈牙,一啲根都無

✨燒豚肉蒻枝巻$28
口感係清新,荔枝嘅酸酸甜甜,可以解到豚肉嘅油脂感

✨燒豚肉生菜卷$48

✨燒特級牛仔骨$46
牛仔骨有兩大塊,牛味濃,而且生熟程度剛剛好

✨川香肉碎燒茄子$52

✨炸芝士年糕$36
外皮炸到好酥脆,外脆內軟,裡面芝士好多,
食到停唔到口

✨青檸荔枝梳打$32
✨青檸話梅梳打$32
食串燒配啤酒或梳打最啱,酸酸甜甜超開胃,十分解渴

✨燒鮮白鱔$68
白鱔非常新鮮,外皮燒到金黃色,好香口,肉質彈牙,魚油脂豐富

✨甲羅燒併多士$88
裡面有蟹籽、蟹🦀️肉、蟹膏放在個蟹蓋度,蟹肉蟹膏好鮮味,口感豐富

✨燒手打免治雞肉棒$46
雞肉裡面有粒粒雞軟骨,雞肉串燒到每邊金黃色,配合埋橙黃色嘅蛋黃一齊食,好creamy

✨燒麻辣羊肉串$38
羊肉串一啲都唔羶,燒得焦香,油份平均,加埋孜然粉,仲更加惹味

✨燒大葱雞柳$32
雞肉好嫩滑,充滿肉汁

✨燒雙重芝士牛油果🥑$28
牛油果生熟程度剛剛好,加上芝士,味道濃郁

✨蜂蜜燒鳳梨$28
燒過嘅菠蘿特別甜,特別好味,火候控制得好好,唔會好乾

又挖到宝藏店铺啦!!迫不及待分享给爱吃烧烤的宝宝们!在香港也吃到好吃的烧烤是一件幸福的事情!推荐:烧鸡泡鱼干:我真的好喜欢吃这个,每次有就会点。吃过就知道多好吃了。汁烧原汁鱿鱼筒:鲜嫩多汁,鱿鱼属于比较嫩很爽口的那种。法式鹅肝多士:挺不错的,鹅肝入口即化的感觉,多士脆脆的。金菇肥牛卷:很喜欢,肥牛的汁水和金菇一起吃,真的很香。凉拌秋葵:这个真的要点,吃点烧烤再吃吃冰冰凉凉的凉拌,贼解腻!而且它腌制得很入味!川辣酒煮东风螺:这个是川味的,够辣够入味。淡淡酒味味道很独特。川烧豆腐:这个很绝,它里面是有一些肉碎夹在里面!外面烤的很焦脆。-以上是我觉得很不错的菜品,平时也很多人来聚餐呀。那天刚好隔壁桌十几个人,被包场的感觉🤣-
推荐:

汁烧原汁鱿鱼筒:鲜嫩多汁,鱿鱼属于比较嫩很爽口的那种。

法式鹅肝多士:挺不错的,鹅肝入口即化的感觉,多士脆脆的。
金菇肥牛卷:很喜欢,肥牛的汁水和金菇一起吃,真的很香。

2023-07-19 153 浏览
🔸燒日本廣島蠔🦪蠔既大細適中,蠔肚好肥美,🧄蒜味好香濃🔸川香涼拌秋葵天氣熱辣辣食啲冷盤降下溫,秋葵加埋麻辣醬🌶️,食落好惹味🔸日本雞皮串脆卜卜帶咸香,唔怕邪惡可以食多幾串😁🔸日本燒雞胸軟骨串帶有少少雞肉,口感脆卜卜,幾過癮😋🔸燒雞軟骨雞軟骨好大粒,脆卜卜好爽口🔸燒特級厚切牛脷👅牛舌厚切爽口,一啲都唔會韌🔸秘製醬燒麻辣鴨舌🦆外層帶少少焦香,配埋啤酒就一流🔸燒鮮白鱔魚皮白雪雪好新鮮,肉質都幾厚身,咬落爽脆,但汁有少少似鰻魚汁🔸燒雞腎好大粒厚身,食落爽脆,無腥味同雪味🔸燒韮菜韮菜唔會燒到好乾身同燶左,除左食到燒烤汁既味,仲食到韮菜既香🔸燒麻辣羊肉串🐏羊肉味濃,帶少少肥膏,辣辣地唔會有羊羶味🔸青檸話梅梳打酸酸甜甜又解渴又醒胃😍🌟每張枱都有孜然粉同辣粉,可以自己再調味
🔸燒日本廣島蠔
🦪蠔既大細適中,蠔肚好肥美,🧄蒜味好香濃

🔸川香涼拌秋葵
天氣熱辣辣食啲冷盤降下溫,秋葵加埋麻辣醬🌶️,食落好惹味

🔸日本雞皮串
脆卜卜帶咸香,唔怕邪惡可以食多幾串😁

🔸日本燒雞胸軟骨串
帶有少少雞肉,口感脆卜卜,幾過癮😋

🔸燒雞軟骨
雞軟骨好大粒,脆卜卜好爽口

🔸燒特級厚切牛脷
👅牛舌厚切爽口,一啲都唔會韌

🔸秘製醬燒麻辣鴨舌
🦆外層帶少少焦香,配埋啤酒就一流

🔸燒鮮白鱔

🔸燒雞腎
好大粒厚身,食落爽脆,無腥味同雪味

🔸燒韮菜

🔸燒麻辣羊肉串
🐏羊肉味濃,帶少少肥膏,辣辣地唔會有羊羶味

🔸青檸話梅梳打
酸酸甜甜又解渴又醒胃😍

🌟每張枱都有孜然粉同辣粉,可以自己再調味
2023-07-16 132 浏览
又係小編最愛嘅食串燒飲啤酒系列😚🍻呢間種類選擇非常非常多好似你諗到嘅串燒佢都有😳有啲仲好創新平日夜晚去到爆晒場 相當人氣🔥必食有厚切牛脷心 口感爽彈🤤燒海鮮都好正 珍寶大元貝&燒廣島生蠔大大隻 好多蒜夠重口味🤤燒鮮白鱔都唔錯 肉夠厚身彈牙唔腥👍🏻特別啲有黑松露燒腐皮溫泉玉子🥚好香松露味 爆晒汁❗️燒豚肉荔枝卷&燒豚肉生菜卷好特別 賣相好得 食落又幾夾喎😋川辣酒煮東風螺燒金菇牛肉卷法式鵝肝多士茄子好有心思 起晒肉仲排到好靚仔🍆雞軟骨&日本雞皮串仲有超霸氣燒海殼王😳上枱出晒煙♨️好大條同多肉 完全唔腥 點埋個酸酸地嘅汁食正👍🏻一班人share可以叫汁燒牛小排😍牛味濃👍🏻份量多 薯條好食🤤呢間連田雞串燒都有😳啖啖肉 中間有啲椒類串埋一串加埋啤酒就是very good😋
又係小編最愛嘅食串燒飲啤酒系列😚🍻

好大條同多肉 完全唔腥 點埋個酸酸地嘅汁食正👍🏻

呢間連田雞串燒都有😳啖啖肉 中間有啲椒類串埋一串
加埋啤酒就是very good😋
2023-07-08 260 浏览
周邊餐廳小店林立,距離柯士甸站約7分鐘步程,主打風味串燒,嚟得餐廳嘅睇嚟都係熟客仔,早咗嚟到估唔到平日未到晚飯時段都咁多人!落地玻璃嘅大門,晏晝嚟到應該係另一番味道,夜晚嘅感覺就好似居酒屋咁,有種舒服自在嘅親切感🤭同朋友嚟開一邊品嚐串燒一邊傾偈💕⭐️燒白鱔 $68原條肥美豐厚的白鱔,配搭特製燒汁,香醇甜美的醬汁與肥鱔相輔相成💕🤭⭐️燒雙重芝士牛油果 $28半份牛油果🥑以雙重芝士引發出濃厚滋味,熟透的牛油果與芝士的軟滑是絕配!⭐️日本燒鮟鱇魚肝 $88燒特剛剛好表面香脆,並以蟹籽點綴⭐️燒日本廣島蠔 $78原隻新鮮日本廣島蠔,配搭極濃烈香蒜牛油味,蟹籽蔥花點綴,⭐️燒腐皮黑松露海鮮卷$42軟滑的海鮮製成的魚肉以腐皮包住,腐皮燒成金黃色,上面在再鋪上黑松露醬,⭐️燒豚肉生菜卷 $48估唔到呢份生菜豚肉卷咁大份,以厚薄一致的豬肉包嵌清爽的生菜🥬沙律醬簡單直接帶出肉質配蔬菜的鮮甜味,咬落肉汁叫流出清甜滋味。⭐️燒珍寶大元貝 $100 /2比手掌更大的大元貝,面鋪滿香蒜,非常香濃鮮甜,燒過的元貝更惹味!⭐️燒油甘魚鮫 $108份量頗大的金魚鮫,鮮魚香味濃郁,每一啖也是魚肉滋味。⭐️川湯魚湯清酒煮花甲 $88魚湯入

⭐️燒白鱔 $68

⭐️燒雙重芝士牛油果 $28

⭐️日本燒鮟鱇魚肝 $88
燒特剛剛好表面香脆,並以蟹籽點綴

⭐️燒日本廣島蠔 $78
原隻新鮮日本廣島蠔,配搭極濃烈香蒜牛油味,蟹籽蔥花點綴,

⭐️燒腐皮黑松露海鮮卷$42

⭐️燒豚肉生菜卷 $48

⭐️燒珍寶大元貝 $100 /2

⭐️燒油甘魚鮫 $108
份量頗大的金魚鮫,鮮魚香味濃郁,每一啖也是魚肉滋味。

⭐️川湯魚湯清酒煮花甲 $88
魚湯入口清甜,後勁帶出川香辣味,適量的清酒引領出更鮮甜的花甲味,

⭐️涼拌麻辣鴛鴦糖心皮蛋 $48
以兩種不同的糖心皮蛋配搭麻辣口味,勾起食慾的特色小食

⭐️日本菠蘿🍍雪葩 $78
小菠蘿的外型非常微妙可愛,打開波蘿蓋,以菠蘿肉製成冰蓉並鑲在其中,入口是酸酸甜甜的雪葩軟滑感,菠蘿味清香味道讓人感覺瞬間分解油膩。

⭐️蜂蜜燒鳳梨 $28
鳳梨清甜多汁,清新的酸味配上蜂蜜的甜味,燒過後帶來金黃微焦的質感,入口是暖暖的水果汁,既香甜又可口,非常好味!

⭐️日本椰子雪糕 $48
看似鑲入半個小椰殼內一樣,入口有少少似牛奶公司雲呢拿雪糕,帶椰奶般的香滑味道,都幾甜,螞蟻人必點!

青檸荔枝梳打 $32 & 青檸話梅梳打 $32
青檸梳打味道酸甜開胃,兩杯特飲嘅感覺就係荔枝同話梅嘅分別,兩種入口都係較甜,夏天飲番杯的確好消暑解渴🫶🏻
2023-07-06
  • 燒鮮白鱔
  • 川香魚湯清酒煮花甲
  • 蜂蜜燒鳳梨
先不評論食物價錢,對食物質素失望,肉類死咸冇肉味, 海鮮類唔新鮮,但係夠辣,但就真係只有辣。食唔出任何香料味道,完全係俾食評呃左入去。如果唔只係飲酒食配小食還可以。

2023-06-01
  • 川香肉碎燒茄子
在铜锣湾逛街的时候遇到的一家日式串烧店🍢门头虽小,但店里却能容纳许多食客🍥而且价格在香港来说算是平价的了💰感觉和深圳的摆摊烧鸟差不多🐦四个人才吃了1⃣️k出头🤩🤩🤩-汁烧鱿鱼筒🦑超大只鱿鱼筒配上酱汁烤着吃🍺爽滑脆口,真的很爱😍-汁烧一口牛🐮这是我吃过zui好吃的肉串了🍢!轻咬一口爆汁🥩💥牛油与奶香味儿在嘴里混合🧈绝绝子🉑️-炸麻辣鸡软骨🐔喜欢吃脆骨的直接🐛炸过的鸡脆骨挤上柠檬汁🍋配上沙拉酱一起吃,脆咸香酥👌-鹅肝煎双蛋饭🍤端上桌的时候只看到两只duangduang晃动的煎蛋🍳和一整块鹅肝🥠饭与煎蛋鹅肝混合在一起🫕颗颗米粒包裹着蛋液🥚入口能吃到鹅肝肥美鲜嫩的口感😍爱了!

在铜锣湾逛街的时候遇到的一家日式串烧店🍢
门头虽小,但店里却能容纳许多食客🍥
而且价格在香港来说算是平价的了💰
感觉和深圳的摆摊烧鸟差不多🐦
四个人才吃了1⃣️k出头🤩🤩🤩
汁烧鱿鱼筒🦑
超大只鱿鱼筒配上酱汁烤着吃🍺
爽滑脆口,真的很爱😍
汁烧一口牛🐮
这是我吃过zui好吃的肉串了🍢!
轻咬一口爆汁🥩💥
牛油与奶香味儿在嘴里混合🧈绝绝子🉑️
炸麻辣鸡软骨🐔
喜欢吃脆骨的直接🐛
炸过的鸡脆骨挤上柠檬汁🍋
配上沙拉酱一起吃,脆咸香酥👌
鹅肝煎双蛋饭🍤
饭与煎蛋鹅肝混合在一起🫕
颗颗米粒包裹着蛋液🥚
入口能吃到鹅肝肥美鲜嫩的口感😍爱了!

2023-05-05
2023-04-24 230 浏览
🙆🏽‍♀️大元貝 蟶子王 廣島蠔🦪鮮甜鮮味🌸🙆🏽‍♀️牛舌 雞腎厚度適中 口感豐富👅🙆🏽‍♀️燒白饍🐠非常肥美 油脂感十足🤩🙆🏽‍♀️雞肉棒 魷魚筒🐙非常有咬口 正🙆🏽‍♀️鵝肝多士香味濃郁💜🙆🏽‍♀️清酒花甲川味東風螺大份夾抵食👍🏻🙆🏽‍♀️雞泡魚乾非常香口送洒必點🙈🙆🏽‍♀️燒芝麻湯圓🍡外脆內軟 甜度適中🫶🏻🙆🏽‍♀️日本椰子雪糕 菠蘿雪葩🍨🍍日本直送 好清新嘅口味🙀大愛😍完美的句號😆
🙆🏽‍♀️大元貝 蟶子王 廣島蠔🦪
2023-04-24
燒白鱔
  • 燒鮮白鱔
2023-04-08 177 浏览
夜晚朋友約食宵夜,來到佐敦串燒一條街,好旺好多串燒店!最後揀左川燒,無後悔,好驚喜!環境來講就普普通通嘅啦,不過食串燒熱熱鬧鬧都幾好。試左好多串燒,俺照喜好程度推薦一下:第一,牛舌串每一片都厚肉多汁,一串三片已經大滿足。火候調味無得彈,58蚊一串,我覺得👌第二,大蔥雞肉串就是這一串普普通通以為冇咩特別嘅雞肉串一入口🈶️被驚艷到!調味精彩,柔質爽彈,配埋甜甜d嘅大蔥,口感又豐富,encore左好幾次😊第三,肉碎茄子不同於好多川式燒茄子,這裡起左肉去左皮,燒完配上肉碎,也是有新意嘅款式。第四,各類蔬菜材料靚,火候佳,一條菜都可以咁甜咁好味。我估賣菜姨姨真係將最靚最甜嘅菜給佢。自己去買菜從來買唔到咁甜😭第五,其他真係叫左好多款,大部分已經唔記得影相。就算不是驚艷款都好高質,不會失望中伏,可以安心任叫。

環境來講就普普通通嘅啦,不過食串燒熱熱鬧鬧都幾好。

試左好多串燒,俺照喜好程度推薦一下:
第一,牛舌串

第二,大蔥雞肉串
第三,肉碎茄子

第四,各類蔬菜

第五,其他

2023-04-03 130 浏览
三個女仔放工去試,十點半到已經無咗我地好想食嘅茄子🥹清酒煮花甲又無……唔知點解五花腩都要加塊芝士上去。主食嚟講炒飯幾好食,撈烏冬好麻,但烏冬太淋,又好似好勉強配鮑魚咁set高啲價😅塊翠肉瓜一串有一塊大一塊細,唔知以為十幾蚊串。整體性格比好低。
2023-03-21 108 浏览
這家餐廳yyd,食材高端,每一樣都在刺激我的味蕾,今天就來實現一下烧烤自由吧,这家简直就是喜歡吃烧烤人的美食天堂!1. 烧鲜白鳝/ $68串白鳝的厚度是恰好适中的,烧的程度也是刚刚好,肉脆皮嫩,鳝的油脂也是恰到好处,食落香口有鱼鲜味!2. 日本烧鮟鱇鱼肝$88鮟鱇鱼肝非常的肥美,除了肉质的完美以外,食材也是相当新鲜的,鮟鱇鱼肝属于典型的日本菜了,它的味道非常的独特,没有往常的腥味,吃一口是满满的幸福感。3. 烧喜知次$338新鮮,肥美,惊艳,必點,價錢合理,完美的品嚐高級食材!4. 烧法式鹅肝多士/份$88品味生活、不留遗憾,唯美、奢华、难忘,口感诱人,入口醇香嫩滑、肉质细腻!5. 烧羊仔架$98/2串很大塊,沒有传统羊肉的膻味,很赞,超滿足!6. 烧猪頸肉$38嫩滑、Q弹,推荐,食肉獸必點!7. 烧麻辣羊肉串$38肥美,Juice,喜歡吃羊肉得小夥伴必點!8. 烧腐皮黑松露海鲜卷$42招牌特色菜,味道层次丰富,浓郁的黑松露香气再加上海鲜卷的弹牙口感,越嚼越有味!9. 烧韭菜/份$28每次燒烤我都必點的,调料的可口配上韭菜的嫩滑,簡直就是神仙搭配,非常不错,還可以解一下吃肉的油膩!10

1. 烧鲜白鳝/ $68串

2. 日本烧鮟鱇鱼肝$88
3. 烧喜知次$338
新鮮,肥美,惊艳,必點,價錢合理,完美的品嚐高級食材!

4. 烧法式鹅肝多士/份$88
5. 烧羊仔架$98/2串
很大塊,沒有传统羊肉的膻味,很赞,超滿足!
6. 烧猪頸肉$38
嫩滑、Q弹,推荐,食肉獸必點!
7. 烧麻辣羊肉串$38
肥美,Juice,喜歡吃羊肉得小夥伴必點!
8. 烧腐皮黑松露海鲜卷$42
9. 烧韭菜/份$28
10. 川香肉碎烧茄子/份$52
第一次食沒有茄子的皮的燒茄子,嘻嘻,每一口都是软儒多汁,不愧是招牌下饭菜,味道的确很赞!
11. 炸芝士年糕/份$36
炸年糕简直就是我的最爱,Q彈得來简直不要太好吃,尽管已经吃得很撑了,但还是忍不住點年糕!
12. 咸柑桔$18
燒烤必備茶飲,化痰止咳,清热解毒,吃了这么多烧烤点一个咸柑桔茶飲那就恰到好处了,嘻嘻!
13.熱蜂蜜柚子茶$18
熱蜂蜜柚子茶,味道好极了,燒烤吃得多,蜂蜜柚子茶還败败火,嘻嘻!
2023-03-19 83 浏览
超好味串燒推薦✨✨其實我時不時都經過呢度,周圍舖頭冇乜客人 唯獨是呢間永遠都要卜位同排隊先有得食🤣呢間係佐敦嘅四川串燒超特別🤍整得惹味得來又唔肥膩🤤推薦川香肉碎燒茄子🍆麻麻辣辣既味道,超級入味,而且唔會好似出邊嗰啲咁油淋淋🙈女生之選!海鮮方面大推燒蠔❤️‍🔥超級大隻,有我手板咁大✨仲要一啲都唔腥,海鮮嘅鮮味出晒嚟🫶🏻其實仲有好多好多好食嘅嘢,見我叫到成枱都係餸就知😂😂留番啲機會比大家發掘!提提大家,喺柯士甸站出過黎呢間鋪會仲快啲😝佢成日都客滿㗎 !記得預約呀~
超好味串燒推薦✨✨

呢間係佐敦嘅四川串燒超特別🤍
整得惹味得來又唔肥膩🤤

推薦川香肉碎燒茄子🍆

海鮮方面大推燒蠔❤️‍🔥

其實仲有好多好多好食嘅嘢,見我叫到成枱都係餸就知😂😂
留番啲機會比大家發掘!
2023-03-02 134 浏览
俾食評呃咗入去,完全同網上食評內容相片大不同。連相都唔想影,同一枱同一杯啤酒都居然可以一杯多一杯少。筷子又一長一短,基本嘅服務態度都冇。海鮮唔新鮮,炒飯連茶餐廳質素都比唔到。真係呢個價錢,呢個環境真係有好多其他選擇。
俾食評呃咗入去,完全同網上食評內容相片大不同。

海鮮唔新鮮,炒飯連茶餐廳質素都比唔到。
真係呢個價錢,呢個環境真係有好多其他選擇。
2023-03-02 85 浏览
川香魚湯清酒煮花甲,湯味鮮濃,花甲清甜,有淡淡既清酒香燒白鱔,鱔肉爽脆鮮美,幾好味燒廣島蠔 ,飽滿又新鮮既蠔,燒得剛剛好,肥美多汁,蠔味蒜味好香濃日本炸池魚仔,酥脆,好適合送酒厚切牛脷,厚切得嚟都好嫩,肉汁豐富燒豬頸肉,惹味焦香,肉質爽口燒黑豚芝士五花腩 ,上面一層厚厚既芝士,拉絲芝士好香濃、同五花腩好夾法式鵝肝多士,鵝肝入口溶化,綿密口感,配搭酥脆既多士,一試難忘,超好味川香肉碎燒茄子,茄子脆軟多汁,力上小辣口感既肉碎,都幾好燒法國蘆荀,清新爽口炸芝士年糕,年糕金黃酥脆,芝士濃郁甘香燒芝麻湯丸,外面係酥脆,裡面就軟心芝麻,又脆又甜蜂蜜燒鳯梨,清甜多汁
川香魚湯清酒煮花甲,湯味鮮濃,花甲清甜,有淡淡既清酒香

燒白鱔,鱔肉爽脆鮮美,幾好味

日本炸池魚仔,酥脆,好適合送酒

厚切牛脷,厚切得嚟都好嫩,肉汁豐富

燒豬頸肉,惹味焦香,肉質爽口

川香肉碎燒茄子,茄子脆軟多汁,力上小辣口感既肉碎,都幾好

燒法國蘆荀,清新爽口

炸芝士年糕,年糕金黃酥脆,芝士濃郁甘香

燒芝麻湯丸,外面係酥脆,裡面就軟心芝麻,又脆又甜

蜂蜜燒鳯梨,清甜多汁