2024-07-26 34 浏览
Pizza Hut最衰就係等兩個鐘都未送到,明明話出咗車,等多45分鐘打去又話車手未攞貨,叫職員俾個確實時間幾點送到,又覆唔到,發老脾爆佢先追到個車手即送,終於等到10pm先食晚餐,你哋真係好離譜!
外卖送餐
Dinner @ 24 DEC 2023 (Sunday)又到聖誕~又到聖誕~2023年12月是疫情過後的第一個聖誕, 隨著社交措施的放寬, 當然要和家人好好開Party慶祝一番。小編在12月19號已在Pizza Hut 的官網上預訂了24號平安夜晚上6點送來的食物, 預計會大約7點才送到, 竟然6點10分就送到了, 平安夜嘛, 遲一點也是可以理解, 這個時間已經是喜出望外地準時了。送上來的食物熱辣辣的, 小編叫了夏威夷薄餅 (普通批+芝心邊), 火腿、菠蘿、茄醬和芝心邊是大、小朋友都喜歡的無敵組合, 醬和料都好豐盛, 每一口都是火腿和菠蘿, 非常好吃。肉醬長通粉是另一個惹味的選擇, 比起意大利粉, 長通粉更可以盛載肉醬。 長通粉煮得剛剛好, 不會過淋也不會太硬。薯角、炸蝦就有一般外賣的毛病, 被外賣盒焗得太久有點過淋, 但調味足夠, 也是好吃的配搭。開Party嘛, 總要有點炸物才開心, 對嗎?總括而言, 想吃Pizza Hut外賣的話還是直接到官網下單會比較準時和方便, 而且可以儲分, 比起別的外送平台更加可靠。想要開Party的話Pizza Hut的確是不錯的選擇。
Dinner @ 24 DEC 2023 (Sunday)

2023-12-24
10 分钟 (外卖送餐)
2023-02-15 233 浏览
Pizza Hut越嚟越難食…好耐冇叫pizza hut諗住今晚叫嚟,都係點三藩市手工批…點知個皮硬到一個點厚批就似包、薄批就似脆脆、手工批而家係咬唔開😅😅蘑菇湯係pizza hut大愛,但而家好似溝左水咁…淡口之極焗飯、焗意粉而家全都冇乜料….汁焗意粉、汁焗飯🥲🥲唯一有水準嘅係蒜蓉包🥰味道依然~ 我應該都冇下次!
Pizza Hut越嚟越難食…
厚批就似包、薄批就似脆脆、手工批而家係咬唔開😅😅

焗飯、焗意粉而家全都冇乜料….汁焗意粉、汁焗飯🥲🥲
唯一有水準嘅係蒜蓉包🥰味道依然~
我應該都冇下次!

外卖送餐
Pizza Hut一向多批底選擇,厚批、薄批、芝心、芝脆批等,今次試埋新批底,發覺最鍾意新出品嘅「三藩市式手藝薄批」批底採用近年大受歡迎嘅高級進口酸種麵團製作,超過30小時低溫發酵,再以人手手藝搓壓令麵糰質感更加柔軟綿密,烤焗後批底更會出現大小不一的氣孔,批邊鬆脆,內裡軟韌,口感會較輕鬆,充滿空氣感新批有四款口味:🍕經典味道「超級至尊」、「海鮮至尊」🧀創新藍芝士系列「藍芝士香橙」、「藍芝士蘋果」 今次品嘗咗:🍕「超級至尊」三藩市式手藝薄批💰$159(普通批); 💰$195(大批)「超級至尊」貴為經典人氣味道,喺金黃酥脆Pizza上佈滿超過十款飽滿配料包括火腿、辣肉腸、雞肉粒、牛肉粒、蘑菇、洋蔥、青椒及菠蘿等,非常豐富好滿足!🍕「藍芝士蘋果」三藩市式手藝薄批💰$143(迷你批); 💰$179(大批)香脆批底配合微鹹「芝」味藍芝士,再加清甜多汁蘋果片,簡單配料結合鹹甜融為一體嘅獨特味道

新批有四款口味:
🍕經典味道「超級至尊」、「海鮮至尊」
🧀創新藍芝士系列「藍芝士香橙」、「藍芝士蘋果」

今次品嘗咗:
🍕「超級至尊」三藩市式手藝薄批
💰$159(普通批); 💰$195(大批)

🍕「藍芝士蘋果」三藩市式手藝薄批
💰$143(迷你批); 💰$179(大批)

2022-10-04
15 分钟 (外卖自取)
2020-03-14 601 浏览
Pizza店子做買一送一優惠,叫了一個海鮮pizza 和至尊pizza 。海鮮pizza 足料,有元貝,蝦,尤魚和配菜,而至尊批低汁夠濃茄汁味。由於買厚身批,外賣回到家仍暖。
2020-02-28
15 分钟 (外卖自取)
2019-07-19 306 浏览
噚日(18-7-2019 Thur)放工,老公男友人NT嚟我屋企整電腦,一定要請佢食飯啦,又唔想天氣咁熱下,爸爸煮飯,於是叫外賣4個人一齊食.我就決定叫pizza,只要避開爸爸痛風唔食得嘅嘢就可以.上網search同落單,就決定要$358.00嘅4人大批套餐,我揀咗:1. 車厘茄薯仔沙律4個賣相正常,但食就落,沙律醬竟然係乾爭爭,奇.味道:1分7. 網上訂購,用$5.00優惠價買嘅脆薯格份量唔多,賣相同味道亦正常,不過已經腍晒.味道:1分6. 要加$10.00嘅海鮮闊條麵海鮮都幾多.忌廉夠味,闊條麵濕潤,OK嘅.味道:4分2. 意式風情鬆厚pizza材料有雞肉粒,火腿,豬肉粒,蘑菇,菠蘿同千島醬.睇見以為千島醬唔多,原來唔係,不過覺得味道爭啲啲.味道:4分3. 香蒜肉絲意粉蒜香味好濃,鹹淡適中惹味,意粉唔會太腍,OK.味道:3.5分5. 葡汁焗蔬菜有青瓜片,紅蘿蔔波波,味道正常. 味道:5分4. 意式雞皇飯白雪雪咁,食落唔算好濃味但又唔係太淡,不過汁少就唔係太好,呢個一般啦.味道:3分8. $32.00嘅梳乎厘芝士蛋糕呢個原來係細細個,一人份,我哋食唔晒啲嘢,一開四就啱啱好.呢個冇食梳

1. 車厘茄薯仔沙律4個
賣相正常,
車厘茄薯仔沙律
但食就落,沙律醬竟然係乾爭爭,奇.
味道:1分

7. 網上訂購,用$5.00優惠價買嘅脆薯格
份量唔多,賣相同味道亦正常,不過已經腍晒.
味道:1分

6. 要加$10.00嘅海鮮闊條麵
海鮮都幾多.忌廉夠味,闊條麵濕潤,OK嘅.
味道:4分

2. 意式風情鬆厚pizza
意式風情鬆厚pizza
原來唔係,不過覺得味道爭啲啲.
味道:4分

3. 香蒜肉絲意粉
蒜香味好濃,鹹淡適中惹味,意粉唔會太腍,OK.
味道:3.5分

5. 葡汁焗蔬菜
有青瓜片,紅蘿蔔波波,味道正常.

味道:5分

4. 意式雞皇飯
味道:3分

8. $32.00嘅梳乎厘芝士蛋糕
呢個原來係細細個,一人份,
梳乎厘芝士蛋糕
我哋食唔晒啲嘢,一開四就啱啱好.
梳乎厘芝士蛋糕
呢個冇食梳乎厘嘅空氣感覺,不過又未到普通芝士蛋糕嗰個程度嘅口感,但味道就唔錯.
味道:1.5分

服務:
落完單,好快打電話俾我confirm,送到嚟嘅時間同要求嘅差唔多,而且都好有禮貌.

其他:
喺網上揀咗唔要餐貝,點知都照送;揀咗額外要免費嘅芝士粉,張單有印但漏俾.
送到嚟時,我主動問梳乎厘芝士蛋糕使唔使雪住?佢就答咩已經保咗溫.

上次呢間Pizza Hut嘅食評: https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E8%A2%AB%E5%90%B8%E5%BC%95-e2445356
2019-07-18
7 分钟 (外卖送餐)
$101.25 (晚餐)
意式風情鬆厚pizza
  • 葡汁焗蔬菜
2015-04-26 866 浏览
Pizza Hut客郵政通函o黎,見到個黃金熔岩批好吸引,咁o岩前兩公司有同事叫pizza hut開party食,就問同事好唔好食?佢答好食,而且係第一個食完o既食物.於是我o係今晚叫個2-3人餐,同男友,爸爸一齊食,就叫個$228.00o既滋味套餐.我6:00pm打去落單,落完單話40分鐘到.OK,o係我預計o既時間內到.6:36pm到o黎喇,我o地有:1. 主角黃金熔岩批~燒烤誘惑(普通批)有燒烤誘惑同海鮮帝國兩種,揀呢個係因為就有痛風o既爸爸,呢個有燒烤雞粒,煙肉粒,風乾豬肉,乳酪芝士,桃粒,車厘茄,黑橄欖,蘑菇,紅椒,意式香草醬.打開睇,嘩!咁o既樣?好明顯係個pizza打側o左啦=.=”.熔化o既芝士口感好好多,又唔使到一絲絲出o黎,批邊冇講到話咁脆但好香,食到最後覺得芝士鹹o左啲,可能我o地最後食芝士最後o個邊o掛.而饀料呢,食到一條條硬硬地o既,要撕開o黎食o既o野,就係風乾豬肉,燒烤雞粒都幾大粒,但冇乜.味.而煙肉粒同蘑菇我好似食唔到乜滯,其他o野就正常冇問題.呢個pizza都算係特出o既.味道: 4分2. 吞拿魚煙肉腸長通粉呢個睇到個汁o岩o岩好好,一啲多餘都冇,攪到
Pizza Hut客郵政通函o黎,見到個黃金熔岩批好吸引,

6:36pm到o黎喇,我o地有:
1. 主角黃金熔岩批~燒烤誘惑(普通批)

打開睇,嘩!咁o既樣?
黃金熔岩燒烤誘(普通批
熔岩
風乾豬肉
味道: 4分

2. 吞拿魚煙肉腸長通粉
吞拿魚煙肉腸長通粉
呢個睇到個汁o岩o岩好好,一啲多餘都冇,攪到差唔多要乾哽長通粉,
吞拿魚煙肉腸長通粉
吞拿魚可能太碎同太少,唔係好感覺到佢o既存在.而煙肉腸,sorry,我都冇為意原來係煙肉腸,係覺得呂唔似普通雞肉腸仔,但亦食唔到煙肉o既鹹.而個汁咪就係茄汁.
味道: 3分

3. 葡汁焗蔬菜
葡汁焗蔬菜
蔬菜有西蘭花,椰菜,紅蘿蔔,青瓜同豆角,真騎呢,竟然用豆角.個汁甜甜地有椰汁味,屬於正常,菜都冇乜焗過龍,可能因為會出水啦.
味道: 3分

4. 田園沙律兩客
原來係o係田園沙律,百事可樂同蘑菇忌廉湯中揀兩個,都幾搵笨喎.
田園沙律有一貫o既生菜,羅馬生菜,粟米同車厘茄同黑橄欖.
田園沙律
沙律汁似係橄欖油,但下面比較深色o既?
沙律汁
原來係紅色o既,
紅色沙律汁
倒入沙律菜o度食,
加o左沙律汁o既田園沙律
原來係紅桑子,酸酸甜甜,幾好味o既.
味道: 4分

呢餐爸爸只食o左一件pizza就唔o岩食,所以都唔計佢喇.
抵食係2.5分
2015-04-25
36 分钟 (外卖送餐)
$114.00 (晚餐)
黃金熔岩燒烤誘(普通批
田園沙律
加o左沙律汁o既田園沙律
當時用恆生卡order外送速遞2人餐 $229,呢份餐的份量實在好多~所以都幾抵o既!!卡路里也確實幾高..哈.....電話order後 承諾60min內送到,實際只需40min便送到~很快呢!!!西班牙Tapas 大批個扭扭批邊的卷心中間有墨魚腳呢~但係較為硬+「un」..too bad.....仲有雞肉,肥大的鮮蝦~個pizza的餡料也是相當之豐富!!有脆皮黑椒腸片,尤魚香草圈,紅椒條(唔好隔咁耐食,否則紅椒陣味會浸入pizza,變得怪怪....),蜆肉,紅椰菜絲,呢個pizza的車打芝士也是很美味呢~呢個pizza主要用忌廉香草汁,並非平時o既千島醬汁,茄汁~味道也是相當清新~拿破崙海鮮螺絲粉原來係連錫紙來烘焗呢~切記要撈一撈先好食~口感很不錯呢~多茄醬汁又多料呀~鮮茄汁滲透全部螺絲粉內,正呀小食滋味盒每款小食共4件--雞翼,薯格,配上酸辣汁,真係好正~ 脆皮腸, 比較油膩的芝士脆卷..但芝士味幾突出~忌廉雞湯 2碗~太多忌廉成份..很杰身..我就麻麻地...***因電話落單滿$180,所以有1客free肉醬粟米薯茸質素很不錯~很大盒呢!!
火熱送到
西班牙Tapas 大批
...仲有雞肉,肥大的鮮蝦~
pizza的批邊相當之吸引!!勁多餡料及芝士!
一整個尤魚圈,很多紅椒條,滋味極了
並非平時o既千島醬汁,茄汁~味道也是相當清新~

拿破崙海鮮螺絲粉
拿破崙海鮮螺絲粉.錫紙盒內用錫紙包裹來烘焗
打開後好似一個餅咁...
原來係連錫紙來烘焗呢~切記要撈一撈先好食~
攪拌後便很好吃

小食滋味盒
小食滋味盒~全部小食共4件

忌廉雞湯 2碗~太多忌廉成份..很杰身..我就麻麻地...
太重忌廉的忌廉雞湯..成本一定很低...
***
因電話落單滿$180,所以有1客free
肉醬粟米薯茸
滿$180,free肉醬粟米薯茸
質素很不錯~很大盒呢!!
40 分钟 (外卖送餐)
火熱送到
小食滋味盒~全部小食共4件
滿$180,free肉醬粟米薯茸
拿破崙海鮮螺絲粉.錫紙盒內用錫紙包裹來烘焗
攪拌後便很好吃
西班牙Tapas 大批
pizza的批邊相當之吸引!!勁多餡料及芝士!
一整個尤魚圈,很多紅椒條,滋味極了
  • 西班牙Tapas批
  • 薯格
  • 脆皮腸
2011-10-04 237 浏览
預祝家人生日,所以今晚叫咗puzza hut 外送,5個人食,先講呢間店服務真的不錯,因家人不喜歡食八爪魚仔,點食物時要求他們海鮮批唔要太多呢個食材,店員好好,話無問題,來到一打開,就見個批只得1或2隻八爪魚仔,真係抵讚!!!今日我地叫咗2個千島海鮮鬆厚批,辣味雞翼,海鮮闊條麵,肉醬意粉,迷你豬肉腸,葡汁雞皇意粉,車打海鮮焗飯,2锢忌廉雞湯辣味雞翼>>唔夠辣,但都算好味千島海鮮鬆厚批>>由於外送,當然無係餐廳堂食咁脆,批邊比較硬,但整個都算好味海鮮闊條麵>>比較燶,味道還可以,迷你豬肉腸>>太多蕃茄汁,味道ok,好重豬肉味!車打海鮮焗飯>>呢個無以前咁好食,飯比較濕,但味道ok肉醬意粉>>keep到水準,不過份量就明顯比以往少葡汁雞皇意粉>>雞肉腍,葡汁好香奶味,味道唔錯忌廉雞湯>>夠"杰"而且多雞肉及磨姑
來到一打開,就見個批只得1或2隻八爪魚仔,真係抵讚!!!
葡汁雞皇意粉,車打海鮮焗飯,2锢忌廉雞湯
辣味雞翼>>唔夠辣,但都算好味
海鮮闊條麵>>比較燶,味道還可以,
迷你豬肉腸>>太多蕃茄汁,味道ok,好重豬肉味!
車打海鮮焗飯>>呢個無以前咁好食,飯比較濕,但味道ok
肉醬意粉>>keep到水準,不過份量就明顯比以往少
葡汁雞皇意粉>>雞肉腍,葡汁好香奶味,味道唔錯
忌廉雞湯>>夠"杰"而且多雞肉及磨姑

2011-10-02
庆祝纪念
生日
6:15pm 電話order 日日2人餐 $149~接線生有禮,處理order有效率~又有覆order6:32pm已送到家中~真係相當之快快快!!! 日日2人餐 $149大和風味pizza:: 辣肉腸真係過咸 Pizza餡料有粟米,免治牛肉,蟹柳! 普通批免費升級至大批~ 再加$16升級至芝脆批,個pizza邊緣的橙色粒粒,有脆卜卜的口感~中間的芝士麵包也是很好吃呢!!!芝士味也是很香~~整個pizza的芝脆批部份,也是脆脆的~蒲汁雞皇意粉質素很不錯,蒲汁足夠,很香椰汁味!意粉口感一般~小食:: 燒排骨伴薯格我都係第一次食呢款小食~不過排骨實在太大件,加上無切開一件件,所以唯有我地自己郁手搞掂佢雖然味道不錯,但係太油膩了..好多油....薯格大大件,共5-6件,幾好味!有少許芝士味忌廉湯 夠熱~也是那麼的creamy...super hot!!Overall,全部食物100% hot!!Service很滿意~total: $165
6:32pm已送到家中~真係相當之快快快!!!
收據
日日2人餐 $149
大和風味pizza::
大批外賣盒
辣肉腸真係過咸
大和風味芝脆大批
可惜辣肉腸太咸...:( 整個pizza足料,有黑橄欖
整個pizza的芝脆批部份,也是脆脆的~
芝脆批的美味~pizza邊緣有很多芝士!正!!
速遞袋的食物
蒲汁雞皇意粉
很多汁的葡汁雞皇意粉
質素很不錯,蒲汁足夠,很香椰汁味!意粉口感一般~

小食:: 燒排骨伴薯格
燒排骨伴薯格,無切開過的整件燒排骨....
雖然味道不錯,但係太油膩了..好多油....
薯格大大件,共5-6件,幾好味!有少許芝士味
薯格大大件,.滋味
很creamy的忌廉雞湯

total: $165
18 分钟 (外卖送餐)
收據
大批外賣盒
速遞袋的食物
很多汁的葡汁雞皇意粉
薯格大大件,.滋味
大和風味芝脆大批
芝脆批的美味~pizza邊緣有很多芝士!正!!
  • 芝脆批
pizza hut 日日2人餐 dinner $149pizza方面揀左 漁港風情,其實望落去真係好多油.....但幸好食落口真係唔覺得咁油膩~加上幾軟熟....又唔會太過脆!個pizza有好多吞拿魚,正! 再襯托菠蘿,青椒~非常之爽口!!千島醬汁在齒縫間顯得非常濃郁~yummy!! 但我見個盒中墊住pizza的卡紙,一目了然地看見成個pizza好似比水浸過咁樣濕透..@_@ 這些當然不是水,而是油吧!!! 白汁雞皇意粉真係好多忌廉汁,好多青椒,我的最愛~好味喔!!呢次雞肉的質素不太差,意粉又夠彈牙! 7.5分滿意 秘製雞槌 6件原本無乜特別期望的一款小食,點知食落又覺得好好味,每件雞上仲有好多black pepper tim,雞肉幾嫩滑,good good 雙手扲住黎食又唔會覺得太大件,對於女仔來說,岩岩好吧~ 忌廉湯其實速遞到了家後,過左23min才飲用,但係仍是很熱,所以pizza hut外送完完全全做到100%至hot外送呢!!!但有時覺得碗湯過份地creamy,搞到個肚有點濟住濟住就真...
pizza hut 日日2人餐 dinner $149
pizza方面揀左
漁港風情,

白汁雞皇意粉

秘製雞槌 6件
雙手扲住黎食又唔會覺得太大件,對於女仔來說,岩岩好吧~

忌廉湯
大家掛住食..影到震左的漁港風情..sorry
白汁雞皇意粉,整體來說,好味呢
意想不到,很好吃的秘製雞槌
秘製雞槌~
20 分钟 (外卖送餐)
白汁雞皇意粉,整體來說,好味呢
意想不到,很好吃的秘製雞槌
秘製雞槌~
  • 秘製雞槌
2009-04-10 56 浏览
3-4-2009(Fri)爸爸突然話自己返鄉下過一晚後祭祖,咁我夜晚就自己食飯喇.於是都問我男友食唔食o野,佢話食,咁我決定叫Pizza Hut外賣啦.5:30pm打電話去預訂o左一個$35.00o既一人常餐,有:1.雞肉火腿芝士白汁意粉呢個都幾熱,食落都只係一pat糊咁.2.兩片蒜蓉包好細片,牛油多,但已經唔脆口.3.蘑菇忌廉雞湯普普通通,冇乜料.4.加$8.00原味雞翼兩隻好細隻,食落都只係一般.5.汽水唔使講啦.$58.00o既一人五道菜常菜,有:1.蘑菇忌廉雞湯同上2.特選迷你Pizza加$8.00香草香濃同芝心芝士唔算好多,呢個食落亦好一般.3.吞拿魚什錦沙律都好少,而且好似冇乜吞拿魚,失望.4.木槺布甸好細杯,重要一o黎到,我即放入雪櫃,到要食時至拎出o黎,點知竟然變成糊狀,好唔掂.而木槺粉就好滑o既.5.汽水埋單:$109.00,經過呢次,覺得外賣o野食唔及堂食o既好,以後都係唔叫lu,服務:由電話接聽到送o黎o既都好好,好有禮貌,送餐o既重講句用餐快樂.
1.雞肉火腿芝士白汁意粉
呢個都幾熱,食落都只係一pat糊咁.
2.兩片蒜蓉包
好細片,牛油多,但已經唔脆口.
3.蘑菇忌廉雞湯
普普通通,冇乜料.
4.加$8.00原味雞翼兩隻
好細隻,食落都只係一般.
5.汽水
唔使講啦.

$58.00o既一人五道菜常菜,有:
1.蘑菇忌廉雞湯
同上
2.特選迷你Pizza加$8.00香草香濃同芝心
芝士唔算好多,呢個食落亦好一般.
3.吞拿魚什錦沙律
都好少,而且好似冇乜吞拿魚,失望.
4.木槺布甸
而木槺粉就好滑o既.

5.汽水

服務:
左:吞拿魚什錦沙律,右:木槺布甸
蘑菇忌廉雞湯,蒜蓉包及原味雞翼
特選迷你Pizza加香草香濃同芝心
雞肉火腿芝士白汁意粉
糊狀木槺布甸
2009-03-06 467 浏览
好少人會嫌份量過多~但我的家庭會~哈哈姨姨生日~因有生日蛋糕~費事同人迫又趕住走~so~叫了外賣一個疑似4-6人餐~我地7個人都食唔晒~叫了小食拼盤~香草包..很硬~有腸仔~有雞翼~等等~都ok不過pizza都係一樣的味道~其實pizza hut就算有新口味~感覺上都係一樣呢~所以驚~沒有~喜~亦沒有~係比較穩陣的選擇~
好少人會嫌份量過多~但我的家庭會~哈哈

姨姨生日~因有生日蛋糕~費事同人迫又趕住走~
so~叫了外賣

一個疑似4-6人餐~我地7個人都食唔晒~

叫了小食拼盤~香草包..很硬~
有腸仔~有雞翼~等等~都ok

不過pizza都係一樣的味道~

其實pizza hut就算有新口味~
感覺上都係一樣呢~

所以驚~沒有~喜~亦沒有~
係比較穩陣的選擇~
2009-02-28
2008-05-10 69 浏览
前幾日同事係公司樓下令左張coupon.,pizza hut午餐買2送1wo幾抵..上網睇一睇..見佢一個lunch最平都要成39元(肉醬意粉)(有湯+野飲)要+1, 黠知上網睇一睇外賣lunch平好多wo都係 30幾元 (野飲/or 湯),都好啦平d 抵d, +埋2個同事...1229pm叫左3個吞拿魚煙肉腸螺絲粉lunch set, 因為都冇乜野好撰了,wa...........佢同我講左都幾多order ,around一小時..黠知真係等左幾耐 成 1340pm先送來..雖然..我地唔係1-2pm lunch hr, 老闆係到都係那那聲食完做野了..吞拿魚煙肉腸螺絲粉...好酸呀...味道都ok既....不過真係好熱..熱到速遞哥哥都差d 辣到手...係呢間送過來ge..所以係到打番食評有coupon真係幾抵食..有埋野飲仲perfect
吞拿魚煙肉腸螺絲粉...好酸呀...味道都ok既...
.不過真係好熱..熱到速遞哥哥都差d 辣到手...
係呢間送過來ge..所以係到打番食評
有coupon真係幾抵食..
有埋野飲仲perfect