2021-12-23 460 浏览
Christmas Party 必點嘅一定係價錢算親民又飽肚嘅pizza🍕 我哋10個人食,仲有買壽司,本身諗住叫兩個大pizza,但睇睇吓見到呢款長食長有必勝批覺得好吸引,吸引在可以揀三個味道,滿足好多唔同人嘅要求,夏威夷風光 - 素食嘅人超級至尊 - 食肉獸千島海鮮 - 鍾意食海鮮/千島醬嘅人同埋細細舊,最後有剩都會有人食😂😂 佢嗰盒已經值得我打卡☺️ 開party放係到俾人拎真係一流☺️☺️唔洗迫埋一堆堆👏🏻👏🏻
夏威夷風光 - 素食嘅人
超級至尊 - 食肉獸
千島海鮮 - 鍾意食海鮮/千島醬嘅人
外卖送餐
2019-11-02 674 浏览
這次用了外賣平台叫外賣,有優惠卷就會好平,迷你批可以過下口癮,材料都豐富嘅,未話係好凍,感覺呢間分店嘅份量比其他的多,外賣速度亦好快,係一次頗滿足嘅一人餐
2018-07-24 577 浏览
本身叫左個普通批 話就話有9寸 比成$130買個都唔知有無7寸既批 乜依家pizza hut咁cheap架咩😀其實係咪真係一啲良心都無??比百幾蚊買舊包咩???個pizza同我手板差唔多大?? 話說今晚大概9點(不繁忙的時間)特登行去pizza hut淋住買個批當晚餐 職員同我講普通批有9寸 我仲係度淋自己會唔會食唔晒 因為平時一個10寸係可以兩個人happy share 結果出到黎 我望住個批真係呆左 乜原來呢個叫9寸???望住個職員佢自己個樣都好似嚇親 我就問呢個有9寸 佢都呆左呆先答我 趕收工都唔係咁啊 啊嘛?? 笑左
外卖自取
2015-03-03 1118 浏览
因為網店這個project,四月、莎拉、三毛已經過了無數個要OT的晚上。長期這樣加班,除了時間錯亂,不知今夕何夕,還自覺有點記憶衰退和腦閉塞,工作上想不出什麼好點子之餘,整個人都有點渾渾沌沌。忽然想起,搞創作的人都喜歡吸煙,說是可以幫助尋找靈感,而我現在卻不知道有什麼靈丹妙藥可以解救我們。為了宣傳,我們開始趕製傳單,自己釘上展銷場地的地圖。現在才體會到,宣傳是一件很困難的事情,因為香港人比較冷漠,派傳單不願接,文字不太想看,收電郵或電話又覺得很騷擾。晚上19:30,決定叫Pizza Hut外賣。用電話下單,不知不覺又等了45min...套餐選了超級至尊、原味雞翼,配可樂再額外加個忌廉雞湯,才不過$189。個人特別喜歡Pizza hut超級至尊,因為感覺最多肉,除了辣肉腸還有肉粒、芝士、蘑菇、青椒,用料最扎實,那麼多年,味道彷彿從沒改變。另一個很喜歡的是Pizza hut的忌廉雞湯,雖然分別不出與金寶罐頭湯的味道有什麼不同,不過就是喜歡它濃稠的質感,忌廉的濃度和鹹香也一流,偶爾內裡還會嚐到蘑菇粒。原味雞翼有點失色,油亮亮的表面帶點蜜味,但雞皮口感軟軟的不太習慣,肉質亦帶點雪藏味。這個套餐
超級至尊套餐
原味雞翼有點失色,油亮亮的表面帶點蜜味,但雞皮口感軟軟的不太習慣,肉質亦帶點雪藏味。這個套餐雖然沒有驚喜,但至少帶給我們一個溫飽的晚上。外賣哥哥臨走時還說想買走大門口display那款零食,計落我們是不是倒賺呢?
2015-01-14
45 分钟 (外卖送餐)
2014-01-04 542 浏览
咁啱之前有人响街派coupon, 原來係多享批平$10, 最衰只限星期一至五, 所以張coupon都放到差不多到期先用, 但拎批時又比多幾張我, 唔知係咪仲有幾日到期, 想快d派哂去呢?  多享批選擇唔多, 只有3款, 今次選咗"芝士漢堡", 佢有煙肉、豬肉丸、蕃茄、沙律醬、蕃茄醬, 其實今次個批我覺得比平時冇咁油, 所以好似冇咁香, 不過佢d餡料真係第一次咁樣食到, 豬肉丸邊諗到會係pizza餡? 雖然佢唔係成粒, 係將佢切片, 但都ok, 幾爽, 唔係好粉頭, 煙肉又幾香, 冇想像中咁油, 不過佢呢個批特別在有兩個醬, 面有沙律醬, 底有蕃茄醬, 而且比平時多芝士, 可能佢叫芝士漢堡, 所以特別多芝士?唔知點解多享批淨係星期一至五先有? 好奇怪~

芝士漢堡
唔知點解多享批淨係星期一至五先有? 好奇怪~
2013-08-23
10 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
其他