2022-11-07 175 浏览
好耐冇食Pizza Hut,所以叫返個外賣。博批口感香脆,配上千島醬特別美味。肉醬意粉酸酸甜甜非常惹味。雞翼外脆內軟,鮮嫩多汁。薄餅點煉奶,甜食零舍不同。 忌廉湯口感滑。
好耐冇食Pizza Hut,所以叫返個外賣。
博批口感香脆,配上千島醬特別美味。
肉醬意粉酸酸甜甜非常惹味。
雞翼外脆內軟,鮮嫩多汁。
薄餅點煉奶,甜食零舍不同。
忌廉湯口感滑。
外卖自取
2022-08-24 47 浏览
Pizza Hut又有優惠,買二送一下午茶。卡邦尼意粉意粉煙韌彈牙,醬汁味道濃郁。葡汁雞皇飯上枱時熱辣辣,雞肉嫩滑,醬汁味道一流。買單嘅時候發現好平呀,仲要食到咁多嘢。
Pizza Hut又有優惠,買二送一下午茶。
卡邦尼意粉
意粉煙韌彈牙,醬汁味道濃郁。

葡汁雞皇飯
上枱時熱辣辣,雞肉嫩滑,醬汁味道一流。

買單嘅時候發現好平呀,仲要食到咁多嘢。
去咗置富廣場果間(外賣店/美食廣場內小店嚟)。見星期三有優惠 試咗個 意式風情大批厚嘅!好好食😋 批邊焗得啱啱好!批表面薄薄一層脆嘅,裏面又夠鬆軟。👇👇👇👍🏾👍🏼👍🏽(之前食過幾次香港仔果間,個批都硬得制😅)
意式風情

(之前食過幾次香港仔果間,個批都硬得制😅
意式風情
2011-05-01 742 浏览
今日打電話去左叫外賣自取..等左5秒都冇...好快有把好好听的女聲好有禮貌咁問我食野..好快就落左個376元ga6-8人餐.佢叫我15公中先去拎...我好準時上到去..佢地已經包好晒比我...番到屋企我地5個人.今日冇食過野.但都食唔晒...仲剩左半個pizza~~~真係好抵食..好可惜啦...佢地個餐飲set死晒...冇得一支百事+湯咁...真係可惜左d~
好快就落左個376元ga6-8人餐.
佢叫我15公中先去拎...
我好準時上到去..佢地已經包好晒比我...
番到屋企我地5個人.
今日冇食過野.但都食唔晒...仲剩左半個pizza~~~
真係好抵食..
好可惜啦...佢地個餐飲set死晒...
冇得一支百事+湯咁...
真係可惜左d~

15 分钟 (外卖自取)
$75.2 (其他)
  • 地中海之舞
  • 煙肉長通粉配松露香草醬
  • 蘑菇忌廉雞湯
  • 小食滋味盒
2011-02-11 397 浏览
午餐晚餐都會食Lunch通常都係$24套餐, 一件pizza + 兩隻chicken wings + 百事/忌廉湯算係合格既, 但一個男人食一定唔會飽, 可能要食兩個set先夠果d意粉之如此類就冇食過喇, pizza hut 呢方面不嬲整得難食最好都係叫個芝心批同人孖份, 好食過普通批好多軟林林, 幾好食, 不過會食到好飽絶對值得加$16蚊去換不過唔知點解, 呢間鋪仔冇其他大舖好食, 始終都係爭d d
午餐晚餐都會食

最好都係叫個芝心批同人孖份, 好食過普通批好多
軟林林, 幾好食, 不過會食到好飽

絶對值得加$16蚊去換

不過唔知點解, 呢間鋪仔冇其他大舖好食, 始終都係爭d d
20 分钟 (外卖自取)
2010-07-19 289 浏览
$23有一件pizza,兩隻雞翼(有辣同唔辣揀),一杯飲品或湯,價錢都算可以。淨一件pizza就$22,甘梗係叫套餐啦。味道亦不錯,不過每次食完pizza都成手油,所以佢應該用左好多油在pan底去焗。我鍾意夏威夷風光,我媽咪鍾意至尊,所以我地都間唔中去食。個度係Food Court,仲有電視睇。

2010-07-19
  • 薄餅,雞翼
2007-09-15 202 浏览
我俾左31蚊, 等左兩個幾字, 我要的焗葡國雞皇飯仲難食過d碟頭飯.水汪汪的汁, 完全唔覺佢焗過, 好大陣蘇味, 雞係好滑滑到可以sir左一舊落喉嚨, 一片片的完全冇雞味, 我以為自己食緊豆腐添. 飯又少. 一定一定一定一定冇下次, 早知上去食麥當勞吉野家好過