2023-11-17
已經唔係第一次食,因為欣賞佢既yogurt好味今次再去 令我十分失望既係收銀女店員既態度因為朋友生日 我地叫左一人一杯yogurt 我地想加枝蠟慶祝一下(問完其中一個店員話ok但要加$20)我地都ok最後比錢既時候 我地想用coupon(商戶合作)但收銀女店員告知唔用得 然後就接住用一個質問嘅語氣「你地落單之前有冇同店員講要用coupon ?呢度寫明要講左先可以用」事實上因為我地加左$20蠟燭 佢話係零售既item所以唔可以用coupon,係我地理解緊既同時,佢又用一個我地聽落好差既語氣再講「你哋用之前無講 咁我地咪提唔到你邊啲item唔用得囉」我同朋友簡直o晒嘴 用唔到coupon事小 但佢既態度(judge我地既語氣+怪我地錯)真係令到我地好唔愉快老實講 yogurt真係好好味 所以先會黎咁多次但係收銀女店員令我地真係唔想再黎了只係想係呢度反映返 最後員工態度有無改善我都唔care了因為唔會再幫襯
快
只係想係呢度反映返 最後員工態度有無改善我都唔