2025-06-25
啱啱嘅星期六男朋友帶咗我去食佢同同學聚會嘅放題打邊爐 - 斗滾,主打HK$298無限時飲食1️⃣招牌大亂斗 :任食雞煲,仲有大中小辣選擇同可以加牛腩~咁多間雞煲任食之中覺得佢哋呢個雞煲做到半麻半辣,牛腩又炆等好淋!!仲可以任食🤤🤤2️⃣海鮮盛宴: 用蒜蓉粉絲底蒸出嚟嘅時令海鮮,冇得輸😍3️⃣養生燉湯 : 大概7-8款供選擇🍲芫荽皮蛋湯🍲鮮茄薯仔花甲湯🍲冬瓜花膠瑤柱清湯🍲養生烏雞燉湯🍲乳鴿燉湯🍲香甜椰皇雞🍲清湯安格斯牛腩🍲清湯涼瓜花聯雞🍲足料佛跳牆(需預訂)4️⃣任食手切牛頸脊: 燙涮5-6秒,一變色就要夾起!!勁香濃肉香😍 宜家只要係social media留言仲可以食埋黑豚肉添😍😍另外,public area 仲有30款以上火鍋配料~雀巢雪糕同椰汁雪燕放題(男朋友就話d 雪糕糯米糍好搶手😆)除左15款普通飲品,鍾意飲番杯既朋友都可以留意番由即日起至2025年7月31日仲有Asahi,Hite,Somersby提供添!!!!.好難想像298可以有咁多野食😂😂大癲😂😂
2️⃣海鮮盛宴: 用蒜蓉粉絲底蒸出嚟嘅時令海鮮,冇得輸😍
🍲乳鴿燉湯
🍲香甜椰皇雞
🍲清湯安格斯牛腩
🍲清湯涼瓜花聯雞
🍲足料佛跳牆(需預訂)
另外,public area 仲有30款以上火鍋配料~
雀巢雪糕同椰汁雪燕放題(男朋友就話d 雪糕糯米糍好搶手😆)
好難想像298可以有咁多野食😂😂大癲😂😂