2024-10-10
LadyB 好少可咁有效率,食完之後急不及待✍🏻,亦好少寫負評,今次真係特別例外!⛩️環境:懷舊日式居酒屋裝橫,係正嘅。🐷食物:是日點咗自家吉列豚肉午餐🍱有吉列豬扒、白飯、沙律和味曾湯。吉列豬扒外表望落去很鬆脆,本以為很好吃,誰不知入面舊豬扒濕濕地、同埋有啲唔熟通。口感好硬,咬唔開。LadyB 認為一間餐廳白飯🍚食得落口係基本嘢、尤其係日式餐廳。點知呢度嘅白飯竟然令到LadyB食到一半想放棄嘅狀態白飯竟然係未煮熟嘅日本米,又硬又濕又冇飯應有嘅黏性,筆墨難以形容嘅口感。LadyB 從來未食過咁難以下咽嘅日本飯。淨係呢兩點已經足以令佢成為LadyB Black List 名單。服務:原先都係不過不失,但係食到最尾,LadyB仲拎住個碗、飲緊碗味曾湯時,侍應竟然走黎收走晒啲碗碟,搞到LadyB好唔舒服。當時已經係13:50,餐廳冇咩客,冇人等位,唔係好明白侍應點樣要咁趕😮💨整體用餐感覺唔良好。完🫠
⛩️環境:懷舊日式居酒屋裝橫,係正嘅。
整體用餐感覺唔良好。完🫠