2023-07-02 97 浏览
瘋狂加水加冰原全冇味連花奶都冇超伏,初期開業飲過原全兩會事,已經唔平,加左價比D稀冰水人飲,冇涼心,話哂幾十蚊杯。做懷口卑,冇回頭客,刹雞取卵何必呢!希望有人睇到呢編食評啦!
2016-05-16 647 浏览
大熱天時落旺角, 想買杯野飲, 本黎想買珍珠奶茶, 但想試下新野, 就買左一杯椰汁加黑珍珠類似珍珠奶茶的包裝, 黑珍珠蘊藏在雪白的椰汁裡, 手感冰涼.試左下, 唔會超凍, 冰涼冰涼的, 有新鮮椰香, 偏甜(我自己食開甜野就覺得ok), 再用力一吸, 把一口椰汁混和黑珍珠吸進來, 慢慢咀嚼, 非常煙韌軟糯, 微甜總括來講, 非常好飲, 消暑一流. 但我自己都係偏愛珍珠奶茶多啲哈哈

外卖自取
2015-08-04 538 浏览
食完唐記包點,要揾啲嘢飲下,過幾個鋪位原來開咗間椰汁大王,又原來係隔離龍津美食間個位租俾佢,所以地址都係旺角道32號,買咗支樽裝椰汁($24),夠冰凍,因為真係有碎冰在內,不算太甜,幾濃椰汁味,消暑解渴!
椰汁
外卖自取