2005-10-31 35 浏览
湯底靚(唔係好覺係味精湯)"食送" 都非常ok(最緊要唔好叫炸豬扒, 炸雞亦果D, 係凍既)最好叫D 你知道係可以有湯熱住既"食送", 例如魚旦豬皮墨丸牛腩豬大腸果D14 蚊3 個"食送"18 蚊4 個"食送"20 蚊4 個"食送" 包一杯凍熱野飲絕對係超值碗麵既質素絕對係超班湯熱麵熟而且絕對唔會太林唯一唔好係你要沙爹醬之類既汁, 佢通常會俾太多你菜都有六七隻俾你揀, 基本上係你去過一次一定會再去去過呢間野, 你絕對會因為佢而愛上車仔麵不過呢, 佢地其他野就只算係一般啦早餐D 煎旦就油林林.....腸仔係炸出黎既, 又係油林林.....野飲就中上啦(一定係o係average 以上)呢間野絕對係一間有誠意既餐廳(個老細係一個大約二百磅既後生仔), 可惜器材唔多, 所以唔可以做到樣樣都咁fit而另一樣值得讚既野就係佢係衛生同好食上面做到個balance通常出面果D 車仔麵, 做得乾淨就無左味道通常勁好食果D 就會俾到人個感覺係好唔衛生, 勁唔乾淨佢係我食左車仔麵咁耐唯一一間可以兼顧到衛生同味道既車仔麵
湯底靚(唔係好覺係味精湯)

14 蚊3 個"食送"
18 蚊4 個"食送"
20 蚊4 個"食送" 包一杯凍熱野飲

絕對係超值

碗麵既質素絕對係超班
湯熱麵熟而且絕對唔會太林

唯一唔好係你要沙爹醬之類既汁, 佢通常會俾太多你

菜都有六七隻俾你揀, 基本上係你去過一次一定會再去

去過呢間野, 你絕對會因為佢而愛上車仔麵

不過呢, 佢地其他野就只算係一般啦
早餐D 煎旦就油林林.....
腸仔係炸出黎既, 又係油林林.....

野飲就中上啦(一定係o係average 以上)

通常出面果D 車仔麵, 做得乾淨就無左味道
通常勁好食果D 就會俾到人個感覺係好唔衛生, 勁唔乾淨
佢係我食左車仔麵咁耐唯一一間可以兼顧到衛生同味道既車仔麵
2005-07-28 17 浏览
07/24/2005 01:30在土瓜灣區要食宵夜,選擇真的不多,幸好還有這間極滋味還未關舖。叫了生菜魚肉和車仔麵。十蚊碗的生菜魚肉份量十足,抵食!可是我覺得還不及車仔麵抵。車仔麵餐$20,可以選四"食送",還包一杯凍熱飲。"食送"的份量非常多,絕沒有將貨就價。只要$30就食到飽飽了!
07/24/2005 01:30

只要$30就食到飽飽了!
2004-05-01 22 浏览
同朋友去食下午茶~ 朋友叫o左庵列餐$15, 好細份~我叫o左四個車仔淨"食送"送一杯飲品$20, 好鹹........不過出奇地杯咖啡ok喎~ 唔係茶餐廳o個隻, 唔酸, 當然唔可以同真正coffee shop compare喇~
同朋友去食下午茶~
朋友叫o左庵列餐$15, 好細份~
2003-11-25 22 浏览
一間新開左無耐既茶餐廳, 因為門面好新, 好有色彩下, 門口有dd似車仔麵, 今日因為就腳所以入去試一試, 叫左個早餐, 火腿腸蛋+ 沙嗲牛麵+ 咖啡, 都唔錯, 唔多油而且d麵arm arm好, 唔太淋~