2022-04-18 849 浏览
逸東新開左呢間sharetea,好耐無飲過呢個牌子,以前印象係比較古早既傳統台式飲品店,見天氣有D濕悶,係隔離食完個煎釀三寶見到條隊唔算好長就諗住睇下有咩果茶可以開下胃,叫左杯蜂蜜檸檬,揀左少糖同埋加左6蚊寒天晶球。甜度剛好,幾鍾意呢種酸酸爽爽嘅口感,寒天晶球好好𡁻😂飲完好清爽,性價比算高,如果唔加寒天晶球都係26蚊,傳統古早味,唔可以同出面40幾蚊杯果D比較,可以一讚員工態度有善,見佢地都幾忙我問多兩句都無唔耐煩,見佢地新開張比個好評支持下,下次會再encore,希望keep到水準。
蜂蜜檸檬
2022-04-12
外卖自取
蜂蜜檸檬
2022-04-17 287 浏览
芝士莓莓美味しい,奶蓋超夠味 份量都好足夠(^з^)-☆好味,推薦尼款~新店開張,一日之內飲左2杯♪(´ε` )好飲到停唔到口,平時落街買嘢食經過一定會買一杯去飲 行過經過都會再去飲~真係好好味~等我飲厭咗呢款之後下次先再試其他款(●°u°●)​ 」不過應該都係好耐之後先會飲厭了o(*////▽////*)q
外卖自取