2024-10-18
今時今日出街食飯得一個目標,以最小資本達至最大效益,三個字講哂,性價比!一張單我300蚊同500蚊落樓,而所得到既服務、食物、環境,都係一樣既話,咁我無理由同錢鬥氣咖?所以呢間「毫無分串陀地串燒酒場」絕對係king of抵食!👇🏻📌人 氣 推 介 -▪️ 陀 地 燒 -▫️「惹味辣雞腎」爽口彈牙,staff用火爐㷫住保持溫度,呢下細心體貼。▫️「邪惡燒牛腸」食落煙煙韌韌,果然名不處傳,夠哂邪惡。▫️「老銅牛叉燒」叉燒食得多,牛既叉燒真係第一次食,入口濃香惹味,面頭脆身,帶點焦香,值得一試。▫️「雞中翼」裡面保持到相當juicy,肉汁豐富,雞翼控一定要嗌!▫️「原條蒜香燒茄子」茄子入口即化,夠哂腍身,相當入味,好食!▪️ 出 糧 食 好 啲 - ▫️「陀地醬燒豬頸肉」份量十足,夠哂誠意,肉質爽嫩,完全唔乾身,加埋醬汁一齊食,惹味到極致。▪️ 暢 飲 邊 少 得 小 食 - ▫️「脆炸雞軟骨」呢d小食真係要送下野飲,粒粒脆卜卜,過足口癮。 ▪️ 粥 麵 飯 包 -▫️「和牛炒飯」首先炒飯夠鑊氣,入口係熱辣辣,而和牛既油香吸收哂係炒飯裡面,成個飯都充滿住油香,我幾鍾意!▫️「唔L同沙嗲牛肉麵」真係同平時食開沙嗲牛好大
三個字講哂,性價比!一張單我300蚊同500蚊落樓,
📌人 氣 推 介 -
▪️ 陀 地 燒 -
▫️「邪惡燒牛腸」食落煙煙韌韌,果然名不處傳,夠哂邪惡。
▫️「老銅牛叉燒」叉燒食得多,牛既叉燒真係第一次食,
入口濃香惹味,面頭脆身,帶點焦香,值得一試。
▪️ 出 糧 食 好 啲 -
▫️「陀地醬燒豬頸肉」份量十足,夠哂誠意,肉質爽嫩,
完全唔乾身,加埋醬汁一齊食,惹味到極致。
▪️ 暢 飲 邊 少 得 小 食 -
▪️ 粥 麵 飯 包 -
▫️「和牛炒飯」首先炒飯夠鑊氣,入口係熱辣辣,
▫️「唔L同沙嗲牛肉麵」真係同平時食開沙嗲牛好大分別,
呢隻沙嗲香味更加突出,帶少少辣勁,而且牛肉相當嫩滑,
完全唔韌,麵底煮得岩岩好,好有咬口,呢個真係必試!