2022-05-09 1369 浏览
價錢合理,環境好,坐位距離非常好不太迫,每位員工服務態度都非常好,店內仲有提供蚊香蚊怕水,食物多款冇味精已去過多次,前幾天去過朋友都讚明天再同家人去😋😋😋
2022-05-05 1184 浏览
之前嚟過幾次,價錢合理,環境好,衞生好,食物好沒味精,款式多羅羅,每位員工服務態度非常好,又細心,仲有枱布蚊怕水蚊香提供。今天帶朋友嚟都讚不絕口👍🏻😋一定會再嚟
2022-01-17 1533 浏览
.疫情都改變左唔小我地嘅生活習慣🙈而家都比較鍾意親近大自然🥰反而令我地👩🏻‍🦰👩🏻👨🏻‍🦱👦🏻放假多左唔同種類嘅節目🥰汀角灣bbq農場場地好好😆本身驚曬🌞仲有定👒但場地有個好大嘅簷篷🐼女仔就唔拍曬黑啦🐷😙………….食材方面都多選擇😆而且已經調味好,😆燒豬排🥩雞翼🐥羊架🐮雞腎🐣都好正!食材方面真係幾新鮮🕺🏻✨✨…………整體今次嘅體驗都好好👍🏻,無咩可以挑剔!!!🥰🥰✨唯一係無綿花糖😖大家一定要買過去燒😙😙…………味道:🌕🌕🌕🌕🌕5/5環境:🌕🌕🌕🌕🌕5/5服務:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5衛生:🌕🌕🌕🌕🌑4/5回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕5/5(已經約好左朋友👬🏻👫🏻👭🏻下星期再起😂😂✨)………….
疫情都改變左唔小我地嘅生活習慣🙈
………….
食材方面真係幾新鮮🕺🏻✨✨
…………
整體今次嘅體驗都好好👍🏻,無咩可以挑剔!!!🥰🥰✨
唯一係無綿花糖😖大家一定要買過去燒😙😙
…………
味道:🌕🌕🌕🌕🌕5/5
環境:🌕🌕🌕🌕🌕5/5
服務:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5
衛生:🌕🌕🌕🌕🌑4/5
回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕5/5
(已經約好左朋友👬🏻👫🏻👭🏻下星期再起😂😂✨)
………….
2022-01-15
2021-12-19 1134 浏览
打電話比book位完全聽唔到佢講緊咩剩係聽到佢叫我打去比另外一個電話之後打左去另外一個電話又叫我打去另外一個電話每次我未問完未聽到佢講咩嘅時候就cut線真係未試過咁差嘅體驗
2021-11-15 2594 浏览
一班朋友仔聚會,又來哩間燒烤場燒野食,今次要讚一讚哩盤烤魚,好正!提早同老細預定左,魚係用左新鮮石斑,配料有豆卜,蜆,芽菜,辣度中辣,個個都話味道好好,非常搶手!另外我的自己係街市買左的長腳蟹同松葉蟹入去自己燒,彈彈肉勁鮮甜!哩間燒烤場食物選擇都算豐富,最好味係牛仔骨,雞翼,百零蚊食足玩足4個鐘,抵!開心的一餐👍
烤魚
2021-11-14
烤魚
  • 雞翼 牛仔骨 羊架
2021-11-07 2106 浏览
未試過咁差既一間bbq場!真係唔比劣評都唔得!服務態度非常差!對客人又惡!連賓妹既態度都差過人!揸車入去,喺門口就叫我哋停低架車去比錢⋯問我哋幾多人,我話計一計先,點知連計多幾秒都比人話!個職員話「快啲啦!你搞到後面成排車等喇!」又係你要我哋比錢先,但又唔比人計人數!最終咪又係要我哋泊完車先再出嚟比錢!野食又難食!一係鹹到死一係就冇味!排隊拎野飲又等得耐,仲要大叫後面等既人好諗定要乜!又唔諗下佢地自己拎野拎得慢先咁多人等!仲要咁既態度對人!
未試過咁差既一間bbq場!真係唔比劣評都唔得!

野食又難食!一係鹹到死一係就冇味!
2021-11-07
2021-11-06 1669 浏览
全程呼呼喝喝,俾哂錢又不停話要查有無俾,攞野飲排隊排半個鐘,攞個陣阿姐又黑口黑面,碟又唔俾攞多個,沒有更差的體驗了垃圾桶又只有一個,而且沒有人過嚟清潔,垃圾桶特別容易爆滿,環境衛生方面等等一般,最重要的是工作人員的態度服務特別差,真的真的特別差,就好像過來用錢買受氣一樣,真的是一間沒有好的體驗的燒烤店!!而且食物選擇少,味道新鮮方面感覺不良好,場地沒有很爆滿,但工作人員就好似唔想理人
2021-10-26 1492 浏览
草地夠寬闊,原本小朋友們玩得好開心,可惜之後陸續有車輛泊車,完全唔顧小朋友係度玩,工作人員冇叫司機唔好泊草地,呢點就覺得有些問題。食物方面幾好,種類算多,加得都幾快。
食物方面幾好,種類算多,加得都幾快。
2021-10-02 1799 浏览
我們興高彩烈的15人,最後個個一肚氣離場。服務態度差,由6:00開始排隊。竟然要排到7:00才可。收費只能用現金,貼上的香港支付宝,竟然沒有一位能夠掃描到。每枱爐端燒竟然只得一個燒烤夾。我們10個人。食物水選擇少得可憐,味精多。飲品也要大排長龍才可取得而且只得1支飲品。說好的海鮮,原來是菠蘿,金菇,死蝦及己開口的蜆仔。這個也要排隊才可取得。沒有更差的經驗,之前其他我相信沒有這問一樣。只懂收錢的燒烤場。一定沒有下次。
我們興高彩烈的15人,最後個個一肚氣離場。
每枱爐端燒竟然只得一個燒烤夾。我們10個人
。食物水選擇少得可憐,味精多。
飲品也要大排長龍才可取得而且只得1支飲品

2021-03-29 3191 浏览
第一次黎依間到食,平時食開另一間,俾佢個生蠔同扇貝吸引到,諗住試下新嘅都唔錯~食物嘅數量真係偏少,八點半好多野都無哂又唔加返,食得好唔過癮,得返d雞翼同扒類,九點更架唔洗講,無哂咁滯,有d唔明點解唔加返d野食,本身已經少種類……食物上唯一嘅優點係有得另外買生蠔同扇貝菠蘿,價錢亦唔貴。生蠔60蚊6隻可以話係超抵,不過要等半小時先有…而菠蘿無記錯係5蚊舊,但我想叫個陣已經無哂……都係個句食到到喉唔到肺,個生蠔同菠蘿係好食嘅!如果下次想燒生蠔同菠蘿都會再去嘅,因為真係好食😂同抵食,但就有心理準備無咩野食環境好適合一家大細去,仲有小遊戲玩同有人唱live

環境好適合一家大細去,仲有小遊戲玩同有人唱live
2020-12-09 3812 浏览
疫情下唔想一班人困係餐廳入面互相感染最好方法就係戶外食野....雖然呢到比唔上旁邊個間咁華麗,但勝在食物多同埋好食,又保持到水準.係食物流動咁慢情況下都保持到水準,真係好唔錯了...星期六黎到,只有數台客人. 社交距離真係超級大...........煲仔蜆係送既,鮮甜無沙. 唔洗加水就咁放上去煮到開口食得~~辣雞翼無上次咁辣...好開心今次有菠. 大大件..一咬D汁就彈到周圍都係...好狼狽另外因為睇網上介紹燒牛油蛋糕, 我又試下買左件黎燒.原來真係好好食..外脆內軟架....上次無蠔,今次買左半打蠔半打扇貝. 原來係60蚊半打.上次記錯係50蚊.呢到D姐姐比牛油蒜蓉真係豪不留手..好似唔洗錢咁..不過減肥中既我...只能夠忍痛默默潑開佢.....豬扒 OK雞翼 OK雞腎 新野? 上次唔見有, 比起我街市買個D好似仲大隻D,比較容易燒,無喧易跌落網底.好爽口羊架 靚仔過上次 仲大塊左.安格斯牛仔骨 今次咸左小小.雞柳 OK咖哩魷魚 > 必食. 上次唔見有, 今次食完一串之後..忍唔住食多3串..好好食!!八瓜魚 OK鯖魚 OK金沙骨 OK仲海蝦...一人一隻...唔夠侯..
係食物流動咁慢情況下都保持到水準,真係好唔錯了...

辣雞翼無上次咁辣...

另外因為睇網上介紹燒牛油蛋糕, 我又試下買左件黎燒.
原來真係好好食..外脆內軟架....

呢到D姐姐比牛油蒜蓉真係豪不留手..好似唔洗錢咁..
不過減肥中既我...只能夠忍痛默默潑開佢.....

豬扒 OK
雞翼 OK
羊架 靚仔過上次 仲大塊左.
安格斯牛仔骨 今次咸左小小.
雞柳 OK
八瓜魚 OK
鯖魚 OK
金沙骨 OK

仲海蝦...一人一隻...唔夠侯..

2020-12-05 2003 浏览
有左疫症之後多左去bbq始終空氣流通同戶外地方感覺上感染機會細d呢間汀角灣免費泊車 乾淨企理 冇乜人百幾蚊一位,仼食包野飲仲送海鮮冇乜隱藏收費,只係有個爐費,唔記得幾錢,只係記得象徵式咁上下野食就中上啦只係想讚雞翼真係好食到世界級極度懷疑老闆係雞翼狂魔總括係 性價比高,可以一試!
有左疫症之後多左去bbq
始終空氣流通同戶外地方感覺上感染機會細d

呢間汀角灣
免費泊車 乾淨企理 冇乜人
百幾蚊一位,仼食包野飲仲送海鮮

野食就中上啦
只係想讚雞翼
真係好食到世界級
極度懷疑老闆係雞翼狂魔

總括係 性價比高,可以一試!

2020-12-05
  • 雞翼
2020-11-03 2147 浏览
事前book定枱同佢地講會有好多狗,希望比偏僻啲同乾淨啲嘅位。我地去到等齊人,排隊比錢入場,燒烤場哥哥安排我地坐嘅位置非常理想!Dog friendly!!當然,大家想帶狗,請你帶好狗帶,唔好騷擾到人啦。安排幾好,員工態度都ok。呢個位已經加左分!食物方面,味道款式都好食同多款哥以選擇!有大大風扇吹住,唔怕話好焗。因為我地有狗關係,所以基本上係自成一角,要加炭,就揾人去講聲。等左一陣已經有人黎換,絕對唔會ok左然係唔記得左我地!就算我地冇叫,佢地每一段時間都會有人行個圈問有冇其他需要!呢個位絕對值得讚好!價錢合理,係果到買野飲都唔會話過份貴!唯一一樣野係希望可以加多啲燈(白燈),個人認為比其他燒烤場暗(當然可能係我地個位係偏啲)

安排幾好,員工態度都ok。呢個位已經加左分!

價錢合理,係果到買野飲都唔會話過份貴!

2020-11-01 2060 浏览
諗住試下新野啦,入去環境睇落係唔錯阿,我到比錢位問人我係open rice訂位要有里數草,佢叫我等等話好忙,但直到我走都無再有任何反應。食物方面完全係勁差,好多都係淡而無味,比你既調味只有蜜糖,孜然粉,辣粉。refill野食方面以為佢地忙啦,我等,等黎等去都係得丸,等到都無乜心機,其他附近幾間都有試過,感覺呢間係目前最差最唔值得食,成晚好似得個等字,問人野等,食物都係等,所以唔會再回頭。其實平價要求唔多,只係想有正常發揮都好阿,最重點係,佢賣點係串串燒,入到去拎食物個到得小部份串好既,諗住唔緊要,自己串,問佢地職員拎竹簽,結果都係一直等🤷🏻‍♂️ 去到後期,直程好多食物已經無再出現。
2020-10-26
2020-10-26 1326 浏览
Book左7點,去到大排長龍跟本就over book去到門口個男職員態度惡劣勁無禮貌Book左位同walk-in都同一條隊佢話book左只係for佢地預食材唔代表7點可以入去!條隊要起碼要排個幾鐘都幾好笑....book同唔book都無意思都係照排明明係佢地錯仲要個態度係你唔排好錯,仲惡番你轉頭另外有個男職員就有禮貌既....㩒住果個無禮貌職員...但無補於事⋯⋯搵個咁無禮貌態度惡劣既職員企門口真係好趕客想去燒野食真係唔好去呢間受氣
Book左7點,去到大排長龍
跟本就over book
去到門口個男職員態度惡劣勁無禮貌
Book左位同walk-in都同一條隊
佢話book左只係for佢地預食材唔代表7點可以入去!
條隊要起碼要排個幾鐘
都幾好笑....book同唔book都無意思都係照排
明明係佢地錯仲要個態度係你唔排好錯,仲惡番你轉頭
搵個咁無禮貌態度惡劣既職員企門口真係好趕客
想去燒野食真係唔好去呢間受氣