2024-06-30
新開業既概念店叮叮產品款式多,除左有多款港式口味既飯同點心,仲有糖水同沙律菜🥗 更首次加添熱食檔,有蒸飯同燉湯。今次重點介紹幾款特別既。⭐️魚籽豬肉燒賣 $28⭐️乾炒牛河 $32⭐️咖喱牛腩飯(大) $38⭐️章魚合掌瓜燉湯🐙 $39熱辣辣又大碗既老火湯,味道香甜,湯料都算多,試左舊瘦肉柴柴地所以就冇食到,呢個價錢飲咁大碗湯絕對收貨。建議係店內飲,外賣客易倒到周圍係。⭐️花生醬西多士(配熱/凍咖啡) $28西多士都有😂花生醬味道濃郁,可能係拎到番屋企先食,整體偏乾身,配一包糖膠,如果有埋牛油會仲正。⭐️白桃粒粒茉莉花茶 轉配+$8茶底既清香配埋白桃既香甜,味道同手搖店有得揮,因為🐻偏好係少甜,所以覺得幾甜。⭐️椰汁紫米露 $21味道同糖水舖既差唔多,椰汁味較瀉岩晒🐻,整體唔太甜,凍食會比較稠,下次試下煮熱食,想講有成3碗咁多好抵食,仲有其他中式糖水,一定會再回購。
⭐️魚籽豬肉燒賣 $28
⭐️乾炒牛河 $32