2021-09-29 1106 浏览
對於中意食飯既我黎講 有咁大盒飯做lunch 真系好滿足 肉都多 但系菜就相對少 得一小棵西蘭花如果可以加反多啲菜 食肉就會相對無咁漏 同埋如果多啲汁撈飯會更好食到中間 見到有舊豬手充滿毛 真系打個突咁長 真系頂吾順除左呢樣同少菜外 都可以接受既 加上用左OpenRice 優惠加信用卡優惠 成個飯廿蚊 都算系咁😅😂
滷水去骨豬手飯

食到中間 見到有舊豬手充滿毛 真系打個突

咁長 真系頂吾順

2021-09-29
外卖自取
用餐优惠
信用卡優惠、優惠券
2021-09-29 478 浏览
我哋叫咗兩個午餐,一個係青咖哩豬扒飯,另一個係肉碎炒飯,加埋$103,價錢合理,唔算貴但亦唔算極平。但唔知點解凈係一個餐包飲品,另一個餐要加錢先有,明明兩個都係午餐menu(不過我減緊肥其實唔飲野都ok, 所以都無特別追問點解)首先,我想講個賣相都幾唔吸引食落去,青咖哩都尚算ok, 豬扒分量都多,同埋好夠汁,一定夠撈飯,啲咖哩汁都好杰,辣辣地,ok! 至於個肉碎炒飯,同事話好難食,我仲試左一啖,都好認同好淡味,同平時食嗰啲泰式肉碎炒飯完全唔似同事食咗半個就頂唔順無食了所以,如果真係要幫襯「泰正」,我會建議食咖哩,千祈唔好食呢個肉碎炒飯!!!
(不過我減緊肥其實唔飲野都ok, 所以都無特別追問點解)

首先,我想講個賣相都幾唔吸引

至於個肉碎炒飯,同事話好難食,我仲試左一啖,都好認同
好淡味,同平時食嗰啲泰式肉碎炒飯完全唔似
同事食咗半個就頂唔順無食了

2021-09-20 303 浏览
第一次 未食完一餐就要寫評價。適逢openrice有外賣自取優惠,就柯打左個滷水無骨豬手飯試下。服務好,我早到都立即整俾我。一坐低打開盒飯,賣相正常,特價算係咁第一舊夾起放落口,嘩,咁大舊骨嘅?即刻check下張單,無錯喎係"無骨"豬手唔緊要,可能師傅放多左落嚟啫。再食,嘩,硬到呢!我自問牙齒都算健康,但真係無一舊肉我咬得到,我究竟食緊啲咩?無辦法,惟有放棄嗰堆所謂豬手肉,靠棵西蘭花勉強食完啲飯,盡量唔想浪費。我明白特價野唔應該期望太高,但實在質素太差,又浪費食材。我用"不知所謂"四字概括都唔過份。
第一次 未食完一餐就要寫評價。

服務好,我早到都立即整俾我。

一坐低打開盒飯,賣相正常,特價算係咁

我明白特價野唔應該期望太高,但實在質素太差,又浪費食材
。我用"不知所謂"四字概括都唔過份。
2021-09-20
外卖自取
用餐时段
2021-08-18 460 浏览
見到佢有海南雞飯 諗住一試點知皮多過雞 😓 其實真係好失望 重點係條條皮都勁大塊 連膏 唔知係咪我expect too much 大家食海南雞飯真係重新考慮一下雞味道係幾好 不過真係好多皮 我只係食到4 舊雞😓😓😓😓
見到佢有海南雞飯 諗住一試
點知皮多過雞 😓 其實真係好失望
大家食海南雞飯真係重新考慮一下
雞味道係幾好 不過真係好多皮
我只係食到4 舊雞😓😓😓😓
2021-08-18
等候时间
10 分钟 (外卖自取)