2024-01-01 10 浏览
泰醉行過見到新開店鋪,門口又幾靚食泰國野同男朋友又鍾意食泰國野😍 就去試下💛甲拋肉碎煎蛋飯 $78肉碎入面有紅椒、豆角、香葉,加上半熟蛋蛋黃流哂出黎配埋飯,好惹味同男朋友一啖接一啖咁食哂😋💛泰式串燒 $88泰式串燒有六串,有牛、豬、雞各兩串配埋沙嗲汁好好味,沙嗲汁唔會咸,好香濃花生味💛明爐烏頭(清湯)$168原條魚跟爐上,烏頭魚都算大條個湯底係酸酸咸咸,配埋魚都幾夾入面仲有滿滿既配料,有菇、紅椒、西芹、大蔥、香茅等等💛椰青 $40清甜解渴😋價錢:$433⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️📍泰醉 (長沙灣)長沙灣昌華街41-51號昌暉大廈地下6號舖
泰醉
行過見到新開店鋪,門口又幾靚食泰國野
同男朋友又鍾意食泰國野😍 就去試下

💛甲拋肉碎煎蛋飯 $78
肉碎入面有紅椒、豆角、香葉,加上半熟蛋
蛋黃流哂出黎配埋飯,好惹味
同男朋友一啖接一啖咁食哂😋

💛泰式串燒 $88
泰式串燒有六串,有牛、豬、雞各兩串
配埋沙嗲汁好好味,沙嗲汁唔會咸,好香濃花生味

💛明爐烏頭(清湯)$168
原條魚跟爐上,烏頭魚都算大條
個湯底係酸酸咸咸,配埋魚都幾夾
入面仲有滿滿既配料,有菇、紅椒、西芹、大蔥、香茅等等

💛椰青 $40
清甜解渴😋

價錢:$433
⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️

📍泰醉 (長沙灣)
長沙灣昌華街41-51號昌暉大廈地下6號舖
2023-12-31 12 浏览
「泰醉」位於長沙灣地鐵約8分鐘路程,滿滿霓虹燈的七彩裝修,別有港式風味。🍴泰式豬頸肉每片豬頸肉都相當大塊且十分厚切。外皮帶點焦酥口感,肉質很彈牙多汁美味,沾上特製泰式辣醬,很開胃。🍴明爐烏頭上桌時底部同時點火加熱保持熱度。魚肉十分鮮嫩,搭配菇類與豬肉,微酸的湯汁,味道十分出色,喜歡吃魚的朋友不要錯過。🍴菠蘿炒飯經典的泰式菠蘿炒飯,金黃的炒飯裡放了葡萄乾與數隻鮮蝦,一旁的肉鬆腰果與菠蘿可以伴著一起吃。飯粒粒分明,味道輕爽份量十足,性價比高。

🍴泰式豬頸肉

🍴明爐烏頭

🍴菠蘿炒飯
位於長沙灣嘅呢間泰式餐廳 食物有水準 上菜速度都好快🍴牆壁同裝飾充滿泰國特色 真係好似置身泰國咁 幾推薦🫶🏻.📌泰式炒金邊粉 $88薄薄一層充滿蛋香嘅蛋網包住金邊粉🍳面頭大蝦好鮮甜🦐金邊粉口感好彈牙 炒得香口唔油膩 味道甜甜地 加啲青檸汁 好清新🍋配料仲有蝦仔, 豆乾同雞蛋絲 份量十足 性價比好高🦐🥚.📌無骨海南雞(一隻) $198雞肉好嫩滑帶微微嚼勁 無骨啖啖肉😋冇太多調味 保留雞嘅原汁原味🐔泰式醬汁酸甜苦辣匯聚一齊 坊間未食過呢個味 好特別👅.📌燒豬頸肉 $88豬頸肉偏瘦 但油脂分布平均 口感爽彈又juicy🐷點埋酸酸辣辣嘅醬汁 好開胃🌶️呢個價錢相當抵食🥳.📌椰青 $40椰青新鮮即開 超清甜 飲完透心涼🥥

📌泰式炒金邊粉 $88
薄薄一層充滿蛋香嘅蛋網包住金邊粉🍳面頭大蝦好鮮甜🦐

📌無骨海南雞(一隻) $198

📌燒豬頸肉 $88

📌椰青 $40
椰青新鮮即開 超清甜 飲完透心涼🥥
椰青
位於長沙灣昌華街昌暉大廈地下嘅「泰醉」,裝修幾特別,幾有feel .. 午市套餐也不錯,朋友推介所以今日去長沙灣睇戲前就去呢間醫肚先😝😂😂前菜,托文蝦餅,即是炸蝦餅🤪香脆彈牙的蝦餅配上酸酸甜甜的泰式醬汁👍甲拋肉碎煎蛋飯(亦可配麵的啊),簡單醒胃,肉碎辣辣地和肉碎中加入豆角粒爽脆可口, 是個超好配飯的菜式。加上我至愛的燶邊煎蛋👍蒜香豬頸肉條,好香濃嘅蒜香味豬頸肉條好Juicy 送飯亦都好一流👍

2023-12-29 9 浏览
長沙灣一直有好多隱世美食朋友話最近發掘左呢間正宗泰國菜🇹🇭店員大部分係泰國人 連客人都有好多係少數族裔嘅食客 非常地道😮.🌟泰式串燒6串 $88有豬、牛、雞各兩串 牛肉有微微嘅孜然味好特別串燒肉質嫩滑仲好Juicy 😋記得要點埋特製嘅沙爹醬!.🌟焗黃咖哩麵包軟殼蟹 $188成磚厚多士中間有滿滿嘅黃咖哩🍞一切落去就好似熔岩咁流出黎!🌋黃咖哩非常高質👍🏻 唔辣之餘仲有好香嘅香料味麵包點埋黃咖哩一齊食 非常飽肚抵食唔少得嘅當然係軟殼蟹 炸得好香脆🦀.🌟油酥餅 $35油酥餅超香牛油味🧈食落仲好酥脆同有層次 🫓我地點埋黃咖哩又係另一款口味最好趁熱食 咁先食到最佳味道.🌟班蘭千層糕 $35點左呢個經典嘅泰式甜品千層糕質地軟糯 而且班蘭喺突出係呢餐嘅完美句號☺️.🌟泰奶茶/梳打水 $28/$12.店員有禮細心 不過可能因為係泰國人所以中文水平唔係個個都咁好 落單節奏慢啲佢哋先聽得明 但咁先證明夠晒地道🤓裝修好時尚 店舖雖小但五臟俱全😙
長沙灣一直有好多隱世美食
朋友話最近發掘左呢間正宗泰國菜🇹🇭

🌟泰式串燒6串 $88

有豬、牛、雞各兩串
牛肉有微微嘅孜然味好特別
串燒肉質嫩滑仲好Juicy 😋
記得要點埋特製嘅沙爹醬!
🌟焗黃咖哩麵包軟殼蟹 $188

千層糕質地軟糯 而且班蘭喺突出
係呢餐嘅完美句號☺️
🌟泰奶茶/梳打水 $28/$12

裝修好時尚 店舖雖小但五臟俱全😙
假期就是要到些少去的區域逛逛😝這家好像是幾個月前新開的,op評價不多但不錯而且門口黑板寫著醫護有九折優惠! ✿ 泰式燒雞髀 $88 (另加一)兩隻很大的雞髀😍切開了一件件方便享用很入味,是燒的,所以不是十分嫩滑,但不柴👍沾醬酸甜,酸味突出,喜歡 ✿ 乾炒蝦泰國空運河粉 $98 (另加一)大推這個河粉看起來有點軟爛,但其實吃起來煙韌程度適中!! 河粉很入味;配菜豐富😋 蝦是急凍,但去了蝦腸有加分~✿ 菠蘿炒飯 $88 (另加一)經典之選😝炒飯粒粒分明,調味適中配料包括大蝦、肉鬆、腰果、提子乾、臘肉、青豆(😎) 等,每口都是滿滿的配料 ✿ 芒果糯米飯 $58 (另加一)職員說有多款顏色的糯米飯,這次是加入了紫米的,很幸運😍椰漿分量恰好,令整體不會太甜膩糯米飯熱騰騰,糯而不爛,配上冰凍芒果超棒的說😆 ✿ 香茅檸檬飲料 (熱) $30 (另加一)較小杯,檸檬糖香氣:香茅香氣 ≈ 9:1職員/店主(?) 好像是用泰語溝通,可能是家庭式經營的一間小店(?) 裝潢有點y2k😂樓底高,坐得舒服
假期就是要到些少去的區域逛逛😝
這家好像是幾個月前新開的,op評價不多但不錯
而且門口黑板寫著醫護有九折優惠!

✿ 泰式燒雞髀 $88 (另加一)
泰式燒雞髀

兩隻很大的雞髀😍切開了一件件方便享用
很入味,是燒的,所以不是十分嫩滑,但不柴👍
沾醬酸甜,酸味突出,喜歡
泰式燒雞髀

✿ 乾炒蝦泰國空運河粉 $98 (另加一)

大推這個
河粉看起來有點軟爛,但其實吃起來煙韌程度適中!!

河粉很入味;配菜豐富😋
蝦是急凍,但去了蝦腸有加分~

✿ 菠蘿炒飯 $88 (另加一)
菠蘿炒飯

經典之選😝炒飯粒粒分明,調味適中
菠蘿炒飯

✿ 芒果糯米飯 $58 (另加一)
芒果糯米飯

職員說有多款顏色的糯米飯,這次是加入了紫米的,很幸運😍
芒果糯米飯

椰漿分量恰好,令整體不會太甜膩
糯米飯熱騰騰,糯而不爛,配上冰凍芒果超棒的說😆

✿ 香茅檸檬飲料 (熱) $30 (另加一)
較小杯,檸檬糖香氣:香茅香氣 ≈ 9:1
香茅檸檬 (熱)

裝潢有點y2k😂樓底高,坐得舒服

2023-12-26 15 浏览
【長沙灣•泰醉】@thaidrunkππππππππππππππππππππππππππππππ長沙灣特色泰國菜餐廳泰式串燒六串(豬、牛、雞) 88$每串串燒都肉質飽滿口感彈牙 每一串都有少少椰汁再配搭上特制嘅辣醬 食落去更加美味!泰式生菜包 78$泰式生菜包是一道非常清新的開胃菜,適合配合泰式餐飲中辣辣的菜式,使整個用餐過程更加豐富。菜餚以蔬菜、肉類和湯汁包裹在新鮮的生菜葉中,每口都是清爽的口感。無骨海南雞飯 78$這道菜以蒸熟的雞肉和嫩綠色的青瓜絲搭配鮮嫩多汁的香米飯,配上特製的香料,非常美味!最重要的是不用擔心嘴巴會沾到雞骨,因為它是無骨的。如果你喜歡鮮美多汁的雞肉和香氣撲鼻的飯飯,一定要試試!甲拋肉碎煎蛋飯 78$香味四溢的肉碎被煎得香脆,然後扒在米飯上,再搭配一個煎得酥脆的蛋,一口咬下去,肉碎的香氣和蛋的滑嫩口感兩者交相輝映,非常美味。蒜蓉炒雜菜 68$蒜蓉的香氣與雜菜的鮮甜相襯。此菜色香味俱全,只需少許的調味料和蒜蓉便可帶出雜菜的原汁原味。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 429✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#長沙灣美食
【長沙灣•泰醉】@thaidrunk

#長沙灣美食 #泰醉 #web3長沙灣
泰醉
長沙灣昌華街41-51號昌暉大廈地下6號舖
2023-12-25 17 浏览
聖誕節節日美食推介,吃泰國菜不一定要去九龍城,這新開泰國菜用不同香料去烹調菜式​,菜式充滿東南亞味道,三人行的美吃,地道泰感午餐今年聖誕,公司附近有新開的店子,同事也帶了我吃高質又有泰國風味慶祝。下午充滿異國風情,平民價泰國午餐,如置身泰國過聖誕安格斯牛肉豬骨湯船河店子的船河菜式,都有不同主題,分有雞湯和豬骨湯,豬骨湯大芽增加口感牛肉船粉。配料有不同的選擇,安格斯牛肉及創意特色小吃。安格斯牛船湯底濃,牛肉大片,湯底呈深啡色,牛味重且帶香草的芳香,推介招牌配料有豬皮,湯底有豬血香。雞湯味道溫和,滿滿香料味,清甜感很大,飲光光亦可今集重點推介:椰青新鮮椰青,清甜肉厚,椰水滿溢。椰青含豐富維他命、礦物質及鉀,更解熱生津,椰肉比較嫩。炒肉碎煎旦飯煎蛋飯簡單而且快上的午餐,炒得很香,肉碎味道好豬肉,燶邊旦,好棒喔鳳爪,春卷,蝦餅炎炎夏日,想吃開胃前菜刺激一吓味蕾,小吃就最好~三款小吃,用料新鮮豐富,鳳爪酸甜美味又消暑。蝦餅開胃,蝦肉大隻又彈牙,脆口滿滿春卷熱,炸到脆口這小店位於一條小街內,由泰國人主理,裝修溫馨舒適,跟泰國人屋企一樣,滿滿有風味~船面可以選配料同粉面,湯底香濃惹味,而且份量多。店

安格斯牛肉豬骨湯船河

雞湯味道溫和,滿滿香料味,清甜感很大,飲光光亦可

今集重點推介:

炒肉碎煎旦飯煎蛋飯

鳳爪,春卷,蝦餅
蝦餅開胃,蝦肉大隻又彈牙,脆口滿滿
春卷熱,炸到脆口

這小店位於一條小街內,由泰國人主理,裝修溫馨舒適,跟泰國人屋企一樣,滿滿有風味~船面可以選配料同粉面,湯底香濃惹味,而且份量多。店子的蝦片也很大包,朋友買了一包,脆皮感大大。

2023-12-24 24 浏览
午市套餐泰式炒金邊粉 $65金邊粉炒得乾爽🍝質地條條分明煙韌有咬口😬調味酸酸甜甜👍🏻配料有雞肉、豆乾、雞蛋、芽菜等口感豐富金邊粉份量十足🤰🏻食極都仲有滿足🥰泰式鳳爪 +$18鳳爪一開二有六、七舊🐥口感爽脆醬汁好食🍾酸辣balance得好好惹味得黎唔會好刺喉🌶️清爽開胃🥙甲拋肉碎煎蛋飯 $65肉碎肥瘦各半🐽用左豆角粒、辣椒等調味料炒香味道鹹香帶辣🌶️好好食👏🏻就算辣都會忍唔住一啖接一啖咁擺入口煎蛋煎得勁靚🍳一切開蛋黃流曬出黎中和左辣味、增加濕潤度撈埋香辣惹味既肉碎同白飯一齊食🍚超正💯泰式生菜包 $78肉碎煎蛋飯肉碎既清淡版肉碎肥瘦各半用金不換同少量辣椒炒製而成唔會好辣🌶️咬落juicy唔會乾爭爭💦生菜新鮮大塊又爽脆🥬包住肉汁滿滿既肉碎食解膩一流👼🏻泰式串燒 $88 有6串豬牛雞各2串🍢燒既時間啱啱好肉質唔會乾柴同韌雞肉最為juicy🐣牛肉有牛味、但相對較難咬🐮豬肉肉質結實🐷沙嗲醬稀稠適中帶微微花生香氣🥜串燒本身醃得入味唔洗點沙嗲醬都夠味👌🏻芒果糯米飯 $58糯米飯軟糯煙韌凍食熱食一樣咁出色🧊♨️唔會因為放凍左而口感變硬椰漿香甜🥥芒果新鮮🥭芒果、糯米飯同椰漿既配搭無得輸🫶🏻飽到上心口都清左得曬好味

午市套餐
泰式炒金邊粉 $65
金邊粉炒得乾爽🍝
質地條條分明
煙韌有咬口😬
調味酸酸甜甜👍🏻
配料有雞肉、豆乾、雞蛋、芽菜等
口感豐富

惹味得黎唔會好刺喉🌶️
清爽開胃🥙

甲拋肉碎煎蛋飯 $65
肉碎肥瘦各半🐽
用左豆角粒、辣椒等調味料炒香
味道鹹香帶辣🌶️
好好食👏🏻
就算辣都會忍唔住一啖接一啖咁擺入口
煎蛋煎得勁靚🍳
一切開蛋黃流曬出黎
中和左辣味、增加濕潤度
撈埋香辣惹味既肉碎同白飯一齊食🍚

豬牛雞各2串🍢
燒既時間啱啱好
肉質唔會乾柴同韌
雞肉最為juicy🐣
牛肉有牛味、但相對較難咬🐮
豬肉肉質結實🐷

凍食熱食一樣咁出色🧊♨️
唔會因為放凍左而口感變硬
椰漿香甜🥥
芒果新鮮🥭
芒果、糯米飯同椰漿既配搭
無得輸🫶🏻

服務貼心
價錢亦唔貴💵
值得一試🍽️
2023-11-15 457 浏览
打卡度滿滿,鐘意飲兩杯就更加唔好錯過!💃🥂 個bar 枱同個打卡牆泰有feel,最緊要食到濃厚正宗泰菜味 😋🌶️🍛泰式無骨鳳爪 🍗特製調味同烹煮方式,令佢爽脆內嫩,一咬即化。加埋酸酸辣辣汁,開胃醒神🤤🍗馬拉盞炒雜菜 🍲呢個菜用咗馬拉盞,係一種香辣泰式咖喱醬,炒埋雜菜,有豆芽、胡蘿蔔、洋蔥同青椒等等。炒雜菜好開胃,辣辣嘅味道令我口水直流!🌶️🥬泰拼盤 (鳳爪春卷蝦餅魚餅) 就係三款經典泰式小食一齊食啦!鳳爪好脆口,春卷餡料鮮美,蝦餅同魚餅有彈牙嘅口感😍🍤🐟泰式生菜包 🥬新鮮生菜包住各辣肉碎,同特製醬汁。一口咬落去,感受到生菜嘅脆口,料嘅豐富口感同醬汁嘅香氣。豐富口感🌿😋明爐烏頭(冬蔭湯) 🍲以明爐烏頭為主角,魚肉冇泥味,加埋冬陰公食極都唔膩,濃郁滑嫩🌶️ 🐟🔥青咖喱炒飯 🍚呢個炒飯以青咖喱為主要調味料,有咖喱香味但唔太辣。飯粒鬆軟,煮得香嘅咖喱味道滿溢,令你一啖接一啖😋🌶️🍚芒果糯米飯 🥭糯米飯軟糯香甜,新鮮芒果切片酥軟、仲要巨甜!🌟呢度班蘭糕非常煙靭同濃斑斕味,食唔曬都記得外賣走 ...💸.消費. $344 (每人)🈵.回頭率. 9.3/ 10📸.打卡率. 8.0 /10

泰式無骨鳳爪 🍗

馬拉盞炒雜菜 🍲

泰拼盤 (鳳爪春卷蝦餅魚餅)

泰式生菜包 🥬

明爐烏頭(冬蔭湯) 🍲

青咖喱炒飯 🍚

芒果糯米飯 🥭
糯米飯軟糯香甜,新鮮芒果切片酥軟、仲要巨甜!

🌟呢度班蘭糕非常煙靭同濃斑斕味,食唔曬都記得外賣走
💸.消費. $344 (每人)
🈵.回頭率. 9.3/ 10
📸.打卡率. 8.0 /10
  • 泰式拼盤
  • 泰式生蝦
2023-09-23 400 浏览
朋友介紹話長沙灣開咗好味嘅泰國菜,今日兩口子特登去試吓佢有幾好食。翻開餐牌,樣樣都想食,為食嘅我梗係點個泰式生蝦🦐,生蝦新鮮爽口彈牙👍🏻拼盤樣樣有當然唔少得啦。有春卷,泰式鳳爪,蝦餅(老闆話啲蝦餅係自製㗎,又真係幾爽口)雞翼。滿足我樣樣都想食嘅慾望。叫咗個我老細最鍾意食嘅肉豬頸肉,豬頸肉好Juicy,值得推介😋😋船河好吸引,所以我點咗個安格斯船河,湯底濃郁,牛肉淋軟有牛味,唔鍾意食牛嘅都仲有好多選擇。👍🏻👍🏻👍🏻嚟食泰國嘢,甜品中,當然唔少得芒果糯米飯啦,四色糯米飯軟硬適中,芒果又甜配上少少鹹味嘅椰漿😋😋今次兩個人食唔到幾多,下次一定encore試埋老細推介嘅咖喱😝😝

泰式豬頸肉
安格斯船河
泰式芒果糯米飯
  • 招牌船河
2023-09-17 264 浏览
聽朋友講長沙灣新開泰國人做主厨嘅泰國菜,由於個人最愛,立即扶老攜幼去試試🤤牛肉配黃咖喱微微辣,好香咖喱味,唔會得個鹹字,配飯或油酥餅一流油酥餅夠鬆軟,咬落去唔會成口油,點咖喱汁非常好味雞翼味道ok,無乜特別,只是老人家食落略嫌硬咗少少新鮮生蝦非常爽口彈牙,個泰式辣醬非常有驚喜,嗰種辣好野味,而且會慢慢喺個口度徘徊,越食越興奮,我一個人食咗一碟蝦蝦哈哈6串串燒肉本身都醃得幾好味,燒到有啲焦香,唔點沙嗲汁都可以,個沙嗲汁唔會太鹹,有少少花生香味,唔食得花生嘅朋友要注意哦泰式拼盤樣樣都幾好味,餸啤酒一流,不過啡色嗰個好似係魚餅,個人嫌太鹹,其他都ok呢個真係必食推介,一般喺其他店食嘅生菜包,多數都炒到好乾同好硬,佢呢個炒完都仲有好多肉汁,唔太油膩,加埋塊生菜,我又可以自己一個食一碟哈哈通菜有通菜味,馬拉盞略鹹,要配啖碗飯先得咖喱蟹炒得唔錯,最鍾意個汁,夠香夠濃同埋夠多蛋花,我至愛

油酥餅夠鬆軟,咬落去唔會成口油,點咖喱汁非常好味

雞翼味道ok,無乜特別,只是老人家食落略嫌硬咗少少

通菜有通菜味,馬拉盞略鹹,要配啖碗飯先得

咖喱蟹炒得唔錯,最鍾意個汁,夠香夠濃同埋夠多蛋花,我至愛
咖喱牛肉
青木瓜蝦沙律
生菜包
咖喱炒蟹
2023-09-17 141 浏览
❣️有驚喜的泰國餐廳❣️餐廳新裝修環境企理廚房廁所都好乾淨💪仲有個好靚0既特色牆可以打卡原來廚師仲係泰國人👍👍侍應老闆態度親切,友善仲會推介邊啲好食好正宗嘅泰國菜個船麵真係冇得頂👍湯底超正夠晒香濃一飲個湯底就知有料到🥳而且佢可以轉肉丸同豬肉唔食牛都有選擇另外我最鍾意佢個生菜包同埋豬頸肉,仲有海南雞豬頸肉外脆內軟🎉海南雞有雞味,肉質鮮嫩一班朋友可以飲下酒食吓飯😊傾吓偈一流😊😊😊😊😊😊😊
❣️有驚喜的泰國餐廳❣️

餐廳新裝修環境企理
廚房廁所都好乾淨💪
仲有個好靚0既特色牆可以打卡
原來廚師仲係泰國人👍👍
侍應老闆態度親切,友善
仲會推介邊啲好食
好正宗嘅泰國菜
個船麵真係冇得頂👍
湯底超正夠晒香濃
一飲個湯底就知有料到🥳
而且佢可以轉肉丸同豬肉
唔食牛都有選擇
另外我最鍾意佢個生菜包
同埋豬頸肉,仲有海南雞
豬頸肉外脆內軟🎉
海南雞有雞味,肉質鮮嫩

一班朋友可以飲下酒食吓飯😊
傾吓偈一流😊😊😊😊😊😊😊
2023-09-16
2023-09-16 112 浏览
食物質素高 👍🏼…蝦餅同埋春卷脆卜卜 …..最正係個豬肉船麵 …..湯底係用三款骨淆…好鮮甜…豬肉嘅肉質新鮮…湯頭飲落唔口渴..淨係個船麵都已經俘虜咗我 一定會再黎食 😋
2023-09-11 106 浏览
佢既船味湯底最吸引我…幾正宗重點食到吾會係味精肉丸同肉片都幾新鮮好適合我呢啲不牛主意既人蝦餅既份量令我有驚喜整體味道都幾正宗值得一試cp值高肉丸肉片河粉@$68 跟餐加蝦餅 @$28(4件) 好味度
佢既船味湯底最吸引我…幾正宗

整體味道都幾正宗
值得一試
cp值高
肉丸肉片河粉@$68
跟餐加蝦餅 @$28(4件)

好味度
2023-09-11