2009-02-06 102 浏览
呢日放工到處遊,一個人行左去紅磡海旁﹗紅磡俾我既感覺係地方雖細卻花款多多,要食野既又有,要飲野既都有,難得來到就走來呢間海旁既酒吧飲番杯﹗揀左個海景靚位,可以睇住渡輪泊岸,聽住海浪聲,十分自在﹗其實通常收工都係一大班工友吹水閒聊,但有時都想自己一個人靜一靜,都唔洗話要自己想得太多,只要呆下休息下有杯酒到肚,自然放鬆﹗點左杯stella,涼涼地呻住啤酒看下海景,確是開心時光﹗想不到呢間都幾偏僻的酒吧入夜都幾多客,仲有0的外國人來食飯添,我就飲完一杯便算﹗
呢日放工到處遊,一個人行左去紅磡海旁﹗

揀左個海景靚位,可以睇住渡輪泊岸,聽住海浪聲,十分自在﹗

點左杯stella,涼涼地呻住啤酒看下海景,確是開心時光﹗

$40 (其他)
2008-07-20 62 浏览
o係附近返工,所以有時都會過黎過下野,呢道d野其實都係不過不失,不過d野都算有d貴,一個常餐26,可能係海旁,所以鋪鉏貴掛,不過呢道係分開兩邊的,一間有海景,一間無,個view真係唔錯,不過無影,去左無海景果邊,叫左個三文治,幾好咁啦,難得係佢toast個麵o岩o岩好,有d crispy,入面夠料,不過杯凍奶茶好似無咩味咁...(定我果日味覺有問題,真的)
o係附近返工,所以有時都會過黎過下野,
呢道d野其實都係不過不失,不過d野都算有d貴,
一個常餐26,可能係海旁,所以鋪鉏貴掛,

不過呢道係分開兩邊的,一間有海景,一間無,
個view真係唔錯,不過無影,
去左無海景果邊,叫左個三文治,