6天前 0 浏览
餐廳内霓虹光管既裝修,感覺就似走入時光隊道非常摩登,每晚都有live band現場唱歌氣氛相當好,而且地方闊落坐得舒服老壇酸菜魚(2人份)酸菜魚份量幾多,肉質鮮嫩完全唔腥,酸菜咸香味很重,仲有唔少配料,花生芽、蓮藕、萵笋薯粉等等櫻花蝦鯪魚球炸得香口,櫻花蝦味突出趣脆牛肉粒牛肉粒幾香辣,配搭大大塊嘅脆片一齊食好惹味,配啤酒一流羊肉串帶有油香,再加上孜然粉,不錯菠蘿的海酸酸甜甜,非常開胃Gwei.lo IPA手工啤帶有柑橘香氣,而且麥味好香超級水果茶水果茶足料又大杯,有西瓜、菠蘿、熱情果等等,好清爽
餐廳内霓虹光管既裝修,感覺就似走入時光隊道
非常摩登,每晚都有live band現場唱歌
氣氛相當好,而且地方闊落坐得舒服

老壇酸菜魚(2人份)
薯粉等等

櫻花蝦鯪魚球
炸得香口,櫻花蝦味突出

趣脆牛肉粒
牛肉粒幾香辣,配搭大大塊嘅脆片一齊食
好惹味,配啤酒一流

羊肉串
帶有油香,再加上孜然粉,不錯

菠蘿的海
酸酸甜甜,非常開胃

Gwei.lo IPA
手工啤
帶有柑橘香氣,而且麥味好香

超級水果茶
水果茶足料又大杯,有西瓜、菠蘿、熱情果等等,好清爽
2024-11-07 0 浏览
試過幾多次,味道依舊不變的好味,但以往在7點前,歌手們都會整裝準備好,有啲仲會提早開始,但今次卻遲遲未到,令到整個埸的氣氛都怪怪的,直到7點半才開始,中場休息幾個字,10點2結束,今次真的做不到駐埸Live係7-10的3個鐘,真的有點失望。
有點失望。
2024-11-06
  • 藤椒烤魚
  • 燒蠔
餐廳環境舒適寬敞,加上以特色主題裝潢,非常有情調!當晚更有Live Music表演,氣氛很好!老壇酸菜魚(2人份) $198酸菜魚份量足,魚片大大片,嫩滑鮮味,已包含煙靭寬薯粉、萵荀、蓮藕同花生豆芽,味道濃香,鹹中帶鮮,麻中帶點辣!櫻花蝦鯪魚球 $78鯪魚球外層以滿滿櫻花蝦包裹著,外層香脆,並帶有櫻花蝦嘅咸香,同時品嚐到鯪魚肉鮮味,爽口彈牙,有驚喜!黑椒豬頸肉(2串) $28豬頸肉燒至香口,以黑椒調味令豬頸肉更惹味。燒大大茄子 $38茄子舖上滿大量惹味蒜蓉同蔥花,非常夠味。超級水果茶 $45超級大杯,帶有濃郁百香果香氣!水果茶中有西瓜、菠蘿、熱情果等生果,爽口清甜!Gwei.lo 啤酒 (500ml ) $88啤酒易入口,帶有一股麥芽香氣,與惹味濃厚嘅食物很配。

老壇酸菜魚(2人份) $198

櫻花蝦鯪魚球 $78

黑椒豬頸肉(2串) $28
豬頸肉燒至香口,以黑椒調味令豬頸肉更惹味。

燒大大茄子 $38
茄子舖上滿大量惹味蒜蓉同蔥花,非常夠味。

超級水果茶 $45

Gwei.lo 啤酒 (500ml ) $88
啤酒易入口,帶有一股麥芽香氣,與惹味濃厚嘅食物很配。
2024-11-05 0 浏览
漁樂場搵餐廳時見到呢間好有氣氛,有駐唱歌手7pm-10pm唱歌睇相都感覺到氣氛好好,所以就book左去食飯💛老壇酸菜魚(2人份) $198酸菜魚份量好多,入面仲有寬薯粉、萵荀、豆芽魚肉質厚身鮮美,魚肉好多,食極都食唔完咁💛豉椒炒魚肚 $98豉椒炒魚肚味道好濃郁,魚肚肥美油脂豐富,不過偏咸少少,送飯一流💛燒茄子 $38燒茄子上面鋪滿蒜同蔥邪惡又美味😋💛羊肉串(2串) $30羊肉串羊味濃厚,仲開左爐熱住佢即使放一陣都可以食到熱既羊肉串😋💛超級水果茶 $45上枱好大杯,但一啲都唔hea,入面有好多水果茶味都好夠,仲有啖啖百香果味道💛手工啤 Gwei.lo IPA $88好易入口,入口仲股香味,好飲!價錢:$497(二人)(另加一)⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️📍漁樂場 (荃灣)荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓
漁樂場
搵餐廳時見到呢間好有氣氛,有駐唱歌手7pm-10pm唱歌
睇相都感覺到氣氛好好,所以就book左去食飯

💛老壇酸菜魚(2人份) $198
酸菜魚份量好多,入面仲有寬薯粉、萵荀、豆芽
魚肉質厚身鮮美,魚肉好多,食極都食唔完咁

💛豉椒炒魚肚 $98
豉椒炒魚肚味道好濃郁,魚肚肥美
油脂豐富,不過偏咸少少,送飯一流

💛燒茄子 $38
燒茄子上面鋪滿蒜同蔥
邪惡又美味😋

💛羊肉串(2串) $30
羊肉串羊味濃厚,仲開左爐熱住佢
即使放一陣都可以食到熱既羊肉串😋

💛超級水果茶 $45
上枱好大杯,但一啲都唔hea,入面有好多水果
茶味都好夠,仲有啖啖百香果味道

💛手工啤 Gwei.lo IPA $88
好易入口,入口仲股香味,好飲!

價錢:$497(二人)(另加一)
⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️

📍漁樂場 (荃灣)
荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓
1K
2024-11-04 0 浏览
這商場食肆絕不陌生, 但這商場內進駐了馬戲團就有點特別! 雖然只是裝潢像馬戲團, 但玩味也十足夠了, 還有 Live Band, 氣氛滿滿! 一早到場不用等Lift 等位, 超讚! 燒大大茄子 ~ 超超超好食! 肉很嫩很軟, 醬汁滿滿但不過多, 濃重口味超開胃! 串燒魷魚須 ~ 看著很乾, 但入口柔軟, 味道還挺鮮呢!椒鹽九肚魚 ~ 超推介, 九肚魚很厚肉, 沒腥味, 炸粉薄也炸得香脆, 配上微微辣味及炸蒜, 妥妥的下酒菜!老壇酸菜魚 ~ 魚肉超級嫩滑, 完全沒腥味, 湯頭也很甜! 配菜份量多種類也多, 酸菜、蓮藕、寬粉、萵筍、大豆芽等, 酸酸辣辣超開胃!超級水果茶 ~ 太誇張了, 新鮮水果種類極多, 不太甜很適合我! Hoegaarden Rosee ~ 500ml 先 88, 3L 都只係4百幾, 抵!
串燒魷魚須 ~ 看著很乾, 但入口柔軟, 味道還挺鮮呢!
2024-11-04 138 浏览
鋪頭設計好有心思其實食物質素都正常只係堔圳風烤魚,串燒(種類唔多),伴酒小食無咩特別好食 但唔係難食😂佢地有live band, 但我呢晚果位就差左dd走音 同埋 好尖把聲但呢樣野好因人而異…都係特色黎但同朋友傾計就變相會聽唔清對方講野佢地有d氣氛野, 比d打氣棒你等你enjoy 個音樂氣氛但有一個得意既氣氛係特地食烤魚 隔離枱劈酒玩骰盅😂😂😂
鋪頭設計好有心思
其實食物質素都正常只係堔圳風
烤魚,串燒(種類唔多),伴酒小食
無咩特別好食 但唔係難食😂

佢地有live band, 但我呢晚果位就差左dd
走音 同埋 好尖把聲
但呢樣野好因人而異…都係特色黎
但同朋友傾計就變相會聽唔清對方講野

佢地有d氣氛野, 比d打氣棒你
等你enjoy 個音樂氣氛

但有一個得意既氣氛係特地食烤魚 隔離枱劈酒玩骰盅😂😂😂
2024-11-02 650 浏览
晚上和朋友約了這家店聚會,一進入餐廳,就被那五光十色的環境所吸引。閃爍的燈光、華麗的裝潢,仿佛置身於拉斯維加斯的熱鬧氛圍中。🎇🎇🎇還有駐場樂隊,歌手很了不起唱得相當好聽,在輕鬆愉快的氣氛中享受美食,真是樂趣無窮!### 老壇酸菜魚新鮮的魚片在湯底中煮至剛好熟透,保持了魚肉的嫩滑,酸菜的獨特風味散發出誘人的香氣,酸菜的清新與魚肉的鮮甜交織,酸、鮮、香交融,讓人吃上一口就停不下來,仿佛每一口都是對味蕾的極致挑逗!### 椒鹽九肚魚選用新鮮的九肚魚,經過炸製後,表面撒上了香氣撲鼻的椒鹽,魚肉的鮮甜和椒鹽的香辣交融,尤其是魚肉非常滑嫩,帶來獨特的味覺享受!### 燒大大茄子好大一塊茄子,外皮烤至微焦,內裡卻依然保持著柔軟的口感。大量的蔥蒜淋在茄子上,完美地襯托出茄子的自然風味!### 羊肉串羊肉串帶著濃郁的羊香氣,彈牙的口感,搭配啤酒真是絕佳!### 魷魚須外皮用味道一流的辣醬,魷魚須的鮮美被充分激發!### 超級水果茶超大一杯色彩繽紛的飲品,充滿了西瓜、菠蘿等新鮮水果的香甜味道!### 手打鴨屎香檸檬茶酸甜適中,整體口感清新獨特!📸📸📸別忘了拍照打卡!這個獨一無二的環境,必定能成為你朋友圈的

### 老壇酸菜魚

### 椒鹽九肚魚

### 燒大大茄子

### 羊肉串
羊肉串帶著濃郁的羊香氣,彈牙的口感,搭配啤酒真是絕佳!

### 魷魚須
外皮用味道一流的辣醬,魷魚須的鮮美被充分激發!

### 超級水果茶

### 手打鴨屎香檸檬茶
酸甜適中,整體口感清新獨特!

📸📸📸別忘了拍照打卡!這個獨一無二的環境,必定能成為你朋友圈的焦點!📱📱📱
成日見人介紹呢一間川菜館,開到凌晨3點又食又玩又有live band🎤老實講,而家香港就係少咗一個可以夜夜笙歌嘅地方😌今晚第一次嚟真心覺得好正,尤其是撞正今晚嘅live band,可以話我聽咁多live band以嚟最正嘅一隊,全晚唱嘅歌曲難度越嚟越高,台下嘅食客亦都越聽越high,招牌香辣烤魚 (江團魚) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食烤魚一定要叫江團魚,魚骨少肉質香滑🐟烤魚內有大量配菜:香菇、芽菜、萵筍、蓮藕等等🤤 提提大家食烤魚會越食越辣,因為當醬汁煮得越嚟越濃嘅時候,辣味就會揮發出嚟🔥 雖然我都好鍾意食辣,但係我會謹慎啲叫小辣🫢 下次再嚟要叫多2個朋友,因為烤魚份量真係好大,食完成條魚,個肚差唔多冇空間食其他辣嘢🤣豉椒炒魚肚 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️第一次食炒魚肚,見係新品推介,估唔到真係咁好食🥳魚肚食落口好爽脆,你可以想像個醬汁係豉椒炒蜆個醬汁,不過今次係配上爽脆嘅魚肚,魚肚外面掛滿晒醬汁,用嚟送啤酒真係一流🍺燒大大茄子 ⭐️⭐️⭐️⭐️茄子份量大過我個頭🍆 茄子除咗加入平常蒜蓉之外,仲加入咗大量炸蒜,所以食起嚟脆卜卜,比起平時食到嘅更加香口!羊肉串 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️原本想嗌多啲串燒,但係烤魚嘅份量真係好大,所以只係叫咗
成日見人介紹呢一間川菜館,
開到凌晨3點又食又玩又有live band🎤
老實講,
而家香港就係少咗一個可以夜夜笙歌嘅地方😌

今晚第一次嚟真心覺得好正,
尤其是撞正今晚嘅live band,
可以話我聽咁多live band以嚟最正嘅一隊,
全晚唱嘅歌曲難度越嚟越高,
台下嘅食客亦都越聽越high,

招牌香辣烤魚 (江團魚) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食烤魚一定要叫江團魚,
魚骨少肉質香滑🐟
烤魚內有大量配菜:
香菇、芽菜、萵筍、蓮藕等等🤤
提提大家食烤魚會越食越辣,
因為當醬汁煮得越嚟越濃嘅時候,
辣味就會揮發出嚟🔥
雖然我都好鍾意食辣,
但係我會謹慎啲叫小辣🫢
下次再嚟要叫多2個朋友,
因為烤魚份量真係好大,
食完成條魚,
個肚差唔多冇空間食其他辣嘢🤣

豉椒炒魚肚 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
第一次食炒魚肚,
見係新品推介,
估唔到真係咁好食🥳
魚肚食落口好爽脆,
你可以想像個醬汁係豉椒炒蜆個醬汁,
不過今次係配上爽脆嘅魚肚,
魚肚外面掛滿晒醬汁,
用嚟送啤酒真係一流🍺

燒大大茄子 ⭐️⭐️⭐️⭐️
茄子份量大過我個頭🍆
茄子除咗加入平常蒜蓉之外,
仲加入咗大量炸蒜,
所以食起嚟脆卜卜,
比起平時食到嘅更加香口!

羊肉串 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
原本想嗌多啲串燒,
但係烤魚嘅份量真係好大,
所以只係叫咗兩串羊肉串🐏
羊肉串調味好有風味,
同國內食到嘅一樣惹味!
我自己食羊就係鍾意份羊臊味,
呢度嘅羊臊味恰到好處,
而且肉質軟腍唔會燒到乾柴,
非常好食🤤

燒菠蘿 ⭐️⭐️⭐️⭐️
酸甜多汁嘅菠蘿,
係燒烤最好嘅結尾🍍
食晒所有嘢之後掛住聽歌唔捨得走,
但硬係覺得好似爭咁啲嘢咁,
原來係未食甜品🤣
菠蘿燒咗之後更加香甜,
呢度嘅菠蘿燒得好好,
水份仍然都keep住,
推介大家一定要叫👍🏻

招牌香辣烤魚 (江團魚)
豉椒炒魚肚
燒大大茄子
燒菠蘿
2024-10-23
招牌香辣烤魚 (江團魚)
豉椒炒魚肚
燒大大茄子
燒菠蘿
2024-10-28 498 浏览
-荃灣呢間漁樂場真係近年黎我最喜愛餐廳之一❤️好難得可以係一個咁有FEEL既地方用餐, 真心推薦比大家去試下😍一黎又有Live band 2黎d野食又好味😆由7點開始就有駐唱歌手 演出唱唔同年代既歌 點都會有幾首係您飲歌既😎通常呢d餐廳 大家一定係諗得個樣 野食就normal嫁啦, 但唔係!!🤩我都嚇親 真係好味haha, 做到又玩得又睇得同又食得🫡如果係生日去慶祝 歌手會唱生日歌比您地聽🥳再夜d氣氛高脹d 就有d手打棒比大家 好似睇緊演唱會咁 大癲🤣🤣老壇酸菜魚🐟呢道菜酸辣開胃 魚肉大癲勁鮮嫩😌酸菜味道獨特 湯底濃郁同埋2人份量黎講都好多😳仲有好多配菜: 寬粉 萵筍呢d必備 食到想叫白飯配tim ar😌五花腩五花腩燒得金黃酥脆 配搭秘製醬汁 味道豐富🤗本來係熟左 但比較涷身 so有個爐仔比您興番熱再食🔥燒大大茄子🍆呢道燒茄子外脆內軟 醬汁香濃 中意重口味既朋友仔記得要嗌🤓海量既蒜蓉同辣椒粒香菜 食落去特別開胃😜椒鹽鮮魷🦑聽聞係最近新出既 即刻一試先☺️椒鹽鮮魷外脆內嫩 味道香辣😉口感彈牙 同埋都比較厚身 幾好咬口😗Gwei lo Pale Ale (500ml)呢款啤酒口感清新 帶有淡淡
荃灣呢間漁樂場真係近年黎我最喜愛餐廳之一❤️
一黎又有Live band 2黎d野食又好味😆

我都嚇親 真係好味haha, 做到又玩得又睇得同又食得🫡
如果係生日去慶祝 歌手會唱生日歌比您地聽🥳

椒鹽鮮魷🦑
聽聞係最近新出既 即刻一試先☺️
椒鹽鮮魷外脆內嫩 味道香辣😉
口感彈牙 同埋都比較厚身 幾好咬口😗

Gwei lo Pale Ale (500ml)
呢款啤酒口感清新 帶有淡淡水果香味 啤酒花味唔會過重😊
飲落去好順口 仲有少少苦味增添層次感😏

超級水果茶
呢杯水果茶色彩繽紛 味道清甜可口😍
搭配新鮮水果 飲落去好清涼 仲有一啖啖果肉😛

漁樂場
📍衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓

#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一流 #打卡餐廳 #生日飯 #聚會之選 #美食餐廳推薦 #美食推薦 #份量班 #性價比餐廳#香港探店 #氛圍感滿滿餐廳 #荃灣 #荃灣美食 #漁樂場 #荃灣串燒 #酸菜魚 #荃灣酸菜魚 #liveband #荃灣必去餐廳
2024-10-26 730 浏览
最近見到好多人都介紹呢間餐廳,見到佢嘅環境氣氛好好,啱晒一大班朋友gathering。首先係超級水果茶,呢款飲品真係令人耳目一新。水果茶嘅口感清甜,唔單止解渴,仲有陣陣果香味,令人飲完之後覺得身心舒暢。呢個飲品真係一個好嘅開始。Gwei.lo Pale Ale,一款充滿特色嘅啤酒,酒精度適中,帶有微微嘅苦味同香氣,啱晒鍾意啤酒嘅朋友,亦為成餐飯增添不少氣氛。接住落嚟係老壇酸菜魚,呢道菜真係超正,魚肉嫩滑,酸菜嘅酸味恰到好處,湯底濃郁而唔會過鹹。酸菜魚既開胃又滿足,係兩人份量嘅話更加可以好好分享,絕對係一個好選擇。魷魚鬚作為一道小食,性價比相當高。5串魷魚鬚烤得剛剛好,外脆內嫩,香氣撲鼻,非常適合作為佐酒小食。燒大大茄子亦係一款唔錯嘅選擇。呢道菜將茄子嘅原味保留住,再加上燒烤嘅香氣,茄子外皮微焦而內裡柔軟,入口即化。38蚊嘅價錢真係超值。最後要提嘅係 **新推介:椒鹽鮮魷**,呢道菜真係令人驚喜。鮮魷炸得外脆內嫩,椒鹽嘅味道提升咗整道菜嘅風味。每一啖鮮魷都充滿咗海洋嘅鮮味,加上椒鹽嘅調味,真係令人一試難忘。整體嚟講,呢餐飯真係豐富多彩,每一道菜都充滿驚喜同滿足。從清新嘅水果茶到濃郁嘅酸菜

整體嚟講,呢餐飯真係豐富多彩,每一道菜都充滿驚喜同滿足。從清新嘅水果茶到濃郁嘅酸菜魚,每一道菜都展示咗廚師嘅高超技藝同對食材嘅尊重。成個用餐過程都係一場味覺嘅盛宴,每一口都充滿幸福感。同時,服務員嘅態度亦都非常好,令到整個用餐體驗更加愉快。呢餐飯絕對係一次難忘嘅美食之旅,值得大家一試再試。
  • 燒大大茄子
2024-10-23 949 浏览
#鼠尾草食飲玩 #sagefoodiehk質感🥰 × 樂園🎪 × 川菜🔥荃灣大鴻輝嘅呢間靚靚餐廳,有馬戲團風格嘅裝修,充滿夜店娛樂氣氛✨!舖頭除咗好啱飲酒吹水之外,仲有惹味嘅烤魚同串燒食💖。霸氣芒果甜香清爽,啱晒配埋味道濃郁嘅川菜🙂‍↕️。老壇酸菜魚嘅魚片份量幾多,其實食落夠晒滑,配埋蒜香濃郁嘅酸菜湯底,集酸、麻、辣於一身🥰。魷魚鬚串燒,食落彈牙有咬口,而且醬汁甜香得嚟帶啲辣,好香口😍。燒大大茄子超級軟腍,上面鋪滿香料調味料,賣相吸引💗。豉椒炒鱔球喺舖頭嘅新品,鱔嘅口感好好,配埋甜香嘅醬汁,有一種蒲燒醬嘅感覺😚。喺呢個咁chill嘅環境,梗係要嗌返杯酒啦,今次揀咗BREWDOG Black Heart黑啤🍾。💰霸氣芒果(冰沙)($45)💰老壇酸菜魚(2人份)($198)💰魷魚須(5串)($32)💰燒大大茄子(份)($38)💰豉椒炒鱔球($128)💰BREWDOG Black Heart (限時優惠$78)
#鼠尾草食飲玩 #sagefoodiehk
質感🥰 × 樂園🎪 × 川菜🔥

舖頭除咗好啱飲酒吹水之外,仲有惹味嘅烤魚同串燒食💖。

霸氣芒果甜香清爽,啱晒配埋味道濃郁嘅川菜🙂‍↕️。
燒大大茄子超級軟腍,上面鋪滿香料調味料,賣相吸引💗。

💰霸氣芒果(冰沙)($45)
💰老壇酸菜魚(2人份)($198)
💰魷魚須(5串)($32)
💰燒大大茄子(份)($38)
💰豉椒炒鱔球($128)
今日等老公收工去食晚飯,6點幾黎到一間打卡餐廳。餐廳裝潢以拉斯維加斯娛樂場為設計藍本,呈現五光十色的打卡環境,有個小舞台,原來每日每晚7點至11點都有live Band,怪唔之得越坐越多人,個個等睇表演。一邊食川菜一邊聽歌,好正呀。👍🏻🐟老壇酸菜魚(二人份) $198~ 用上鮮魚肉片、萵筍、蓮藕、QQ薯粉、大豆芽菜、青椒、指天椒。酸辣度適中,魚肉厚身唔易散,配料吸晒汁,味道十足。🍆燒大大茄子 $38~ 淋上好多蒜蓉配料嘅原只茄子,味道惹味香口。🐑羊肉串(2串) $30~ 撒上孜然粉、其他味料。🦑新品推介:椒鹽鮮魷 $88~ 炸至酥香的魷魚,皮脆內軟。🍹超級水果茶 $45~勁多水果有菠蘿、西瓜、哈密瓜、熱情果,好足料好大杯。 🍺Gwei.lo Pale Ale $88~Gweilo淡啤酒是本地釀造的柑橘口味淡啤酒,有熱帶水果香氣、清爽的微苦味。

🐟老壇酸菜魚(二人份) $198

🍆燒大大茄子 $38
~ 淋上好多蒜蓉配料嘅原只茄子,味道惹味香口。

🐑羊肉串(2串) $30
~ 撒上孜然粉、其他味料。

🦑新品推介:椒鹽鮮魷 $88
~ 炸至酥香的魷魚,皮脆內軟。

🍹超級水果茶 $45
~勁多水果有菠蘿、西瓜、哈密瓜、熱情果,好足料好大杯。

🍺Gwei.lo Pale Ale $88

2024-10-17
2024-10-22 782 浏览
放工想鬆一鬆?想同朋友坐低傾計食嘢飲酒?想揾環境氣氛hyper嘅地方?呢間《漁樂場》就合曬你要求,開到凌晨三點,聽住live band 飲飲食食到淩晨💖餐廳設計咗多個特色打卡點,用上唔少霓虹燈裝飾,仲有精釀啤酒桶裝飾,真係好好feel呀~ 晚晚都有live band表演,唔夠喉仲可以上台唱埋一份🤗🤗老壇酸菜魚$198酸菜魚微辣🔥入面仲有寬粉, 萵筍, 蓮藕, 花生苗作為基底👍魚嘅分量好足,全部都去骨厚切,啖啖肉真係好爽😍燒大大茄子$38茄子size十分大,而且好厚肉,燒得好juicy✨上面加上大量嘅金銀蒜,食落更加香口,必點推介👍👍👍櫻花蝦鯪魚球$78都幾有心思💖鯪魚球外面點上無數嘅櫻花蝦, 再一齊炸😍有咗櫻花蝦嘅加持咬落特別鬆脆, 內裏面嘅鯪魚球又彈牙,口感好豐富🤗魷魚酥$32一共有五串,啱曬用嚟送啤酒👏👏超級水果茶$45飲落好舒服,有淡淡嘅水果香味,仲有茶味,可以解一解串燒嘅油膩感🤗Gwei. lo Pale Ale感覺介乎於啤酒同汽酒之間, 有淡淡嘅花香味, 飲落好順喉, 絕對可以飲多幾杯🤩

老壇酸菜魚$198

燒大大茄子$38

櫻花蝦鯪魚球$78

魷魚酥$32
一共有五串,啱曬用嚟送啤酒👏👏

超級水果茶$45

Gwei. lo Pale Ale

2024-10-21 634 浏览
職員態度好差,先講隔離枱自帶飲品,但職員就好似威脅口吻話收開瓶費$200一杯;跟住有空枱無滿座,個職員突然走過嚟話要埋單走。間餐廳又嘈,live band 唱得難聽,仲要收咁貴,又唔係好似酒吧咁有得玩,好難再有下次,更加唔推介。
2024-10-18 799 浏览
見咁多人好評都驚伏,不過比想像中好太多。烤魚幾好食,味道我比中上分數,建議叫貴啲嗰款魚,無咩骨又多肉,加埋個60幾蚊拼盤,兩個人已經好飽。服務真係好好,啲職員好留意住客人嘅需要,主動幫手換碗、空盤會識得主動收走、又會睇住個火會唔會熄咗等等。舞台氣氛好好,唱歌好聽,唔係狂走音嗰種,又會講下笑等觀眾有參與感,見有人帶蛋糕過嚟,仲會唱生日歌,唔係普通happy birthday嗰種值得再黎,下次試串燒、酸菜魚!
見咁多人好評都驚伏,不過比想像中好太多。

值得再黎,下次試串燒、酸菜魚!
2024-10-16
  • 藤椒烤魚