6天前
之前已經睇到好多朋友過嚟玩,今次特登收工過嚟感受吓係咪真係咁好玩先🤣重牌藤椒烤魚(黔魚 )$288一嚟到係勁香,上面鋪滿晒芫荽、青椒同花椒,而且條魚係煎過本身已經好香,再加上呢條魚肉質非常好,仲要剩係得中間一條骨,唔會有細骨,所以好方便食,唔怕食到骨刺,而且佢下面都仲有配菜,例如有酸菜、蓮藕、花生芽、萵筍,成個烤魚相當豐富!臘肉炒芥蘭$78臘肉油加上芥蘭,令到成個菜都勁香,而且臘肉份量超級多超級水果茶$45呢個超級推薦,嚟到係勁大杯勁重🤣,單手拎起都有啲驚跌,水果茶超級解渴,裏面仲有好多大大粒嘅水果,有百香果、西瓜、哈密瓜同菠蘿,真係係新鮮水果黎!!Blue ocean $88佢係一杯Cocktail嚟,嚟到成杯嘢勁吸睛,用個水泡魚嘅杯裝住,造型很可愛,成杯嘢都係藍色,絕對啱晒鍾意打卡既我波羅的海$28 燒得勁香,本身菠蘿係勁多汁勁甜 好好食雞軟骨2串 $28燒得好香脆,佢仲有好多唔同嘅串燒,絕對係岩曬小酎一下再配上串燒呢間餐廳成個氣氛都好好,當時九點黎到,坐咗半個鐘開始就有live show,大家都好開心,好多歡呼聲,10:30左右就係客人自己點歌環節,估唔到大家都好踴躍去上台唱歌,
重牌藤椒烤魚(黔魚 )$288
臘肉炒芥蘭$78
臘肉油加上芥蘭,令到成個菜都勁香,而且臘肉份量超級多
超級水果茶$45
Blue ocean $88
波羅的海$28
燒得勁香,本身菠蘿係勁多汁勁甜 好好食
雞軟骨2串 $28
呢間餐廳成個氣氛都好好,當時九點黎到,坐咗半個鐘開始就有live show,大家都好開心,好多歡呼聲,10:30左右就係客人自己點歌環節,估唔到大家都好踴躍去上台唱歌,展現自己嘅歌喉,喺香港有咁樣嘅地方真係好新鮮,最重要價錢又唔貴!