2007-12-17
侍應態度差, 算~~~我食野姐, 唔係同人嘈, 食物一般, 無新意, 算~~~韓燒來來去去都係果d中午食韓燒, 唔算太多人, 全場都係幾台客, 羊肉&牛肉, 哇~~~瘀瘀黑黑咁.....佢話午市食到3點半, 3點鐘收野, 無問題, 佢在2點45分提你3點收野, 但我在2點50分諗住拎埋最後一轉, 但我出到去, 佢開始收野啦, 我話未夠鐘喎, 又話3點先收? 佢話, 你照拎啦, 環顧四周, 一隻夾都無, 要我用手拎??? 2點45分叫3點收野, 5分鐘倒夾無晒, 即係叫人唔好拎, 佢死死地氣拎對筷子比我最離普係雪糕, 硬到完全(不)唔到, 好出力咁(不)左好耐, 先得小小, 真係把鬼火, 過隔離街比錢食杯Hagen-Dazs無咁嬲, 駛錢至在食, 去呢間野, 駛錢夠氣, 因為成間野都係油煙, 食完件衫成陣燒野食味, 冬天唔通下下去親都要洗褸???價錢方面, 食個中午78蚊唔係平架, 食得我開心700蚊都值, 呢間野食佢38蚊都嚴貴, 大大隻字話68蚊位, 原來有6蚊係茶錢黎架, 唔睇單真係唔知, 無下次了, 呢間野太差