2023-09-25
呢到又有得玩 啲嘢又好食 假日 小朋友$158 入場 仲包兒童餐一份 大人平均消費$150 就得 真係物超所值 爸爸帶BB 去玩媽媽可以休息下 食下嘢 享受下美食🤭🤭最鍾意呢度有埋小朋友餐具 店員主動提供小圍裙 👍👍環境夠大而且乾淨 又有兒童餐 🦐成日問幾時再去 ❤️Combi 聯乘套餐:幸福的公主城堡套餐一份 仲送左一個Combi 小朋友筷子 啱晒 多實用❤️蜜蜂嗡嗡小跑車🦐自己話要嘅因為佢鐘意小蜜蜂🐝 有紫菜包飯 炸雞 炸薯條 蕃茄 沙律菜 佢自己都食左大部分 叻仔每個兒童餐已包一杯冷壓蘋果汁 天然甜 放心比小朋友飲❤️蔥蒜牛五花好正 牛五花鋪滿晒蔥同埋蒜 超香 好惹味 甜甜地 小朋友都啱食❤️韓牛前胸肉雪花分明 油脂分布平均 入口即化 值得一試❤️炑八秘製豬肉盤韓燒必食 有五花腩 無醃過 但就係好香口 加生菜 蒜片 韓式辣醬 包住食好滿足❤️韓國鰻魚半份店員見到我雞手鴨腳估得個仔黎又燒晤到嘢食 我要讚一讚呢到嘅店員 主動問要唔要幫手燒 太好喇 佢燒又好味啲 我又可以照顧到🦐 鰻魚新鮮 而且彈牙 加小小薑絲去腥 正呢度嘅前菜任食 有泡菜 芽菜 薯仔絲 爐邊泡菜蛋 芝士粟米無限添加 淨係食前菜都
❤️蜜蜂嗡嗡小跑車
每個兒童餐已包一杯冷壓蘋果汁 天然甜 放心比小朋友飲
❤️蔥蒜牛五花
❤️韓牛前胸肉
雪花分明 油脂分布平均 入口即化 值得一試
❤️炑八秘製豬肉盤
❤️韓國鰻魚半份
呢度嘅前菜任食 有泡菜 芽菜 薯仔絲 爐邊泡菜蛋 芝士粟米無限添加 淨係食前菜都抵
小朋友遊樂區夠晒大 又大型波波池 大量玩具 放電一流
bang_kidzone, location tag 愉景新城,
並tag #炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #波波池 #滑梯 #KoreanBBQ #meokbangkidzone #babymeal #小baby粥糊餐 #兒童餐 #炑八烘焙工作坊 #周末工作坊
📍炑八韓烤親子餐廳(荃灣)
地址:荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1009A&B號舖