4天前 0 浏览
雖然搬嚟咗觀塘之後好少去九龍灣,但係好多朋友都介紹呢間喺MegaBox嘅餐廳又得意又好食,特別係結咗婚嘅朋友,都話佢哋小朋友好鍾意呢間餐廳,咁啱今日去九龍灣,咁就一於嚟試吓啦。一去到就見到好多小朋友喺度玩得好開心,呢度嘅職都肯同朋友玩,而且呢度好多熊仔公仔,所有大人小朋友都玩得開心。首先我哋就嗌咗個薯條,估唔到咁簡單嘢佢都整得好好食。薯聽嘅價錢好平,但係完全係新鮮即炸,而且茄汁同薯條好襯,小朋友食得好開心。我自己覺得最值得讚嘅就係呢個西班牙飯,雖然我嘅小朋友唔係特別鍾意食西班牙飯,但係佢好願意食,因為佢嘅飯好夠味同埋唔會太硬。而且佢嘅帶子都好大粒,而且食落感覺好新鮮,小朋友願意食就係最開心啦。呢間餐廳又靚又抵食,而且價錢都好平,我哋五個人嚟食埋單都只係三百幾蚊,一陣子係$5 60 ,仲平過茶記呀。有咗小朋友之後,成日都好難諗食咩餐廳,呢間餐廳就係放假嘅不二之選啦。

• 心太軟
  • 卡邦尼煙肉扁意粉
🐻九龍灣MegaBox「熊小館」以Teddy Bear主題設計歡樂可愛,有多款熊啤啤公仔供打卡,陪食心情level up ! 主打西式fusion, 價錢貼地,套餐人均~Hk$60‼️ 更有生日派對服務,大人細路都鍾意🎈🍛芝士忌廉汁焗龍脷魚柳配蛋炒飯(Hk$70):濃郁奶香口感順滑,龍脷魚柳亦份量十足🍔烤美國安格斯漢堡伴炸薯條(Hk$80):帶有童年回憶的港式漢堡包風味,微焦內多汁 ,配幼身脆卜卜炸薯條🍞金磚西多士(Hk$43):煎四邊金黃滿蛋香,配微甜朱古力槳🎂加強版生日雪糕心太軟(Hk$68):有齊熊仔蠟燭及畫字圖案,冰火交融🍹橙汁(Set+Hk$3): 超冰凍清新、開胃解膩(All subject to 10% service charge)📍熊小館 Cafe MED九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 11樓

🍹橙汁(Set+Hk$3): 超冰凍清新、開胃解膩

📍熊小館 Cafe MED
九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 11樓
2024-12-14 0 浏览
我們今晚和朋友去左熊小館食飯:嗰度真係好多熊仔,環境優美,我適合同小朋友👧🏻👶🏻一齊嚟㗎我們叫左二人餐再加一個甜品法式香草牛油焗田螺新鮮田螺搭配香草和牛油,田螺肉質鮮嫩,與香濃的牛油融為一體。美國極上無骨豬扒豬扒選用美國頂級豬肉,肉質鮮嫩多汁,烤至外焦內嫩的豬扒番茄奶油吞拿魚螺絲粉番茄搭配吞拿魚,口感順滑。番茄酸甜與奶油濃郁配搭完美。喜出望外係佢嘅螺絲粉煮得非常之好味。甜品係幸福寶寶小睡熊雪糕及涼粉小睡熊雪糕出奇地好食,同涼粉嘅配搭好襯。甜雪糕配上淡涼粉🥰🥰,好清新。We went to Bear House with friends for dinner tonight. There are really a lot of bear figures there, and the environment is beautiful. It's a great place to come with kids! 👧🏻👶🏻 We ordered a two-person set meal plus a dessert.French Vanilla Butter Baked Snails F

我們今晚和朋友去左熊小館食飯:
嗰度真係好多熊仔,環境優美,我適合同小朋友👧🏻👶🏻一齊嚟㗎
我們叫左二人餐再加一個甜品
法式香草牛油焗田螺

美國極上無骨豬扒
豬扒選用美國頂級豬肉,肉質鮮嫩多汁,烤至外焦內嫩的豬扒

番茄奶油吞拿魚螺絲粉

甜品係幸福寶寶
小睡熊雪糕及涼粉

French Vanilla Butter Baked Snails Fresh snails paired with herbs and butter; the snail meat is tender and blends perfectly with the rich butter.

American Premium Boneless Pork Chop
The pork chop is made from top-quality American pork, tender and juicy, grilled to a crispy outside while remaining tender inside.

Tomato Cream Tuna Fusilli
Tomatoes paired with tuna create a smooth texture. The sweet and sour tomatoes perfectly complement the rich cream, and surprisingly, the fusilli is cooked very well.

Dessert: Happy Baby
Little Sleeping Bear Ice Cream and jelly.
The Little Sleeping Bear Ice Cream is surprisingly delicious and pairs well with the jelly. The sweet ice cream combined with the light jelly is so refreshing! 🥰🥰

最近去咗九龍灣嘅超萌小熊人氣西餐廳「熊小館」食晚餐,依度嘅裝潢、裝飾全部都融入咗熊啤啤嘅元素,簡直係熊熊大集合,作為熊仔主題親子餐廳,依度除咗有得預約熊啤啤主題室,仲有提供熊熊樂園,小朋友可以喺入面挽煮飯仔、睇書、挽公仔,真係好適合一家大細嚟吃喝玩樂。*此餐廳收取加一服務費。二人套餐B(單點$298),蜂蜜BBQ燒豬仔骨,豬肋骨肉質軟腍,略嫌肉質比較瘦削,食落好入味,味道甜鹹;雜菜沙律,內有羅馬生菜、車厘茄、粟米,配以黑醋沙律汁食用,味道更佳;粗切薯條,即叫即炸,配以番茄醬。番茄奶油吞拿魚螺絲粉(跟餐$0),吞拿魚好大件,食落有鮮味,配料包括有車厘茄、青豆,螺絲粉口感軟硬適中,表面掛滿番茄奶油醬汁,略嫌奶油味道欠奉。啤酒脆漿炸洋葱圈(單點$48),啤酒脆漿為一種西式油炸手法,可以令炸物嘅口感變得更輕盈、清脆,所以洋蔥圈炸衣口感鬆脆,食落不油膩,而且好厚實,唔會食到好容易碎裂,洋蔥味道清甜,配以檸檬汁、美乃滋食用,味道清爽。2客歐陸式濃湯配牛油法包(跟餐$0),羅宋湯味道正宗,內有洋蔥、西芹、馬鈴薯、紅蘿蔔,法包口感酥脆,表面鋪滿蒜香香草牛油,食落好香口。2客今日精選甜品(跟餐$0),表

*此餐廳收取加一服務費。

2客今日精選甜品(跟餐$0),表面鋪有朱古力醬、彩糖針,曲奇口味雪糕,內有Oreo曲奇碎,芒果口味雪糕,味道香甜。

橙色派對(跟餐$16),表面鋪有檸檬,採用芒果汁、橙汁製作,味道酸甜。

熱奶茶(跟餐$0),口感幼滑,茶味濃香。
  • 熱奶茶
  • 番茄奶油吞拿魚螺絲粉
  • 二人套餐B
  • 蜂蜜BBQ燒豬仔骨
2024-12-02 1570 浏览
🐻熊熊主題餐廳同小朋友去街要揾親子餐廳真係唔容易,今次嚟到呢間,裡裡外外都被熊仔包圍,又有遊戲區嘅親子餐廳🍴哥哥揀咗一份得意又可愛嘅兒童餐肉醬意粉🍝+芝士雞尾腸 +粟米粒粒🌽加上小朋友至愛💜啫喱 同果汁🍹生日之星⭐️細佬要咗份安格斯漢堡包生日大餐🍔有齊炸蝦🍤薯條🍟炸雞翼唔少得飯後甜點🍧雪糕啦!職員仲好細心,送嚟兒童餐具🥰#九龍灣 #MegaBox #九龍灣餐廳 #親子友善#熊仔主題餐廳
🐻熊熊主題餐廳

同小朋友去街要揾親子餐廳真係唔容易,
今次嚟到呢間,裡裡外外都被熊仔包圍,
又有遊戲區嘅親子餐廳🍴

哥哥揀咗一份得意又可愛嘅兒童餐
肉醬意粉🍝+芝士雞尾腸 +粟米粒粒🌽
加上小朋友至愛💜啫喱 同果汁🍹

生日之星⭐️細佬要咗份
安格斯漢堡包生日大餐🍔
有齊炸蝦🍤薯條🍟炸雞

唔少得飯後甜點🍧雪糕啦!
職員仲好細心,送嚟兒童餐具🥰

#九龍灣 #MegaBox #九龍灣餐廳 #親子友善
#熊仔主題餐廳
2024-10-03 1703 浏览
2024年9月30日 (星期一) 11:45am 34°C 店內四周圍、每個角落、牆壁、卡位和餐桌上都擺放了很多泰廸熊公仔,更特設一間派對房,熊踪處處,必定叫女生興奮狂喜。 本人能夠與很多泰廸熊一起吃午餐,被熊熊包圍著,感覺超幸福啊 ~ 🐻🐾🎆💞 環境光亮整潔,餐具乾淨。 人數:2 人 HK$167 不用等位 板煎豬扒.香草洋蔥汁意粉 - 豬扒大大件,煎得不會燶,不會感覺熱氣,肉質軟硬適中,配上洋蔥汁,格外惹味。意大利麵條偏乾身,硬了一些,翠玉瓜、紅蘿蔔和粟米粒新鮮爽口。整體來說,份量算多,足夠飽餐一頓。【推介之選】❤❤❤ 羅宋湯 - 傳統經典的味道,紹菜和蕃茄份量非常充足,啖啖都有咬口,而且味道濃郁。【推介之選】❤❤❤ 牛油法包 - 香脆,味道好。 熱奶茶 -  陶瓷杯上的小熊,穿著裝束,十分可愛。香滑濃郁,提神之選。【推介之選】❤❤❤《 門 面 》:《 環 境 》:《 餐 牌 》:【 溫 馨 提 示】:❶ 當日憑電影票尾一張,可享 85 折。❷ 外賣自取 85 折❸ 另收加一服務費
板煎豬扒.香草洋蔥汁意粉 + 羅宋湯 + 牛油法包 + 熱奶茶
2024年9月30日 (星期一) 11:45am 34°C

環境光亮整潔,餐具乾淨。

人數:2 人 HK$167

不用等位
板煎豬扒.香草洋蔥汁意粉

牛油法包 - 香脆,味道好。
熱奶茶

《 門 面 》:
《 環 境 》:
《 餐 牌 》:

【 溫 馨 提 示】:

當日憑電影票尾一張,可享 85 折。

❷ 外賣自取 85 折

❸ 另收加一服務費
2024-09-30
板煎豬扒.香草洋蔥汁意粉
熱奶茶
紅小館餐廳環境非常舒適,營造出輕鬆的用餐氛圍。座位安排合理,適合家庭聚餐或朋友小聚。餐廳以小熊擺設作主題,很適合小朋友。美國安格斯牛肩扒:肉質軟嫩,醬汁濃郁,搭配薯條非常美味。焗飯:新鮮的海鮮和蔬菜,焗得恰到好處,口感豐富。價格適中,性價比高。對於這樣的環境和菜品質量來說,算是相當合理。次再來時,期待能嘗試更多他們的特色菜!

美國安格斯牛肩扒:
肉質軟嫩,醬汁濃郁,搭配薯條非常美味。

焗飯:
新鮮的海鮮和蔬菜,焗得恰到好處,口感豐富。

次再來時,期待能嘗試更多他們的特色菜!
  • 美國安格斯牛肩扒
2024-09-18 892 浏览
通常想睇下傢俬家品嘢就會嚟mega box 有日本國民家品店nitori😍 aeon .ikea .at home. 實惠☺️可以一次過行曬🤭下午茶擇呢間以啤啤熊做主題嘅餐廳 充滿童真 每個枱面都會放一對熊仔🐻❤️ 仲可以望住溜冰場 !食物款式岩大人小朋友 西式為主 下午茶價格唔貴 我地簡單叫左蜜桃豬扒焗意粉同埋安格斯漢堡 本身餐牌其實係焗飯 但問可唔可以轉意粉員工即刻話無問題 同廚房講聲😊 太好喇!!味道正常發揮 當然唔係高質但一定唔會唔好食 主要我好鐘意餐廳環境 周圍佈置好花心思 擺滿熊啤啤🐻 望到會令到好開心嘅親子餐廳~另外見到餐牌有好多款式都好岩小朋友尤其係小熊套餐 又有啫喱又有雪糕 佢地見到一定好開心!
通常想睇下傢俬家品嘢就會嚟mega box
有日本國民家品店nitori😍
aeon .ikea .at home. 實惠☺️
可以一次過行曬🤭

下午茶擇呢間以啤啤熊做主題嘅餐廳 充滿童真
每個枱面都會放一對熊仔🐻❤️ 仲可以望住溜冰場 !

食物款式岩大人小朋友 西式為主 下午茶價格唔貴
我地簡單叫左蜜桃豬扒焗意粉同埋安格斯漢堡
本身餐牌其實係焗飯 但問可唔可以轉意粉
員工即刻話無問題 同廚房講聲😊 太好喇!!
味道正常發揮 當然唔係高質但一定唔會唔好食
主要我好鐘意餐廳環境 周圍佈置好花心思
擺滿熊啤啤🐻 望到會令到好開心嘅親子餐廳~

另外見到餐牌有好多款式都好岩小朋友
尤其係小熊套餐 又有啫喱又有雪糕
佢地見到一定好開心!

2024-09-08
下午茶
2024-08-26 1266 浏览
第一次見到呢間餐廳係同同事嚟食中午飯,見到門口一個勁大個嘅熊仔,就覺得一定會迷到好多小朋友,所以呢個週末就約咗朋友同佢個仔一齊嚟食飯,正如我所料,個仔真係勁開心!呢間餐廳真係親子餐廳,好多人都帶小朋友嚟。卡邦尼煙肉扁意粉勁好食,意粉煮得al dente,加埋煙肉嘅份量都唔少,醬汁更加係好cream,好濃郁,但係又唔會太滯。至於令到小朋友好高興嘅就梗係甜品啦,我哋要咗心太軟,朱古力好rich,真係做到流心效果,女士好鍾意,小朋友都勁興奮。

好耐以前細個嗰陣,荃灣都有呢間熊小館。細個嘅我好鍾意,不過佢結業之後就冇得去啦。原來佢開咗嚟九龍灣,一知道呢個消息就梗係嚟試吓啦。一去到見到佢都係同以前荃灣一樣,好多熊仔公仔。而且佢嘅裝修仲比荃灣更加靚,而且仲有專係慶祝生日嘅房間,亦都有一個好大嘅區域放滿晒熊仔,比小朋友入去玩嘅。而且每枱都有隻細隻嘅熊仔,大人小朋友都會好鍾意呀。除咗熊仔裝飾之外,呢度嘅嘢食都係好好食,而且價錢仲好平。我認為最抵讚嘅就係呢個雜扒餐,因為真係好大碟,我諗三個人食都會夠飽。而且佢嘅飲品同甜品都有熊仔特色嘅,我就叫咗呢杯橙汁。佢嘅冰係用熊仔嚟整㗎,同行嘅小朋友都忍唔住係咁影相。甜品方面,呢個雪糕涼粉都好得意,佢整落好似熊仔沖緊涼。而且唔止外表靚,佢落都好好食,雪糕加埋涼粉,夏天消暑一流啊。另外我仲叫咗個牛扒配薯蓉,估唔到佢嘅薯蓉入面係有田螺嘅,食落好夾,小朋友會特別鍾意食。而個牛扒又煮得啱啱好,好有牛味而且食落好嫩。而且呢度嘅職員都好有禮貌,服務好好。我見到佢哋都有主動去同小朋友玩同傾計。同埋個個都好快手,真係好抵讚。呢間餐廳又靚又平,服務態度又好,下次都一定會再嚟啊。因為呢度都比較偏僻,希望多啲人可以嚟試吓

呢間餐廳又靚又平,服務態度又好,下次都一定會再嚟啊。因為呢度都比較偏僻,希望多啲人可以嚟試吓啦。
  • 鐵板肉眼扒
  • 黑熊
2024-08-16 1346 浏览
同老婆行megabox,晚餐上佢見到呢度唔多人唔洗等位,又多公仔🙄就話要入黎食。呢度都幾多一家大細入黎食,可能成個場都好多熊仔啦,仲可以拎隻大熊仔陪坐,(我地拎左隻😝)童心未泯🤣🤣🤣點左個2人套餐,蛋黃醬焗鮮盧筍,岩岩焗起,聞落好香,食落啲筍好甘甜,正👍黑松露牛油熊仔牛柳扒,黑松露牛油整到個熊仔頭咁,好靚,有啲忍唔住將佢切開😈😈。牛柳點左7成熟,咬落好淋,肉汁多,好鮮美😋😋不過嫌牛柳細舊左啲,如果大舊啲(多1安士都夠)咁就perfect👍👍卡邦尼煙肉扁意粉,呢款意粉比較小食到,醬汁味都幾香,加啲黑椒同芝士粉上去仲正😈😈😈加錢要2杯特飲,熱情玫瑰有陣微花香,飲前要攪勻,如果唔攪,會太甜。清涼仲夏真係幾清爽,薄荷始終係我最愛😍😝臨尾叫左個甜品心太軟,匙羹吉落去,啲朱古力醬就漏哂出黎。食落外熱內軟,幾好食。忌廉都唔錯,不過要快食,因為好影溶🙄,啲生果粒開頭以為係芒果,食落先知係桃黎,幾特別😋埋單4舊水,都唔算貴,仲可以望住下面啲人溜冰,幾舒服。
埋單4舊水,都唔算貴,仲可以望住下面啲人溜冰,幾舒服。

餐湯

卡邦尼扁意粉
心太軟
  • 黑松露牛油熊仔牛柳扒
2024-08-09 1161 浏览
香港嘅親子餐廳都唔少,不過一般全部都要畀入場費同埋都收得幾貴今次去嘅呢間位於megabox親子餐廳熊小館,竟然係唔使入場費!而且只係五十幾蚊左右就有一個餐有嘢飲有主食,餐廳環境都好靚,充滿熊仔嘅佈置而且仲有vip房可以一班人gathering🐔百里香燒雞扒意粉雞扒好大塊都好嫩滑,醃料有香草,食起嚟格外芬香。意粉煮得都幾夠身,配合百里香嘅汁都幾match,蒜蓉餐包同埋南瓜湯都好濃郁。🐷bbq豬肋骨飯估唔到幾廿蚊嘅價錢豬肋骨會咁大塊!裏面都好juicy好厚肉!配搭白飯同埋炒蔬菜伴碟,加上少少蒜蓉汁,好香口又唔會燶!🍮生日快樂版朱古力心太軟呢個心太軟真係大師級嘅作品!仲有一球雪糕加上鮮滑嘅忌廉,一切落去,流心嘅感覺,朱古力漿湧出嚟,職員仲會送上熊熊生日蠟燭,非常窩心🍮焦糖燉蛋布丁套餐加一個燉蛋布丁只係九蚊,絕對適合飯後甜品!呢度真係好適合一家大細同埋帶埋小朋友或者情侶!呢度嘅玩具角都好大好適合細路仔過嚟食嘢玩㗎!
香港嘅親子餐廳都唔少,
不過一般全部都要畀入場費同埋都收得幾貴

餐廳環境都好靚,充滿熊仔嘅佈置
而且仲有vip房可以一班人gathering

🐔百里香燒雞扒意粉
雞扒好大塊都好嫩滑,
醃料有香草,食起嚟格外芬香。

🐷bbq豬肋骨飯
估唔到幾廿蚊嘅價錢豬肋骨會咁大塊!
裏面都好juicy好厚肉!
配搭白飯同埋炒蔬菜伴碟,加上少少蒜蓉汁,好香口又唔會燶!

🍮生日快樂版朱古力心太軟
呢個心太軟真係大師級嘅作品!
仲有一球雪糕加上鮮滑嘅忌廉,
一切落去,流心嘅感覺,朱古力漿湧出嚟,
職員仲會送上熊熊生日蠟燭,非常窩心

🍮焦糖燉蛋布丁
套餐加一個燉蛋布丁只係九蚊,絕對適合飯後甜品

呢度真係好適合一家大細同埋帶埋小朋友或者情侶!
呢度嘅玩具角都好大好適合細路仔過嚟食嘢玩㗎!

• 心太軟
二人浪漫晚餐 👫 $318 法式香草牛油焗田螺 🐌 🌸二人餐 $318🌟🌟🌟🌟🌟☘️歐陸式濃湯兩客+牛油法包濃郁雜菜湯,味道微酸微辣,配脆卜卜牛油法包☘️法式香草牛油焗田螺呢個用鐵板上,滿滿薯蓉面放6粒田螺肉,肉質不錯,香草牛油夠香濃。☘️黑松露牛油熊仔牛柳扒(+$10)黑松露牛油係用熊仔造型,超吸精呀!牛柳扒叫左五成,肉質新嫩而重牛味,配菜有超好味薯條及新鮮雜菜。☘️芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯滿滿芝士,濃郁忌廉,菠菜已預先拌好飯入面,龍利柳炸過,肉質厚實juice☘️熱玫瑰柚子茶 (轉特飲A只加$16)有數粒玫瑰花乾,柚子茶濃味,而有淡淡清新撲鼻玫瑰花香。☘️凍檸茶🌸熊仔黑牛 $30有熊仔造型冰、濃郁朱古力球雪糕及可樂。
二人浪漫晚餐 👫 $318 法式香草牛油焗田螺 🐌

🌸二人餐 $318🌟🌟🌟🌟🌟
☘️歐陸式濃湯兩客+牛油法包
濃郁雜菜湯,味道微酸微辣,配脆卜卜牛油法包

☘️法式香草牛油焗田螺

☘️黑松露牛油熊仔牛柳扒(+$10)

☘️芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯

☘️熱玫瑰柚子茶 (轉特飲A只加$16)
有數粒玫瑰花乾,柚子茶濃味,而有淡淡清新撲鼻玫瑰花香。

☘️凍檸茶

🌸熊仔黑牛 $30
有熊仔造型冰、濃郁朱古力球雪糕及可樂。

2024-07-26
2024-07-22 804 浏览
每次嚟Megabox 都會帶小朋友去呢間餐廳🍴除咗裝修佈置到處都係熊仔,職員對小朋友都好關心🥰有得意又可愛嘅兒童餐,更提供兒童餐具,絕對係親子友善餐廳💜二人餐$298忌廉濃湯🍲+牛油法包🥖🥩深海帶子拼醬燒汁牛柳五成熟嘅牛柳肉質彈牙,薯條粟米做配菜🍛芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯蜜桃汁香甜🍑加上啖啖肉嘅嫩滑雞髀🍗兒童餐 $150肉醬意粉🍝+芝士雞尾腸 +粟米🌽啫喱 配 鮮橙汁兩兄弟都好開心清哂盤,再獎勵兩球雪糕😋大滿足🈵
每次嚟Megabox 都會帶小朋友去呢間餐廳🍴

除咗裝修佈置到處都係熊仔,職員對小朋友都好關心🥰
有得意又可愛嘅兒童餐,更提供兒童餐具,絕對係親子友善餐廳💜

二人餐$298
忌廉濃湯🍲+牛油法包🥖
🥩深海帶子拼醬燒汁牛柳
五成熟嘅牛柳肉質彈牙,薯條粟米做配菜
🍛芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯
蜜桃汁香甜🍑加上啖啖肉嘅嫩滑雞髀🍗

兒童餐 $150
肉醬意粉🍝+芝士雞尾腸 +粟米🌽
啫喱 配 鮮橙汁
兩兄弟都好開心清哂盤,再獎勵兩球雪糕😋
大滿足🈵
2024-07-13 813 浏览
今日公司早放約埋同事去附近Megabox 11樓嘅熊小館食午餐🍴~~~餐廳如其名係一間充滿熊仔嘅餐廳🧸好有特色打卡一流📸而且佢仲有兒童區啱晒一家大細~~~呢度仲有生日專區小朋友生日都可以考慮過嚟book場~~~✨蜂蜜味 BBQ 燒豬仔骨$80本身佢係配白飯但同事表示唔想食飯店員俾我哋轉做薯條🍟~~~之前試過喺屋企自己焗豬仔骨真係好麻煩好多功夫🫠估唔到係出面可以用咁嘅價錢食到咁高質嘅豬仔骨~~~雖然佢係豬仔骨但係肉一啲都唔少點埋個醬汁更加惹味👍🏻👍🏻👍🏻~~~✨西冷牛扒配乾蔥紅酒汁🥩$80有齊餐湯🥣、餐包🍞、牛扒配薯菜(飯/ 意粉)🥩、飲品🥤真係幾抵!飲品仲可以加$3轉鮮橙汁~~~蒜蓉麵包雖然有少少乾🍞但點落個湯度就啱啱中和返🥣~~~牛扒七成熟🥩啱晒我呢啲唔太食得生嘢嘅人牛扒又冇咩筋厚薄適中切起上嚟好輕鬆🔪~~~店員見我好鍾意點茄汁🥫好主動拎咗一支俾我自己加超貼心🥰~~~✨烤美國安格斯漢堡伴炸薯條🍔🍟$88塊安格斯牛扒好厚好大塊牛味好濃郁好有口感~~~因為佢麵包用牛油烘過🧈暖暖哋又有少少脆口好好食😋~~~❤️最後我哋仲叫咗焦糖燉蛋雖然畫工唔算好好😆但我同同事見到都忍唔住笑咗出嚟呢度除咗有貼
今日公司早放
但係肉一啲都唔少
點埋個醬汁
更加惹味👍🏻👍🏻👍🏻
✨西冷牛扒配乾蔥紅酒汁🥩
有齊餐湯🥣、餐包🍞、牛扒配薯菜(飯/ 意粉)🥩、飲品🥤
真係幾抵!
飲品仲可以加$3轉鮮橙汁