2023-04-07
大圍嘅🌟燃🌟係日式料理店,睇個英文店名就知,燃係主打🔥燒肉、🐟刺身、同埋🦪蠔!餐廳清一色都係卡座,每個卡座仲要有📺獨立電視,一路睇自己鐘意嘅🎞️節目,一路慢慢嘆🔥燒肉,時間過特別快!🐟三點刺身盛 $158🥗雜錦魚生沙律 $88燒肉之前,先試一試主打之一嘅🐟刺身!刺身色澤悅目✨,都幾新鮮,作為開胃嘅前菜都唔錯!🔥南.特選拼盤 $488「南」有齊🐖豬、🐂牛、🐓雞,拼盤仲附贈🍚珍珠飯、🍲麵豉湯、同埋🥬生菜杯,乜都有啲,啱晒有選擇困難症嘅我🤪!🔥燒肉拼盤包括肥嫩多汁嘅🇺🇸安格斯牛小排、肉香出眾嘅🇺🇸安格斯牛肩肉、濃厚滋味嘅👅厚切牛舌、肥美甘香嘅🇯🇵日本花腩片、香口惹味嘅🐖特製豬頸肉、仲有醃得好入味嘅🐓松板雞件,同靚靚嘅六格木兜裝住,📸夠打卡!🍢雞串盛 $98🐓雞皮、🐓雞心、🐓雞肝、🐓雞脾肉、🐓雞腎、🐓雞翼,一次過齊晒6️⃣款雞串燒🍢嘅特選部位!🥤可樂 $12🍺生啤 $58
🐟三點刺身盛 $158 🥗雜錦魚生沙律 $88 燒肉之前,先試一試主打之一嘅🐟 刺身!刺身色澤悅目✨,都幾新鮮,作為開胃嘅前菜都唔錯!
🔥南.特選拼盤 $488 「南」有齊🐖豬、🐂牛、🐓雞,拼盤仲附贈🍚珍珠飯、🍲麵豉湯、同埋🥬生菜杯,乜都有啲,啱晒有選擇困難症嘅我🤪! 🔥燒肉拼盤包括肥嫩多汁嘅🇺🇸安格斯牛小排、肉香出眾嘅🇺🇸安格斯牛肩肉、濃厚滋味嘅👅厚切牛舌、肥美甘香嘅🇯🇵日本花腩片、香口惹味嘅🐖特製豬頸肉、仲有醃得好入味嘅🐓松板雞件,同靚靚嘅六格木兜裝住,📸夠打卡! 🍢雞串盛 $98 🐓雞皮、🐓雞心、🐓雞肝、🐓雞脾肉、🐓雞腎、🐓雞翼,一次過齊晒6️⃣款雞串燒🍢嘅特選部位! 🥤可樂 $12 🍺生啤 $58