2011-02-07
睇戲之前, 黎排隊食下壽司先, 呢間係第1次黎食咋。未夠7點已經開始排隊, 好彩人龍唔算長, 咁就等下啦。點知唔夠3分鍾我地就可以優先入座啦, 因為前面d 人多數都係4-5個, 未有位住, 咁就益左我地呢d 得2個人既可以優先入座。呢到多數係迴轉位, 卡位就比較少, 所以多人既話, 就唔提意黎食囉。呢到有限住每台只可以食50分鍾, 所以我地一坐低就把握時間拎野食。呢到只可以揀迴轉台個d 壽司, 無得另外用紙tick 野食。所以想食自己想食既壽司唔易嫁, 真係要耐心等佢轉, 好彩佢地會keep住加壽司落迴轉帶, 唔會令迴轉帶空空的。我地2個人食左16碟, 壽司細細舊, 但壽司算係新鮮, 款左都好多。有三文魚, 鰻魚, 蟹棒, 甜蛋, 帆立貝, 軍艦, 食完一碟再encall 第2第3碟。食左16碟先係百四蚊, $8一碟, 比外賣貴少少啦, 仲有加一, 不過都覺得好抵食啦。不過呢到d waiter 明顯好缺乏囉, 舉左好耐手都無人應, 應左又唔係立即幫到你。不過呢個價錢咁既服務, 接受到既。下次會再黎。
未夠7點已經開始排隊, 好彩人龍唔算長, 咁就等下啦。
不過呢個價錢咁既服務, 接受到既。
下次會再黎。