2004-02-09 27 浏览
服務態度勁差,d 人唔理客ga~完全當人透明!!而且唔係太好食,一心諗住去食美國黑牛,點知牛排係黑囉,不過係燶左個隻黑,而且湯既份量太少最重要都係服務差搞到冇晒心情食!其實佢地可以安排好d坐位,但兩個人就坐4人"木台",搞到4個人入唻就要等!明明就好多兩人"木台"囉!而且d客等既時候又唔會招呼,就咁睇住你企係度,有位又唔會叫人坐住先!到落order時d態度又差!!今時今日咁既服務態度要改囉!
服務態度勁差,d 人唔理客ga~完全當人透明!!
最重要都係服務差搞到冇晒心情食!
其實佢地可以安排好d坐位,但兩個人就坐4人
"木台",搞到4個人入唻就要等!明明就好多兩人
2003-05-21 12 浏览
我叫左個最貴的炭燒DA牛扒lunch,不過吾係炭燒,有D 貨不對辦,成兩百蚊,不過d 沙律好新鮮,拍拖去試下OK。
拖去試下OK。
2003-04-24 3 浏览
我反而覺得lunch幾抵~ set lunch $80-190, 包一杯好細o既湯(用Espresso杯裝), 頭盤buffet, 主菜, dessert buffet同一杯drink~ 我同朋友order o左$118 set lunch, 一個係牛柳, 一個係三文魚大蝦~ 頭盤同dessert都無咩特別, 不過主菜唔錯, 特別係隻蝦好爽, 仲好多蝦膏o添~ 咖啡都ok喎~ 環境ok啦~ 不過無咩service就真~
我反而覺得lunch幾抵~
環境ok啦~ 不過無咩service就真~
(非会员)
2003-03-23 12 浏览
floral set $335<br />appetizer: small lobster + others <br />ok la<br />soup: crab, pea<br />not good<br />main: beef tenderloin + lamb rib + other side dishes<br />awful !!!!!!!!!!!!<br />dessert: lavender sobert + berries<br />poor !!!!<br />coffee<br />poor !!!!<br />---------------------<br />environment not good<br />service poor<br />---------------------<br />never try !
floral set $335<br />
ok la<br />
soup: crab, pea<br />
not good<br />
---------------------<br />
environment not good<br />
service poor<br />
---------------------<br />
never try !!!!!!!!!!!!!!!
(非会员)
2001-11-26 2 浏览
Ordered the French onion soup and a DA steak for dinner. The onion soup was of average quality. The "Dry Aged" steak that this restaurant is famous for was good but not worthy of the priase and its price. At this price level, Ruth's Chris is much better.
2001-09-03 4 浏览
一行三個女仔試下傳媒講得幾行o既三里屯逛下, 見到Mr. Steak 好似記得食家評得不俗咪試下…環境太暗, 令對眼都幾唔適服, 周圍環境都好嘈…食物方面叫o左香芒大蝦沙津, 太不新鮮又乾, 份量太少, 連沙津油都少, 好少沙津會咁難食。碟沙津都未食晒, 已經比waitress 收o左, 雖然都哽唔落, 但係太冇禮貌la…跟著有碟長通粉, 都係份量太少, 長通粉,剛剛平鋪o個隻碟, 味道平凡…最後有加拿大肉眼扒, 質素同世貿東海堂餐廳一樣咁難食, 有乾又鞋又多根。仲有伴碟d 炸薯又乾又硬, 唉….飲品方面叫o左pussy fruit 嘩, 好似罐頭菠蘿水味又太酸。埋單$400 多d, 太不值, 又唔太飽, 後來走o左去義順嘆甜品…
環境太暗, 令對眼都幾唔適服, 周圍環境都好嘈…
2001-07-10 3 浏览
又o黎試o左個美國特級牛柳,水準KEEP 到,但最正o既唔係件扒,而係伴碟o既燒法國薯仔,好香
2001-06-28 3 浏览
呢度幾有水準o架,招牌D.A 西冷牛扒真係牛肉味濃又香,而且烹調技巧好,真係煮到Exactly 4 成熟.連伴碟o既配菜都唔係普通行貨,係特別炮製o架,酸咪咪好開胃.睇得出間餐廳好有心思.甜品要個橙酒Souffle, 亦都做得好,唔太甜又清香.重有呀,呢度有好多款不同國家不同種類o既牛扒俾你揀,包括我好鍾意o既荷蘭牛仔肉,唔肥膩嫩口又好味一句講晒:鍾意食牛者必到!
甜品要個橙酒Souffle, 亦都做得好,唔太甜又清香.
一句講晒:鍾意食牛者必到!