2024-10-12 222 浏览
做完Facial想食個下午茶,經過見到新開張,個店面幾光猛,咁啱有位就入去試吓。點咗個推介嘅豬扒,好Juicy好入味,又大件,可惜唔係太肚餓,如果配個白飯真係一流 😋坐咗七成客左右,唔會太迫,坐得幾舒服,侍應姐姐好有禮貌,仲主動走來問我有冇紙巾,如果香港多啲呢啲服務態度,就唔使返大陸享受啦 🤣聽到隔籬枱食客話粉麵個湯底好好味,下次做facial前要過嚟食個lunch試吓,仲有辣椒油賣,下次試咗如果好味就買返屋企。

豬扒
2024-10-12
豬扒
2024-10-10 216 浏览
見有新鋪開張,比門口個花牌吸引咗入去,就試佢一試老細推介鎮店之寶👉🏼牛雜 牛三寶,味道好濃郁,食完唔頸渴,食得出用心製作,應該落咗好多材料熬製湯底,非一般嘅腩汁👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼非常好味🤤環境光亮,枱面闊落,店員又有禮貌,坐得舒服仲做緊伸張試食優惠,$9有碟菜,$9有兩粒炸雲吞! 需然$9但係唔會Hea你一樣好食

非常好味🤤

環境光亮,枱面闊落,店員又有禮貌,坐得舒服

2024-10-09
用餐优惠
現金券
  • 牛三寶
  • 肉燥豬扒
昨天同同事去食lunch, 行過見到附近有間新開張食粉麵,入去試下我最愛牛腩河。牛腩好淋好入味,味道唔錯唔會好咸剛剛好。同事食左蝦籽雲吞撈麵,佢話雲吞有驚喜,個餡料好新鮮👍🏻 仲有杯奶茶好飲。碗麵四十零蚊+$9有碟油菜,尖沙咀黎講已經好經濟實惠。應該係新開張所以間舖都係好乾淨,入面都坐得好舒服,唔會好迫,最驚迫到轉個身都會撞到人。仲有接單姐姐都好好人,應該係我哋同事既新飯堂,下試吓肉燥豬扒米線🤣見到隔離枱食好似好靚😋

牛腩好淋好入味,味道唔錯唔會好咸剛剛好。
碗麵四十零蚊+$9有碟油菜,尖沙咀黎講已經好經濟實惠。

牛腩麵
蝦籽雲吞撈麵