五月十六日(星期五)再說一次-老公,生日快樂,我愛您食完JW buffet之後,去左太空館買飛先!之後再去捐錢,您的生日過得很有意義~藉此寄予祝福給四川同胞....大家要伸出援手!幫得幾多得幾多!之後,好口渴,就買左呢度既火麻仁飲!仍然咁多飲呢,好香芝麻味!同埋幾濃!
五月十六日(星期五)

再說一次-老公,生日快樂,我愛您

2008-04-05 41 浏览
第三次幫襯, 仍是招牌苦茶--24味。每次阿姐都問: o岩飲好唔好? 那裡的保溫瓶不夠保溫, 喝起來是和暖的。苦得不容細想, 馬上咕嚕咕嚕喝完。再灌半瓶水, 洗洗沾在牙齒上的茶漬。有沒有效, 真的不知道。每次搭船, 都來一碗, 當中藥。喝完後, 什麼都是甜的。
第三次幫襯, 仍是招牌苦茶--24味。

有沒有效, 真的不知道。每次搭船, 都來一碗, 當中藥。

喝完後, 什麼都是甜的。

2008-03-26 28 浏览
三月廿三日(星期日)食咁多野,當然要飲番d涼茶啦!我地飲左火麻仁同埋菊花茶!火麻仁好芝麻味!!唔錯^^而菊花茶亦都清清涼涼,又冇mud點落糖!!
三月廿三日(星期日)

食咁多野,當然要飲番d涼茶啦!

我地飲左火麻仁同埋菊花茶!

火麻仁好芝麻味!!唔錯^^

而菊花茶亦都清清涼涼,又冇mud點落糖!!