2006-09-03 11 浏览
其實黎過呢度兩次..上次食個個焗飯..係就係有d大家樂feel..不過都算係咁..今日同左兩個朋友黎食晚餐..叫左個晚餐個白湯好多油同好多水..唔係太好..蒜蓉包幾好好脆主菜係牛柳粒..用個脆杯裝住...味道幾好..幾大份..不過d汁太多..同埋酸左少少仲有甜品..係個紅豆加花奶..唔知咩名堂但幾好食..價錢都係四十五蚊..係銅鑼灣黎講算係幾扺..環境都ok..傾計不錯
其實黎過呢度兩次..
今日同左兩個朋友黎食晚餐..叫左個晚餐
個白湯好多油同好多水..唔係太好..
蒜蓉包幾好好脆
仲有甜品..係個紅豆加花奶..唔知咩名堂但幾好食..
價錢都係四十五蚊..係銅鑼灣黎講算係幾扺..
環境都ok..傾計不錯
2006-08-22 14 浏览
睇過幾份報導介紹,講到呢度dfusion 菜好似都ok,所以黎試,不過好失望!約左個識左17年o既朋友食lunch,以後開始返工後都唔可以咁悠閒約人食lunch喇。要改善o既地方:1) 中午12點一入去feel倒間野有'浸'味,仲幾焗!2) 佢d水極難飲,好茶餐廳囉!3) 我同fd都係order 同一個焗飯set($39),個名勁長,係咩鮮茄焗鴨胸芝士吞拿魚飯…極度一般,好大家樂呀。4) 個menu d字係手抄,字又核突又唔整齊,見到都好唔想睇。5) 1點之後好多人,地方好迫,出唔到去係冇人理。6) fd話杯凍奶茶走甜好唔得,d奶好唔掂。較好o既地方:1) 我杯凍奶茶冇走甜就ok喎,好過個飯。2) 鴨胸唔錯。咁仲要收我10%就真係…唉,好在上星期生日飯最後冇黎試。咁o既價去食紅螞蟻好過!唔會再黎。

要改善o既地方:
1) 中午12點一入去feel倒間野有'浸'味,仲幾焗!
2) 佢d水極難飲,好茶餐廳囉!
5) 1點之後好多人,地方好迫,出唔到去係冇人理。
6) fd話杯凍奶茶走甜好唔得,d奶好唔掂。

較好o既地方:
1) 我杯凍奶茶冇走甜就ok喎,好過個飯。
2) 鴨胸唔錯。