2022-08-29
想念的韓國旅行2🌸醃漬生蠔🦪 $198/2盒 ⭐️⭐️⭐️⭐️☆細細盒,但有成30多隻生蠔🦪,超新鮮好味,傻婆T煮左一大碗飯🍚黎食,味道就剛剛好。如果齋吃就會覺得比較辣🌶同鹹,所以配白飯🍚一流。🌸醃漬八爪魚鬚🐙 $50⭐️⭐️⭐️⭐️☆同樣細細盒,味道偏辣,八爪魚鬚🐙爽脆,數量都算多,配白飯🍚同樣一流,不過傻婆T覺得好辣🌶,要分幾餐食才可以。兩盒同樣在美食博覽購買,真的食完就好像去完韓國旅行一樣,如果配搭埋韓國炸雞可能仲正呀!#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #美食 #香港好去處 #韓國美食 #醃漬生蠔 #醃漬八爪魚鬚 #醃漬 #八爪魚鬚 #生蠔 #八爪魚 #韓國 #RnT韓國菜 #韓國菜 #白飯神偷
🌸醃漬生蠔🦪 $198/2盒 ⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🌸醃漬八爪魚鬚🐙 $50⭐️⭐️⭐️⭐️☆