👩🏻‍🍳 福岡漢堡扒(旺角店)🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️🍽️ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(大)第一次幫襯,有得自己控制份量去舊石度燒,一開始舊石好熱,3秒要反一反,好快食得,熱辣辣擺入口,超正!慢慢舊石無咁熱,店員好細心,會主動過嚟幫你換石❣️🍽️ 足半磅薯條(芝士醬)🥛西柚特飲📍地點:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖#hongkong #hamburger #hambageu #旺角 #旺角美食 #旺角探店 #福岡 #福岡漢堡扒 @hambageu
👩🏻‍🍳 福岡漢堡扒(旺角店)🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️

🍽️ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(大)

🍽️ 足半磅薯條(芝士醬)

🥛西柚特飲

📍地點:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖

@hambageu

2023-06-10 24 浏览
趣味、好味兼備!🧡🤎🍔想燒肉的朋友可以試試這間✨燒漢堡扒蠻讚( ̀⌄ ́)以為是日本福岡開過來的店🇯🇵,結果是韓國過江龍🇰🇷🤣!覺得值得一試🕺🏻原以為就算不同口味,也只是上面的配料有點不同,不怎麼影響整體口味。但,我。錯。了!😱🥹💖點了雙人套餐✌🏻($355):🔎墨西哥辣椒和牛漢堡扒🌶️哇我覺得這個口味真的好吃!蛋吸滿肉汁、肉油,真的好好吃😍😍😍😍😍肉以為不多,但也能吃到不少。我覺得好玩也好吃!🔎芝士蛋蒜和牛漢堡扒🍳這個也很好吃,炸乾蒜很香,而且味道看出,真的蠻棒的!🔎和牛乒乒乓拌飯飯就遜色許多,給的辣椒醬也不是很好吃。但配上味道香濃的漢堡扒一起吃,蠻不錯!不建議單吃那碗飯~🔎西柚蘇打➕巨峰提子蘇打🍇兩杯飲料也很大杯!🍻吃燒肉配冰凍蘇打飲品,爽啦~!
趣味、好味兼備!🧡🤎🍔

點了雙人套餐✌🏻($355):

🔎墨西哥辣椒和牛漢堡扒🌶️

🔎芝士蛋蒜和牛漢堡扒🍳
這個也很好吃,炸乾蒜很香,而且味道看出,真的蠻棒的!

🔎和牛乒乒乓拌飯

🔎西柚蘇打➕巨峰提子蘇打🍇
兩杯飲料也很大杯!🍻
吃燒肉配冰凍蘇打飲品,爽啦~!

• 墨西哥辣椒和牛漢堡扒
  • 芝士蛋蒜和牛漢堡扒
見個個都話好玩 一於試下🤣 二人套餐Ver.4 $366 (另加一)•味噌湯、麻醬椰菜沙律、泡菜味道正常 配漢堡扒好解膩🤤 •菠蘿煙肉和牛漢堡扒 (中)•芝士蛋蒜和牛漢堡扒 (中)如果平時鍾意食漢堡包走包 會好鍾意呢個🤣和牛漢堡扒嘅分量應該大概係雙層肉嘅分量好似玩cooking mama 煎3秒反一反🤣不過就算好似我反應慢 煎膿咗啲 都係好juicy😝比較推薦菠蘿嗰款 因為我基本上將芝士都變成碳😂 •芝士泡豚丼飯好 大 碗😂食量細嘅真係要嗌少飯(友人淨係食咗三分一 所以淨低嘅就去曬我個肚腩🤰)微辣 冇食開辣度都ok趁熱食好啲 芝士會拉芝😝 •飲品($18轉特飲)揀咗百香果、巨峰提子特飲又係好大杯 魚缸咁😂😂😂😂推薦百香果😍 咁heavy嘅嘢 加杯特飲 超正😈
見個個都話好玩 一於試下🤣

二人套餐Ver.4 $366 (另加一)

•味噌湯、麻醬椰菜沙律、泡菜
味道正常 配漢堡扒好解膩🤤

不過就算好似我反應慢 煎膿咗啲 都係好juicy😝
比較推薦菠蘿嗰款 因為我基本上將芝士都變成碳😂

微辣 冇食開辣度都ok
趁熱食好啲 芝士會拉芝😝

•飲品($18轉特飲)
巨峰提子特飲+百香果特飲

揀咗百香果、巨峰提子特飲
又係好大杯 魚缸咁😂😂😂😂
推薦百香果😍
咁heavy嘅嘢 加杯特飲 超正😈

巨峰提子特飲+百香果特飲
  • 百香果特飲
2023-06-09 11 浏览
福岡漢堡扒旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖這次和老友去到旺角好景附近,佢推介韓式和牛漢堡扒,可以自己烹調,又真係幾正喎!😎兩人套餐芝士蛋蒜和牛漢堡扒盤上有一舊預熱了的石頭,用來烹調漢堡,不需要落油,和牛遇熱會釋放出適量的油,留意牛肉很快熟,變色要反去第二邊。配料有香濃的芝士、香脆的蒜乾,香滑的雞蛋。一啖和牛,一啖芝士蛋蒜好正,吃到中段可以加泡菜、幼鹽和醬油提升層次,推薦! 🤤菠蘿煙肉和牛漢堡扒菠蘿夠香甜,煙肉夠煙韌,和牛夠juicy,估唔到會同蛋咁夾,好味道。韓式小型抽油煙機很強,之前食的韓燒餐廳煙霧瀰漫,油煙味濃,這裡環境比較舒服。😍芝士泡豚丼大廚將香濃的芝士放在面層,香滑的豚肉加了辣椒醬,辣度適中,丼飯夠煙韌,份量十足,沒有味精,不肥膩,正呀喂!😁蜂蜜紅棗茶(凍)蜂蜜柚子茶(凍)夏天飲一流,香甜、消暑、解渴、纖維高。🤘🏻福岡漢堡扒環境舒適,食物高質,真材實料,沒有味精,回頭率高。👍🏻
福岡漢堡扒

旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖

兩人套餐

菠蘿煙肉和牛漢堡扒

芝士泡豚丼

蜂蜜紅棗茶(凍)
蜂蜜柚子茶(凍)

夏天飲一流,香甜、消暑、解渴、纖維高。🤘🏻

2023-06-06
2023-06-09 32 浏览
呢間餐廳真係好正啊!佢主打石燒和牛漢堡扒,食客可以自己燒漢堡扒,好玩又可以自己控制熟度,真係一個好特別嘅體驗。而且,每張枱都有吸油煙既設備,唔怕燒完成身好大陣油煙味,環境都好舒適,真係一個好啱聚餐嘅地方。今次我哋叫咗二人餐,有四樣嘢:芝士蛋蒜和牛漢堡扒、墨西哥辣椒和牛漢堡扒、和牛拌飯同兩杯飲品。首先嚟講芝士蛋蒜和牛漢堡扒,個牛肉好juicy,而且香煎嘅芝士蛋蒜好入味,仲有啲蒜味同芝士嘅香味,好好味!墨西哥辣椒和牛漢堡扒亦都好好味,個辣椒醬好香辣同埋唔會太辣,啲牛肉扒都煎得啱啱好,好juicy!和牛拌飯真係好好味,個和牛好嫩同埋好juicy,拌埋啲米飯食,好飽肚啊!兩杯飲品我哋揀咗啤酒同檸檬茶,啤酒好清新,檸檬茶唔會太甜,好好味!整體而言,呢間餐廳嘅食物真係好好味,而且分量都好大,夠食!自己燒嘅經驗亦都好特別,令到食物更加好味!而且,職員都好友善,好有禮貌!如果你想嚐下新鮮啲嘅石燒和牛漢堡扒,呢間餐廳係一個好好嘅選擇!

2023-06-09 10 浏览
今日約咗朋友聚聚🥰就約咗喺大家都方便嘅旺角😀旺角真係好多好野食,我哋揀咗福崗漢堡扒😋😋位置都好容易就搵到👍🏽👍🏽我哋叫咗個兩人套餐,呢個兩人套餐包括有👉🏽菠蘿煙肉和牛漢堡扒👉🏽芝士蛋蒜和牛漢堡扒👉🏽芝士泡豚丼仲有兩杯特飲👉🏽蜂蜜紅棗茶👉🏽百香果特飲咁多野都只係$397又幾抵喎😎😎漢堡扒都幾容易煎熟每面煎3秒,又幾好玩😆杯百香果特飲好大杯呀,拎到上嚟我哋都呆咗🤣沖得都好好飲,唔會太甜。芝士泡豚丼好大碗,食到我哋超級飽😆
今日約咗朋友聚聚🥰
就約咗喺大家都方便嘅旺角😀
旺角真係好多好野食,
我哋揀咗福崗漢堡扒😋😋
位置都好容易就搵到👍🏽👍🏽

我哋叫咗個兩人套餐,
呢個兩人套餐包括有
又幾抵喎😎😎

漢堡扒都幾容易煎熟
每面煎3秒,
又幾好玩😆

杯百香果特飲好大杯呀,
拎到上嚟我哋都呆咗🤣
沖得都好好飲,唔會太甜。

芝士泡豚丼好大碗,
食到我哋超級飽😆
2023-06-08 51 浏览
行開旺角想買薩爾達就係好景斜對面見到福岡漢堡扒之前係尖沙咀厚福街已經成日想試下最後估唔到係旺角食餐廳有面壁位亦都有四人檯咁我地坐四人檯就好寬落檯面仲有兩條吸氣口等一陣食野唔洗周圍都係油煙味有單點既餐牌亦都有二人餐望落幾個好似差唔多最大分別應該係個丼飯咁就揀左ver4情侶推介手機落單就搞掂晒有跟沙律同湯檯面餐紙都有教學話三秒可以翻一次漢堡扒套餐跟兩杯野飲轉特飲加十八蚊要左巨峰堤子特飲同埋金橘檸檬特飲勁大杯真係到最後都飲唔晒黎左個飯先呢個係芝士泡豚丼飯份量同特飲一樣都係好大份兩個人食到好飽套餐跟既係中size既和牛漢堡扒芝士蛋蒜應該算最大路另一個菠蘿煙肉就真係配料有些少分別和牛漢堡扒都係一樣上齊所有野真係四人檯先叫做岩岩好放得晒自己切想要既漢堡份量落去燒然後成餐飯就係不斷咁炸炸聲同埋建議都係煎熟些少比較好餐廳店員服務幾好耐唔耐就會過去同你換舊熱石呢舊石我覺得幾耐熱好似去開其他既石燒牛扒店好多時塊石板燒一陣就會凍晒有加一埋單四百四平均每人二百二左右叫做鬧市價環境幾企理出番黎全身都無乜味
行開旺角想買薩爾達

份量同特飲一樣都係好大份
兩個人食到好飽

套餐跟既係中size既和牛漢堡扒
芝士蛋蒜應該算最大路
芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)
另一個菠蘿煙肉就真係配料有些少分別
菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)
和牛漢堡扒都係一樣

上齊所有野
真係四人檯先叫做岩岩好放得晒
自己切想要既漢堡份量落去燒
芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)
然後成餐飯就係不斷咁炸炸聲

叫做鬧市價
環境幾企理
出番黎全身都無乜味
2023-06-04
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥩🥩🥩🥩🥩🍴🍽🍴🍽🍴🍽-福岡漢堡扒喺韓國過江龍,主打石燒漢堡扒「球」。老闆因為曾經喺福岡食過石燒牛扒而俾佢深深吸引,所以決心成立自己嘅餐廳,並創造左和牛漢堡扒球。漢堡扒球要用鏟鏟起小小漢堡扒擺喺熱石上面燒,每邊燒3秒,然後反轉再燒。如果鍾意食熟啲嘅和牛,可以反覆煎多幾次,過程好好玩好過癮🤩。💰二人套餐 $355🥢墨西哥辣椒和牛漢堡扒(中) 🆗牛肉好多肉汁,味道好濃郁,配埋墨西哥辣椒更加惹味。溫馨提示呢款墨西哥辣椒都算辣,如果唔食得辣嘅朋友唔建議嗌呢一個🤣。🥢芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中) 🆙呢款芝士蛋蒜和牛漢堡扒面頭有好多芝士同埋蒜片,加埋充滿油脂嘅和牛更加邪惡,連埋雞蛋一齊食更加夾!鍾意芝士嘅朋友一定要試🤤!🥢和牛乒乒乓拌飯 🆗拌飯有和牛、蛋、生菜做配料。飯粒食落有麻油味,香氣令人胃口大開😋。鍾意食辣嘅朋友亦可以加埋佢嘅韓式辣醬一齊撈勻嚟食。🥢西柚特飲 (+$18)🆗🥢金橘檸檬特飲 (+$18)🆙兩杯特飲超大杯,好抵飲!西柚特飲同金橘檸檬特飲口感清爽,唔會好甜亦唔會好酸,好清爽,仲可以幫助消暑同消滯👍🏻。-🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7.5/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶

🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥩🥩🥩🥩🥩🍴🍽🍴🍽🍴🍽

服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整體𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.5/10

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥩🥩🥩🥩🥩🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)
旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖
#bakdiu韓式 #bakdiu旺角 #bakdiu油尖旺 #旺角 #旺角美食
2023-06-02 13 浏览
呢間之前食過兩三次,都覺得唔錯,石燒和牛又幾得意,啱晒同朋友嚟,之前2次都係食lunch set幾抵食,今次試咗個2人餐好豐富😋😋除咗兩個和牛套餐之外,仲有拌飯嘢飲湯同埋前菜二人餐Ver2 $355轉大份漢堡扒(L:190g)+$8-墨西哥辣椒和牛漢堡扒自己本身都勁鍾意食墨西哥辣椒,估唔到同和牛都幾match,呢款食落去就冇咁重油膩感,牛味同辣椒味相輔相成👍🏻唔會搶味-芝士蛋蒜和牛漢堡扒拉絲芝士加和牛,呢個配搭勁邪惡😈仲有勁多蒜片,蒜香味濃郁,未食已經聞到香味-和牛乒乒乓拌飯有啲似韓式拌飯,有蛋菜同和牛碎,以為會好 點知食落去都唔錯,-罐裝飲品x2

二人餐Ver2 $355
轉大份漢堡扒(L:190g)+$8

-墨西哥辣椒和牛漢堡扒

-芝士蛋蒜和牛漢堡扒

-和牛乒乒乓拌飯

-罐裝飲品x2
2023-06-01 7 浏览
坐落於旺角花園街的「福岡漢堡扒」,以其日韓特色美食,成為了午餐時段的一大亮點。首先,他們的菠蘿煙肉和牛漢堡扒,可以說是一道充滿創意的料理。燒烤香味煙肉配合清爽的菠蘿果香,與和牛漢堡扒的鮮美無比的融合,加上賣相色澤豐富,值得一試。芝士蛋蒜和牛漢堡扒則帶來了另一種風味。牛肉的鮮嫩與芝士、蛋黃的絲滑口感搭配,再加上蒜香的調味,營造出濃郁的滋味。賣相搶眼,讓人食指大動。店員服務態度一流,也會看情況需要而再換上新的石板,讓我們自己可以無所顧忌地煎和牛漢堡,可以說是吃玩合一的一大特色。他們的芝士泡豚丼飯,濃郁的芝士配搭微微香辣的豚肉飯,且份量十分豐富,足以供兩人共享。整體上色香味俱全,不可不試。至於半磅薯條(黑松露醬),將炸得酥脆的薯條沾上香氣四溢的松露醬,兩者配合得天衣無縫,帶來了極佳的口感。再配合一大杯冰涼酸甜的金橘檸檬特飮,清爽開胃又能解膩。總的來說,「福岡漢堡扒」的午餐二人餐提供了一場美味的味蕾派對,各種食物的賣相、味道和份量都讓人滿意。正面評價源於他們的確為顧客提供了一頓讓人回味的午餐。

2023-06-01 12 浏览
同朋友喺旺角諗食咩,最後揀左呢間位於花園街嘅福岡漢堡扒諗住試吓,又有得食、又有得玩。我地叫左個兩人套餐 (ver. 2),首先食咗前菜,有泡菜、麻醬沙律同埋麵豉湯。食完開咗個胃就可以ready食漢堡扒啦。店員好有觀察力,就算我哋唔問都會時不時更換舊石。我哋叫咗芝士蛋蒜和牛漢堡扒,啲芝士同埋蒜香味好濃。另一個就係墨西哥辣椒和牛漢堡。個和牛漢堡好juicy,自己煎完自己食特別滋味。除咗漢堡扒,仲有個和牛乒乒乓拌飯。一開始上菜嘅時候,店員俾咗個辣椒醬我哋自己可以加落去個飯度。個辣椒醬加落和牛粒生菜同埋荷包蛋撈埋一齊,簡簡單單已經好好食,同漢堡扒好夾,啱啱好可以解膩。我哋分別叫咗西柚特飲同埋巨峰提子特飲,啲嘢飲十分之大杯,對於一個好需要飲好多嘢撈飯嘅人嚟講簡直完美。

2023-06-01 10 浏览
今晚約左朋友食飯,決定試下旺角呢間分店!我地比較早入去,六點時都無咩人,唔夠半小時已經坐滿人,開始仲有人排隊。往往好食的地方都一定多人排隊,咁我地要快點叫野食先得~忌廉芝士沙律除了有冷盤小食泡菜外,我地叫左沙律,真心覺得超好食!沙律菜好新鮮,而且菜款亦多,配忌廉及特制醬汁,口感更豐富,開胃不錯之選。值得一讚係食得出佢用左新鮮的檸檬汁而唔係用醬料檸檬水的效果,加上忌廉的香滑口感,好好味!芝士蛋和牛漢堡扒職員聽到朋友係第一次來,好細心教我地點煎和牛,開埋抽油煙機,食得舒服😌!經過專人教導後,我發覺我燒的和牛啱啱好,入口即溶,肉汁嘅香味係口裡蕩漾。食完一塊忍唔住想要叫多份!雞蛋和牛漢堡扒份量足,和牛食落去,爽口彈牙得黎十分軟淋,非常juicy ,本身好牛嘅我真係食過番尋味。加上肉汁同泡菜汁非常好味。餐飯我地食到咁滿足,唔怪之得呢間餐廳咁多人。蜂蜜紅棗茶及蜂蜜柚子茶最後飲埋佢地的特飲,爽~兩杯飲品大大杯,唔會太甜,清新可口,消膩~日後去旺角又多一間好地方食野。
忌廉芝士沙律
芝士蛋和牛漢堡扒
雞蛋和牛漢堡扒
蜂蜜紅棗茶及蜂蜜柚子茶
日後去旺角又多一間好地方食野。
  • 雞蛋和牛漢堡扒
  • 芝士蛋和牛漢堡扒
  • 忌廉芝士沙律
「褔岡漢堡扒」於韓國擁有超過30多間分店十分受本地同外國人歡迎~今次來了位於旺角的二號分店試試超值二人套餐🌟🤭🌟二人套餐(ver 3)零售價: $359 • 芝士蛋蒜和牛漢堡扒雖然來過幾次但總是吃極不厭的和牛漢堡扒選用了來自澳洲的和牛製作放上石板上燒香油滿溢點上海鹽味道更佳!職員亦十分友善 主動協助換板•月見味噌牛丼月見溫泉蛋配上香濃味噌汁的牛肉、香菇同蔥花成為了簡單誘人的蓋飯!•百香果特飲 •西柚特飲 份量十足而且很清新解渴________________🔍餐廳:福岡漢堡扒 🏠地區:旺角📍地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖
「褔岡漢堡扒」於韓國擁有超過30多間分店
十分受本地同外國人歡迎~
今次來了位於旺角的二號分店
試試超值二人套餐🌟🤭

🌟二人套餐(ver 3)
零售價: $359

雖然來過幾次
但總是吃極不厭的和牛漢堡扒
選用了來自澳洲的和牛製作
放上石板上燒香油滿溢
點上海鹽味道更佳!
職員亦十分友善 主動協助換板

•月見味噌牛丼
月見溫泉蛋配上
香濃味噌汁的牛肉、香菇同蔥花
成為了簡單誘人的蓋飯!

•百香果特飲 [另加$18]

🔍餐廳:福岡漢堡扒
🏠地區:旺角
📍地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖

2023-06-01 13 浏览
呢間石燒漢堡扒留意咗好耐,自己落手整幾過癮,今日終於一試😆 餐牌有幾款配搭嘅漢堡扒餐,今日叫咗兩人套餐3️⃣($359)包咗兩份漢堡扒,仲有飯同飲品~✿ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)圓碌碌嘅和牛漢堡😚 將少量肉放上石燒,每邊輕輕煎幾秒就食得,本身肉無調味可以食到肉味,仲好香油脂。鐵板上仲有蛋、芝士同蒜片嘅配搭食落好惹味😋✿ 月見味噌牛丼飯呢個飯有炒雜菌加肥牛片,撈埋蛋黃同醬汁都幾好食!✿ 特飲(+$18)飲品加配咗兩杯特飲真係啱晒,可以解下油膩又解渴。巨峰提子呢個好香,柑橘檸檬呢一杯味道幾濃郁😬

✿ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)

✿ 月見味噌牛丼飯
呢個飯有炒雜菌加肥牛片,撈埋蛋黃同醬汁都幾好食!

✿ 特飲(+$18)

2023-05-28 12 浏览
三十幾度嘅天氣,炎炎夏日,想搵間餐廳可以坐低慢慢食吓嘢傾吓計,順便涼下冷氣,嚟到旺角,就見到呢間叫福岡漢堡扒嘅餐廳,佢嘅漢堡扒要自己用個熱石去整熟佢㗎,見佢咁特別就入去試吓啦😋佢有幾款兩人套餐可以選擇,咁我哋今次就揀咗Ver.2,套餐會包埋沙律前菜同埋湯,相當豐富🤩🧀芝士蛋蒜和牛漢堡扒 滿滿嘅芝士、蛋同埋蒜片,未食都聞到成個和牛漢堡扒都好香,芝士嘅濃郁同埋雞蛋嘅香味配上和牛嘅油脂,簡直係完美嘅配合,食嘅時候配搭埋幾塊蒜片,令到成個漢堡扒嘅味道昇華唔少,芝士嘅味道好濃郁,如果係芝士愛好者嘅朋友,就記得一定要揀呢一個🌶️墨西哥辣椒和牛漢堡 只要係鍾意食辣嘅朋友,就一定要試呢款!因為成塊和牛漢堡扒上邊都係滿滿嘅墨西哥辣椒,餐廳完全冇吝嗇到佢嘅材料,而且佢呢一隻辣椒,辣得非常之恰到好處,辣得來又唔會話太勁咁會刺激到個喉嚨同埋條脷,而且可以隨自己嘅口味,去選擇落多啲或者少啲嘅辣椒,辣得過癮嘅辣椒,加上充滿油脂嘅和牛,配上喺鐵板上面嘅蛋,一啖放落口,簡直係人間嘅美食🐂和牛乒乒乓拌飯 拌飯會有和牛粒、荷包蛋同埋生菜咁樣撈埋一齊成為一個拌飯,就咁食都已經覺得好好食,配埋和牛漢堡一齊食嘅話,伴飯嘅菜同蛋仲

🐂和牛乒乒乓拌飯 拌飯會有和牛粒、荷包蛋同埋生菜咁樣撈埋一齊成為一個拌飯,就咁食都已經覺得好好食,配埋和牛漢堡一齊食嘅話,伴飯嘅菜同蛋仲可以解一解油膩,正呀

🍹百香果特飲 充滿百香果味道嘅特飲,味道鮮甜,生津解渴,餐廳放左幾片檸檬係入面,令到成杯飲品更加清新更加Fresh

🍋金橘檸檬特飲 炎炎夏日飲一杯冰凍嘅金橘檸檬完全能夠消暑解渴,最最最最重要嘅就係呢間餐廳嘅飲品都係十分之大杯,對於我呢一個成日都要飲好多嘢嘅人來講,簡直係完美

📍旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖 - 福岡漢堡扒