2006-10-10 138 浏览
差到無可再差﹗﹗﹗1)要問D亞叔夥計先比餐牌﹐點知全部無價錢。問拒點解﹐拒先拿個得幾項有價+圖片O既餐牌O黎﹐話無價O個D問拒就得WOR2)貴到無倫﹗白灼花螺都要成$80一碟﹐得10幾隻﹗白灼9菜花成$30﹐得豉由碟O甘大(見隔黎臺叫)﹐所以叫左碟姜汁芥蘭﹐點知食食下有釘書釘﹐同個夥計講﹐拒話我可以告公司WOR... 頂﹗3)上菜成日張我地D ORDER 去左隔O黎檯﹐個蒸魚雲等勁耐都未到﹗4)2個人埋單要成$300 幾﹐又唔飽﹐背脊骨落﹗肯定係昆遊客既黑店﹗全部係O架仔/鬼老。裝修﹐招呼又唔係好過人﹐食到一肚氣﹐我一定要唱衰拒﹗
差到無可再差﹗﹗﹗
4)2個人埋單要成$300 幾﹐又唔飽﹐背脊骨落﹗

(非会员)
2005-01-09 103 浏览
唔講其他,個價真係嚇死人,d蟹20幾蚊一兩,賴尿蝦20幾蚊一兩,基維蝦10幾蚊一兩(你無睇錯,係一兩!!!),連生菜都要28蚊(普通雲吞面檔咁大碟).如果你要諗住好似大排檔咁食法,袋定500蚊去啦(每人).門口無menu,入到去餐牌無價錢,仲猛介紹你叫呢樣叫個樣,仲要同你講係是日特價,雖然叫佢做黑店有d過份,但係香港竟然有間咁既食店,都令我好驚訝!!!大排檔貨.富豪酒席價.
(非会员)
2003-01-14 85 浏览
我尋晚一行七人去佐敦竹家莊食宵夜,去到侍應無俾餐牌我地睇,之後就介紹我地嗌幾個:1.避風塘炒蟹(有2隻花蟹) 2.油鹽水浸青口(每人只得一隻) 3.蒸扇貝(每人一隻,普通size) 4.白灼豬粉腸(茶杯碟咁大碟) 5.白灼菜花(又係得茶杯碟咁大碟) 6.兩碗鵝瀨(酒樓飯碗咁大碗) 7.兩罐啤酒你估佢幾錢埋單??成一千四百幾!check單發現碟蟹要成七百幾蚊,其餘青口、豬粉腸、菜花……呢類0加埋又成七百,勁貴!呢食味道OK,但點都估唔到咁貴,兩隻花蟹要成七舊水,個度布置唔係好high種,係估?唔到,大家要小心。
你估佢幾錢埋單??
2000-08-08 84 浏览
菜又細碟又貴!又唔係特別好食!不過好多日本人幫,擺到明就係"昆" "架仔"錢!
菜又細碟又貴!又唔係特別好食!
不過好多日本人幫,擺到明就係"昆" "架仔"錢!