真係未食過一間咁難食嘅放題,見到啲人派傳單咁就試吓,唔值得咁嘅價錢唔值得加一,真係好難食,叫咗好少嘢,牛豬一碟,三隻蝦兩份魷魚仔就冇加個單,因為真係唔好食呀都費事格眼叫,啲雞真係唔好食嘅鞋颯颯,冇雞煲嘅香味,諗返佢啲雞冇炒過,所以可能咁樣就真係唔好食,辣椒油同咸油其他味道都食唔出,響鈴啊,林啤啤嘅,嗰啲魚皮啊都係唔翠林啤啤,嗰啲丸肉片啊牛肉唔好食:粉腸不爽,鵝腸冇嘅其他嗰啲都未試過,唔知不過個湯底都真係唔得,所以就算嗰啲嘢好食都冇用,何況嗰啲配料都唔好食即食嗰雲耳算係好食,諗住雪糕好食啲啦掛,雪糕唔係難食但唔好食囉,魷魚都OK好食嘅,但係可惜湯底唔好食配料都差,蝦滑好咸,個湯底咸定係啲蝦滑咸,啲阿姐呢就不斷催你要咩餐,完全都唔識睇佢哋餐牌,阿姐提意所謂嗌咗個經典,真係經典啦我真係未食過一過咁難食嘅放,冇加單,6:30可以食到九點30,八點前已經埋單,即刻開一個Account喺度評分!下次只會去其他乜嘢唰唰鍋都唔會去呢啲,初頭仲諗住叫朋友一齊過嚟食,好彩冇,唔係真係更加嘥錢😂😂七百幾蚊都唔知食咗乜,人哋至少杯雪糕都好食啲啊,依家連雪糕都麻麻哋囉不知名雪糕好難食,
真係未食過一間咁難食嘅放題
見到啲人派傳單咁就試吓,唔值得咁嘅價錢唔值得加一,
真係好難食,叫咗好少嘢,牛豬一碟,
三隻蝦兩份魷魚仔就冇加個單,因為真係唔好食呀都費事格眼叫,
啲雞真係唔好食嘅鞋颯颯,冇雞煲嘅香味,
響鈴啊,林啤啤嘅,嗰啲魚皮啊都係唔翠林啤啤,
嗰啲丸肉片啊牛肉唔好食:粉腸不爽,
鵝腸冇嘅
其他嗰啲都未試過,唔知
即食嗰雲耳算係好食,
諗住雪糕好食啲啦掛,
雪糕唔係難食但唔好食囉,
魷魚都OK好食嘅,
但係可惜湯底唔好食配料都差,
蝦滑好咸,個湯底咸定係啲蝦滑咸,
即刻開一個Account喺度評分!
下次只會去其他乜嘢唰唰鍋都唔會去呢啲,
初頭仲諗住叫朋友一齊過嚟食,
好難食,
2023-07-23
2023-07-23 251 浏览
放假同朋友去咗食紅火鮮料火鍋專門店。呢間鋪有齊中式火鍋、日式刺身以及韓式燒烤,一次過可以品嘗到唔同亞洲美食🤩我們叫左佢地既濃湯海鮮花膠火鍋,裡面的配料真的非常豐富,有蝦、蜆、花膠同菜。最令我驚艷的是M3和牛,食落彈牙,牛味十足😍安格斯牛柳粒、羊肉片和西班牙黑豚肉這些高級肉品在火鍋裡煮熟後口感非常嫩滑,讓人回味無窮😋除了肉類,他們的火鍋還有很多其他種類的配料,例如新鮮的蔬菜、蝦滑、墨魚滑、魚丸、海鮮等等。而且佢地啲飲品十分齊全,仲有得任飲啤酒🍻另外,他們的韓式燒烤也非常好吃。我們點了香草羊架、黑椒牛仔骨和蒜草元貝,每一款做左小小調味,燒個陣會散發出誘人的香氣,令人垂涎三尺😙佢地啲刺身都非常新鮮,讓人吃得安心。而且他們的食材非常豐富,食完正餐仲有唔同口味既雪糕,大滿足😌
而且佢地啲飲品十分齊全,仲有得任飲啤酒🍻
佢地啲刺身都非常新鮮,讓人吃得安心。
( ͡° ͜ʖ ͡°) 紅火鮮料火鍋專門店 ❝ 中日韓任食雞煲韓燒火鍋刺身吃到飽 ❞✿ 午市中日韓任食 $228/位 坐底就係必點刺身做頭盤先啦三文魚 新鮮厚切肥美甜蝦 赤蝦刺身 無限encore!帶子 赤貝 象拔蚌都好好食~之後揀咗海鮮重慶雞煲有大蝦蜆肉嘅雞煲 好正好吸睛大大隻蝦同蜆肉 正!雞煲好足料 雞肉入味夠嫩滑 不錯~一邊食雞煲 再一邊韓燒 真過份~韓燒唔會好大油煙 燒得幾舒適大量配料牛肉、丸、菜類都可以自助區拎推介黑椒牛仔骨 手打墨魚餅 同雞軟骨另外燒芝士丸都好正啊~飲品有好多選擇啤酒汽水茶類任飲~╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌗🌑
( ͡° ͜ʖ ͡°) 紅火鮮料火鍋專門店

❝ 中日韓任食
雞煲韓燒火鍋刺身吃到飽 ❞

✿ 午市中日韓任食 $228/位

坐底就係必點刺身做頭盤先啦
三文魚 新鮮厚切肥美
甜蝦 赤蝦刺身 無限encore!
帶子 赤貝 象拔蚌都好好食~

之後揀咗海鮮重慶雞煲
有大蝦蜆肉嘅雞煲 好正好吸睛
大大隻蝦同蜆肉 正!
雞煲好足料 雞肉入味夠嫩滑 不錯~

一邊食雞煲 再一邊韓燒 真過份~
韓燒唔會好大油煙 燒得幾舒適
大量配料牛肉、丸、菜類都可以自助區拎
推介黑椒牛仔骨 手打墨魚餅 同雞軟骨
另外燒芝士丸都好正啊~

飲品有好多選擇
啤酒汽水茶類任飲~

╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌗🌑

2023-07-20 205 浏览
好耐無嚟過兆萬食嘢喇,十幾廿歲約friend 食嘢成日去,前幾日去返食火鍋。我不論四季都鍾意打邊爐,不過而家下下三十幾度,所以個場最緊要冷氣夠。呢度冷氣好夠,食埋佢連埋一齊有嘅韓燒都唔覺得熱,唔錯本身無諗住呢個價錢咁抵原來係連埋韓燒,而且可以選嘅嘢食種類都多,有d出去夾,有d係手機落單另外點。除咗打邊爐同韓燒,呢度仲有埋刺身食,意想不到任食嘅帶子同北寄貝刺身都咁鮮味飲品櫃都好多品種,樂天幾款飲品都有。講返主打打邊爐,湯底有幾款選,連花膠雞都有,好吸引,最後選左個清清哋嘅。淨係牛肉都有好幾款,亦有比較有特色嘅嘢(睇圖,朋友點,唔記得叫咩)呢個價錢可以又打邊爐,又韓燒,又刺身,又唔使趕頭趕命食,服務亦都周到,真係好抵

飲品櫃都好多品種,樂天幾款飲品都有。

想食刺身先🍣定係火鍋先🍲?噉想食火鍋🍲先定韓燒先🥓?我覺得係食咗麻辣雞煲先🐔 選擇困難症一次滿足我食雞煲、韓燒、火鍋、刺身放題願望,實有一樣你最鍾意食好唔好食?有圖有真相🔎喺仔仔暑假前夕我就同左好朋友去咗位於旺角嘅 【紅火鮮料火鍋專門店】聽朋友講話餐廳性價比不錯,午市平要試下約200蚊一位就可以任飲任食約3小時我年紀大鍾意中午食多D,有時間消化又平D其主打雞煲海鮮火鍋、日本刺身及韓國燒烤睇下食物賣相真係好抵食我下次打算請朋友生日去食(預訂生日有九折)佢個火鍋湯底唔係淨係得個湯連個湯料都可以食,大大塊雞件、魚頭有重慶雞煲(我點嘅,分大中小辣)、濃湯海鮮火鍋膠煲、酸菜大魚雲湯(成個魚頭)、番茄薯仔牛仔粒煲(仔仔最愛)、鳳梨海鮮雞煲重慶雞煲雞肉滑溜,仲有洋蔥圈同芫茜食完雞煲再倒上上湯做火鍋😍😍首先要掃描QR Code落單冇漏單唔會等好耐🐙有海鮮類(外出拎冇嘅)廣島蠔、蜆、爽口墨魚鬚、白鱔片、蝦、小蒜蓉扇貝🥩肉類有M3和牛、安格斯牛柳粒、西班牙黑豚肉、羊肉片等🍣刺身有甜蝦刺身、珍寶帶子、馬刀貝刺身、蟹棒、三文魚和吞拿魚,必試極激巨赤蝦刺身,鮮甜而且肉質又彈!多款刺身夠新鮮、鮮甜,唔會結曬冰,完
想食刺身先🍣定係火鍋先🍲?
噉想食火鍋🍲先定韓燒先🥓?
我覺得係食咗麻辣雞煲先🐔 選擇困難症
一次滿足我食雞煲、韓燒、火鍋刺身放題
願望,實有一樣你最鍾意食
好唔好食?有圖有真相🔎

喺仔仔暑假前夕我就同左好朋友去咗
位於旺角嘅 【紅火鮮料火鍋專門店】
聽朋友講話餐廳性價比不錯,午市平要試下
約200蚊一位就可以任飲任食約3小時

我年紀大鍾意中午食多D,有時間消化又平D
其主打雞煲海鮮火鍋、日本刺身及韓國燒烤
睇下食物賣相真係好抵食
我下次打算請朋友生日去食(預訂生日有九折)

佢個火鍋湯底唔係淨係得個湯
連個湯料都可以食,大大塊雞件、魚頭
重慶雞煲雞肉滑溜,仲有洋蔥圈同芫茜
食完雞煲再倒上上湯做火鍋😍😍

首先要掃描QR Code落單
冇漏單唔會等好耐

🥩肉類有M3和牛、安格斯牛柳粒、西班牙黑豚肉、羊肉片等

🍣刺身有甜蝦刺身、珍寶帶子、馬刀貝刺身、蟹棒、三文魚和吞拿魚,必試極激巨赤蝦刺身,鮮甜而且肉質又彈!多款刺身夠新鮮、鮮甜,唔會結曬冰,完全滿足刺身控的我

😬🙊仲有我最鍾意食嘅重口味野又市面少有嘅如
黑牛百葉、雞腸、鵝腸、走地雞籽、豬粉腸、黃沙豬潤、
過河田雞等,普遍以為外出拎嘅火鍋食物
都係麻麻地

誰不知原來佢自取肉類係好新鮮
普通要食嘅火鍋配料一應俱全
我連冷盤雞腳同雞翼尖都食埋🙊👍
飲品嘅種類算多,最鍾意佢坐得好舒服

枱面夠大,放多啲嘢食,又唔會好迫
佢嘅抽氣系統都唔錯,唔會滿面油煙
食韓燒我最憎滿面油煙

🐮黑牛百葉:只需灼9秒,爽口有牛味!
🐮M9和牛係殿堂級美食,大大片,很綿! 好juicy!
🐔走地鮮雞籽:同日本蟹籽般非常鮮味,而家食內臟真係分分鐘仲貴過食牛肉。
🦐必食老闆推介手打蝦滑及墨魚餅: 好彈牙!

🐷黃沙豬潤: 平時食貴價豬潤麵,仲係又瘦又得幾片,呢個夠肥美,做到真正的“黃沙”水準,我想打包返去屋企煲粥俾仔食
🍦有大阪牛乳雪糕分別係咖啡、香芋、海鹽味、豆腐、
士多啤梨、雲呢拿及伯爵茶

👱‍♀️👱‍♂️我好羡慕隔籬枱情侶
女方為男友慢慢燒牛仔骨,更灑上調味粉
而我就好似炒餸咁🙊 ,追求快靚正
因為專注唔到,另一邊喺度食緊火鍋刺身
2023-06-09 591 浏览
尋日食完 想寫返個好評😛😛😛😛😛😛😛😛材料非常新鮮 好食 🥘🥘🤤🤤🤤價錢幾吸引都算划算 !🫣🫣🫣🫣我覺得真係值得一試嘅🥰~佢哋分別有三個唔同嘅選擇 中日韓🥘🍣🥩而我就最鍾意韓燒同埋刺身都有好多唔同嘅料選擇👍🏻👍🏻👍🏻除此之外仲有各種款式嘅雪糕、飲品提供服務質素良好 都幾熱情招呼客人👍🏻👍🏻👍🏻一定會再幫襯🤤鐘意食放題嘅朋友可以去試試👍🏻👍🏻
尋日食完 想寫返個好評😛😛😛😛😛😛😛😛
材料非常新鮮 好食 🥘🥘🤤🤤🤤
價錢幾吸引都算划算 !🫣🫣🫣🫣
我覺得真係值得一試嘅🥰~
佢哋分別有三個唔同嘅選擇 中日韓🥘🍣🥩
而我就最鍾意韓燒同埋刺身
都有好多唔同嘅料選擇👍🏻👍🏻👍🏻
除此之外仲有各種款式嘅雪糕、飲品提供
服務質素良好 都幾熱情招呼客人👍🏻👍🏻👍🏻
  • 麻辣雞煲
  • 雪糕
  • 韓燒
2023-05-26 605 浏览
食物質數其差,店員服務不友善!仲好意思收加一,見意正常人不要去食!電磁爐殘舊容易發生意外!價錢極不合理,貨不對辨!沒有良心食市!這個地方會令人不安,心理及身理有不良影響,食完週身唔舒服,由要貼錢睇醫生,真是自投羅網被廣告誤導!
2023-05-25
  • 飲品
2023-04-25 1083 浏览
買單兩個人700 一個人350 我們吃的是雞煲火鍋烤肉刺身 就除了雞煲和有些肥牛好吃一點其他真的不行 特別是刺身三文魚跟邊角料一樣 薄薄的一條真的跟邊角料沒區別 最後一次點了等)十幾二十分鐘上的才稍微好點 這這之前我是點很多份 但是就上了一點點 很生氣 吃到後面點的單跟看不見一樣也不給我們上 看到別桌都上了 我們就很生氣的走了 燒肉沒有調料台也沒有蘸料 只有桌子上的一個調料粉沒有了泡菜也沒有 調料台哪裡看著也很不衛生 這個價格我覺得算貴了 吃到這樣品質真的完全不行 踩雷!!!
雷!!!
2023-04-17 1003 浏览
材料都唔係好新鮮,重點係!!!!每次落單每款刺身只可以叫9片,請問說好的9片咧??我哋食兩個鐘,你只肯上兩次刺身卑我哋,兩次都亂上。咁都算,食放題最憎加單唔送。哦,仲要食刺身?等咯,等到夠鐘走人。人生第一次食放題食到無語。好嬲。超級嬲,😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

2023-04-17 601 浏览
驚人食得多 就冇撚開放題啦 5點入座第一輪刺身就俾埋啲冇落既玉子燒 蟹柳 第二輪都係咁 我們就同店員反應 店員幫我們收走 之後我們淨係叫三文魚和甜蝦 全部都冇上 叫了幾次都係唔黎 等了1個鐘也無果 服務員淨係話大家都等緊(睇著她們俾其他檯刺身) 5點40落單既刺身到最後截單都冇再上過 真係失望 大家慎重
2023-04-04 702 浏览
旺角兆萬中心有間中日韓放題,分了三個收費種類,包括雞煲火鍋任飲任食、中日或中韓任食、中日韓任食,收費各有不同。小編簡了中日韓任食😋以qrcode 落單,部分食物可到外面取,有肉類、丸類、菜和麵。先來刺身,刺身種類多,有三文魚腩、甜蝦、赤蝦、馬刀貝、玉子、螺、鮑片等。小編喜歡三文魚腩夠厚切,豐富的油脂。螺肉爽口彈牙。赤蝦新鮮大隻。海鮮雞煲😋雞煲醬濃郁,味道剛剛好不會太咸。醬汁沾滿在蝦、蜆和雞,配上紫洋蔥味道更香。部分肉類可到外面取,韓燒打邊爐一樣得👍🏻燒海鮮一樣可以😌最後吃火鍋,主要是吃菜。記行去雪糕櫃取雪糕。

先來刺身刺身種類多,有三文魚腩、甜蝦、赤蝦、馬刀貝、玉子、螺、鮑片等。小編喜歡三文魚腩夠厚切,豐富的油脂。螺肉爽口彈牙。赤蝦新鮮大隻。

部分肉類可到外面取,韓燒打邊爐一樣得👍🏻

燒海鮮一樣可以😌

最後吃火鍋,主要是吃菜。

記行去雪糕櫃取雪糕。

近來喜歡吃韓燒,燒肉,但又想食火鍋🍲,又想食刺身,不如一次過食曬佢😂燒肉🔥火鍋🍲刺身🍣有齊哂,一次過滿足晒幾個願望😁😛任飲、任食火鍋、中、日、韓任食,真係夠哂盞鬼👍😃————————食物款式又夠多食完雞煲又再揀火鍋火鍋湯底任你揀揀完又繼續食過😝———————中式食雞煲日式食刺身再來個火鍋再食個韓燒大大大滿足😋😁———————-味道不錯,價錢又抵又有禮貌,環境舒適———————-一次過食晒火鍋、中、日、韓美食😝其實開心🥳簡…單就在你身邊..❤️食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美食回憶—————-
燒肉🔥火鍋🍲刺身🍣有齊哂,一次過滿足晒幾個願望😁😛
任飲、任食火鍋、中、日、韓任食,真係夠哂盞鬼👍😃

————————

———————-
味道不錯,價錢又抵
又有禮貌,環境舒適
———————-
一次過食晒火鍋、中、日、韓美食😝
其實開心🥳簡…單就在你身邊..❤️
食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美食回憶
—————-
2023-03-27 376 浏览
旺角任飲任食場,數一數二要來試試紅火鮮料火鍋專門店。這裡晚市任飲任食,雞煲+火鍋+韓燒才$238,crazy price 可以食勁多野。首先吃吃這裡的雞煲,小小麻辣好野味,我們幾個朋友聞到雞煲太香了,還未來得及拍照就好快吃光光了,太好吃了。特色湯底有16款可以選擇,我們點了濃湯花膠雞湯底,湯底花膠雞勁滋補,味道夠香花膠味濃郁,真係岩曬女士們養顏,一上火鍋已經忍不住飲左湯先,真係超正啊。最後到韓燒啦,哇哇哇,其實火鍋同韓燒一樣,都係可以點好多肉類菜類海鮮類,吃完火鍋吃韓燒,喜歡烤肉的烤肉控一定要試喔。整體真的又好吃又划算,喜歡任食任飲不要錯過。
旺角任飲任食場,數一數二要來試試紅火鮮料火鍋專門店。
整體真的又好吃又划算,喜歡任食任飲不要錯過。
2023-03-27
2023-03-27 398 浏览
周六去了紅火鮮料火鍋專門店,試了他們的$228中日韓放題,真是物超所值😆 除了火鍋和雞煲放題,還有韓烤和刺身,有醬油及超過20種配料可供自取~我先選了濃湯花膠雞煲,湯頭十分濃郁,花膠入口即化,半隻雞的雞肉也很鮮嫩👍🏻 白菜吸滿湯汁非常鮮甜~接著我取了一些配料燒烤,包括牛肉、豬肉,台灣腸,蔬菜等等,每種配料都有不同的調味料,旁邊有燒肉靈魂燒汁可取~最後我點了刺身,包括三文魚腩、希靈魚、馬刀貝、赤貝、激巨赤蝦、珍寶帶子和甜蝦。每種刺身都十分新鮮,肉質鮮嫩,口感鮮美,特別是馬刀貝、赤貝爽口鮮甜,好新鮮👍🏻👍🏻餐廳的環境非常舒適和溫馨。餐桌和座椅都非常舒適,坐得很長時間而不感到不舒服。適合一班朋友來吃😆
周六去了紅火鮮料火鍋專門店,試了他們的$228中日韓放題,真是物超所值😆 除了火鍋雞煲放題,還有韓烤和刺身,有醬油及超過20種配料可供自取~

2023-03-26 261 浏览
放假有飯局,正係度煩緊韓燒定打邊爐,就俾我搵到一間可以同時滿足晒兩個願望既餐廳🤭任飲任食120分鐘火鍋+韓燒+刺身,幾抵食。除左自助區有部分食物、飲品、甜品、醬料自取,仲可以用QR Code Order其他食物,方便快捷。呢度既韓燒爐有別出一般餐廳,會先放牛油紙再加油燒,食物無咁易燒燶,有需要仲可以換新既牛油紙繼續燒,構思貼心☺️乾淨企理🍲濃湯海鮮花膠鍋 今次揀左海鮮花膠鍋,入面有蝦、娃娃菜、花膠、湯底幾鮮甜,好適合烚蔬菜😋 🌱西洋菜|🥬油麥菜|🎃南瓜|🌽粟米🥒冬瓜|🍅番茄|🍍菠蘿好甜😍燒同唔燒都一樣Juicy🦑手打墨魚滑🦐手打鮮蝦滑蝦滑魚滑爽口彈牙,而且食到有鮮味,係新鮮手打既質素🍣刺身三文魚|甜蝦刺身|珍寶帶子|馬刀貝|北海道角螺|赤貝|北寄貝|墨魚八爪魚|鮑片|激巨赤蝦全部都新鮮,十多款刺身入面,個人特別鍾意三文魚,新鮮肥美;馬刀貝、赤貝鮮甜爽口;激巨赤蝦,口感柔潤味道鮮甜蒜草元貝新鮮爽甜,帶少少蒜香生猛海蝦新鮮爽口,但部分蝦有蝦腸,唔想食到沙,建議進食時撕開蝦背望下先。吉好一串串,進食方便😊沙白鮮甜無沙爽口墨魚鬚爽彈有嚼勁,幾香墨魚鮮味🐮M3和牛脂肪較少,牛味偏濃🐮特選牛板腱雪花

🍲濃湯海鮮花膠鍋
🥒冬瓜|🍅番茄|🍍菠蘿好甜😍燒同唔燒都一樣Juicy

🦑手打墨魚滑
🦐手打鮮蝦滑
蝦滑魚滑爽口彈牙,而且食到有鮮味,係新鮮手打既質素

🍣刺身
三文魚|甜蝦刺身|珍寶帶子|馬刀貝|
北海道角螺|赤貝|北寄貝|墨魚
八爪魚|鮑片|激巨赤蝦

蒜草元貝
新鮮爽甜,帶少少蒜香

生猛海蝦

沙白
鮮甜無沙

爽口墨魚鬚
爽彈有嚼勁,幾香墨魚鮮味

🐮M3和牛
脂肪較少,牛味偏濃

🐮特選牛板腱
雪花同肉既比例係1:1,口感柔軟,入口易融

三文魚鮫
非常新鮮肥美,燒烤逼出油脂,魚味香濃,口感滑溜

職員雖然比較忙,但客服親切友善,用餐過程舒適😊