2017-09-07
食完印尼野返屋企睇左陣電視又好想食麵包 (#麵包控 可唔可以冷靜啲) 9點幾邊度仲有熱辣辣麵包食丫 於是走左去飯堂#羅麥記 食個磚頭焗豬喇 #磚頭焗豬扒飯 $85 諗住黎止下麵包癮 點知黎左個2-3人份量 Total有9塊豬扒 3碗炒飯 at least半磅麵包😱😱😱會唔會太抵食😱😱😱 豬扒軟稔唔鞋痴線有成9塊咁多 點擺落去架 炒飯底筆出黎有3碗咁多 佢既方包磚頭係密度多嗰隻麵包 好有質感唔係空氣 就算挖空中間個包仲好重 熱辣辣dor問店員拎左啲醬點黎食超正(根本黎既目的係為左個包😂) 癲左最後飽上頸麵要清埋個包 真係太好食 我諗呢個$85磚頭飯夠3個人食 性價比超高!黑洞胃2.0又extend左*****************************羅麥記地址:屯門vcity一樓11號舖
*****************************
羅麥記