2001-08-06 83 浏览
次次同D friend去完Club Ing, 一定飛的落o黎食宵夜~ 因為D waiters 好好玩~ ^_^講真食物同一般茶餐廳無乜分別, 選擇仲比o個頭其他茶餐廳少~有bar code o既單, 落單埋單, 入晒電腦~ 唔知其他branch 係咪一樣呢?
2001-07-03 33 浏览
不嬲都鍾意食煲仔飯,呢度D煲仔飯几掂0架,用炭火煲,真係香D.咸魚肉餅煲件咸魚粉粉地,夠晒梅香,同件彈牙肉餅撈埋飯食,正!鮑貝田雞大鱔煲,加D特製0既豉油食,掂!
鮑貝田雞大鱔煲,加D特製0既豉油食,掂!
2000-04-26 10 浏览
呢間鋪頭夜晚的煲仔飯可能好好食,但係午飯的水準真係不敢恭維,我有日食完午餐,下晝即係想嘔,攪到我成日做唔倒o 野,多謝晒.. 我邊敢夜晚再幫襯你!
1999-11-28 12 浏览
近期好多飲食雜誌都吹捧煲仔飯, 千尋就襯熱鬧試o 左呢間最出名o 既”鮑貝大雜煲”, 嘩! 剩係睇個o 的材料, 已經嚇一跳, ”冬菇””臘腸””雞肉””排骨””鮑貝”滿滿一煲, 份量真係唔野少, 材料新鮮不在講, 而且仲有”例湯”送, 都係55 蚊, 非常抵食, 千尋o 的朋友就試o 左”鮑貝田雞煲”同埋”鮑貝大鱔煲”, 一樣唔失禮, 最係連飯焦都唔放過。煲仔飯已不知不覺成為千尋o 既新偶像啦!