2022-09-28 129 浏览
職員服務態度好差明明係宣傳單張上印有WhatsApp 落單再加QR code 下單tim 已經試過幾次都係,早餐時段,wtsapps / QR code 係唔成功落到單佢張宣傳單張真係就甘寫個wts no再加埋個QR code同職員講職員一句串埋嚟”繁忙時間冇咁多人手睇住個電話”“甘你哋又印落個宣傳單張度?你哋冇寫到繁忙時間冇人睇住個電話喎”大佬你傳單又冇寫繁忙時間唔用得Whatapps 加QR code 職員西樣 “我幫你5到”即刻着火🔥同經理投訴又好似想包庇d職員甘😒😒😒完全冇誠意,又冇講出d實際方法去改善一句講晒,宣傳單張fake 人其實係冇得揀先食呢間我寧願食面包都唔會再幫襯又唔好好食得去邊
職員服務態度好差
明明係宣傳單張上印有WhatsApp 落單
再加QR code 下單tim

佢張宣傳單張真係就甘寫個wts no
再加埋個QR code

同職員講
職員一句串埋嚟
”繁忙時間冇咁多人手睇住個電話”

職員西樣 “我幫你5到”

即刻着火🔥

同經理投訴又好似想包庇d職員甘😒😒😒

完全冇誠意,又冇講出d實際方法去改善

一句講晒,宣傳單張fake 人

其實係冇得揀先食呢間
我寧願食面包都唔會再幫襯
又唔好好食得去邊
外卖自取
2022-09-19 190 浏览
星期日到翠豐冰廳吃下午茶, 位於牛頭角偉業街91號地舖, 平時揸車經常都見到這間餐廳, 假日時間比較多,就專程來試一試。下午茶🥢 ~ 瑞士汁乾炒牛肉河$48、 福建炒飯$50、凍檸茶少冰$3。 🔸福建炒飯🍛 ~ 味道中規中矩, 個汁好似冇乜味道 。  🔸瑞士汁乾炒牛肉河🍝 ~ 以下午茶時段來計,份量都算多, 但似普通乾炒牛河,食不到瑞士汁的味道。🔸凍檸茶🥤 ~ 我點少冰, 好開心來到時真是少冰👏🏻,因為好多時點了少, 來到的時候都是很多冰的🤣。 食物質素中規中矩,食得飽,唔會難食。 🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

🔸福建炒飯🍛 ~ 味道中規中矩, 個汁好似冇乜味道 。
福建炒飯

瑞士汁乾炒牛肉河

凍檸茶

食物質素中規中矩,食得飽,唔會難食。

2022-09-18
凍檸茶
2022-09-02 277 浏览
<伏🤢>其他午餐都正常,但被呢個全日早餐伏左…🥲.🥣全日早餐🥣:💰$52送熱飲,新開張網站下單9折塊魚柳炸到又乾又硬…真係以為自己食緊舊又鞋又勁老既雞肉…法蘭克福腸既長度等於個盒闊度😂係普通白烚腸,正常的茄汁豆,有少少沙律菜(少少爛)…黑松露炒蛋味都夠,有少少菇片係上面,片丹麥包烘得幾靚但因為外賣就唔脆喇...好味程度:⭐️抵食指數:⭐環境指數:⭐⭐⭐💸人均消費:$50另收加1️⃣服務費:❌再食 ENCORE:😐
<伏🤢>

其他午餐都正常,但被呢個全日早餐伏左…🥲
🥣全日早餐🥣:💰$52

送熱飲,新開張網站下單9折

塊魚柳炸到又乾又硬…真係以為自己食緊舊又鞋又勁老既雞肉…

好味程度:⭐️
抵食指數:⭐
環境指數:⭐⭐⭐

💸人均消費:$50
另收加1️⃣服務費:❌
再食 ENCORE:😐
2022-08-30 206 浏览
公司附近開的新餐廳,今日心血來潮去試午市。order左牛三寶咖哩,付餐湯熱飲。出餐算快,咖哩很足料,湯ok,但係非常非常鹹🥲送飯食都頂唔住。實在鹹的太過分不得不上黎寫下食評,也許冇下一次了 🥲
公司附近開的新餐廳,今日心血來潮去試午市。

2022-08-30