2023-03-14 114 浏览
飲過好多間珍珠奶茶店鋪,今次黎到老虎糖,記得之前成日大排長龍,所以一直未試。今日經過旺角呢間店,竟然唔使排隊,所以即刻試左招牌黑糖珍珠奶茶,珍珠比其他店鋪細粒,味道不錯,整體ok的
2023-03-13
$30 (其他)
2021-12-30 285 浏览
好耐之前都有飲過這間珍奶今日買咗杯黑糖波霸布丁厚鮮奶(去冰少甜)$35奶唔到有茶味😶叫咗少甜都好甜,可能入面有布丁和黑糖珍珠,呢兩樣野都是甜的😝珍珠口感依舊唔錯,只是個人比較鐘意飲奶中帶有茶味的奶茶🤓如果奶控可以叫這杯😬
好耐之前都有飲過這間珍奶
今日買咗杯

黑糖波霸布丁厚鮮奶(去冰少甜)$35
珍珠口感依舊唔錯,只是個人比較鐘意飲奶中帶有茶味的奶茶🤓
如果奶控可以叫這杯😬
2021-12-30
外卖自取
2021-11-05 94 浏览
買左杯無糖的烏龍茶豆乳小芋圓,應該係30蚊左右,小芋圓好味,豆乳同烏龍茶嘅味道中和得都幾好,不過份量較少不太抵飲,總體來說味道都ok,店員態度正常,可能因為冇試過招牌黑糖珍珠鮮奶,所以覺得呢間麻麻地,性價比不高。
烏龍茶豆奶小芋圓(無糖)
2021-10-07
烏龍茶豆奶小芋圓(無糖)
全球第一款可以喝的黑糖麻糬~.喜歡黑糖波霸厚鮮奶嘅朋友一家要試埋老虎堂日式麻糬波波波波系列,而家香港都有得飲啦~黑糖波霸厚鮮奶 + 麻糬,香濃幼滑嘅厚鮮奶上舖滿黃豆粉,層次豐富、口感煙韌一試難忘,仲有另一款芝士 架 ~.老虎堂黑糖專売網址: https://s.openrice.com/QrbS01Ii900~d_lhlmQrX地址: 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 地下G15號.香港老虎堂 tigersugar.#老虎堂 #老虎堂黑糖專売 #日式麻糬波波 #黑糖虎紋 #虎式黑糖 #黑糖珍珠 #珍珠控 #台式特飲 #tigersugar #hktigersugar #blacksugar

全球第一款可以喝的黑糖麻糬~

而家香港都有得飲啦~

黑糖波霸厚鮮奶 + 麻糬,香濃幼滑嘅厚鮮奶上舖滿黃豆粉,
層次豐富、口感煙韌一試難忘,
仲有另一款芝士 架 ~

老虎堂黑糖專売
香港老虎堂 tigersugar

2020-12-16
  • 日式麻糬波
2020-08-29 111 浏览
服務態度極差 兩個女服務人員都係 。 收銀果個問佢走冰 就大大聲講唔得走 同時玩緊手機。 另一個 拎幾杯嘢飲時 同佢講可唔可以分開裝 就翻白眼 唔耐性 將膠帶俾我叫我自己整。 上次買咗一杯 態度都好差。 唔知店長點解請咁樣嘅人返來
2020-06-25 111 浏览
黑糖珍珠鮮奶嘅熱潮過去左啱啱開舖嘅時候真係要排個幾鐘先有得飲💢依家行埋去就可以即刻買 真係好正😀雖然冇咁多人飲但係佢嘅質素依然可以保持得到👍🏼個人覺得佢係咁多間黑糖珍珠鮮奶入面最好味嘅真係有厚度而又好香嘅鮮奶再配搭香濃嘅黑糖味雖然甜咗少少但係真係配搭得天衣無縫對於我呢種咁鍾意飲鮮奶嘅人呢杯野簡直令我又愛又恨每次見到佢嘅虎紋都覺得好靚但每次飲完又會有少少內疚因為又唔知要跑幾耐先可以抵得返嚕不過偶爾飲下都係值得嘅😋😋
黑糖珍珠鮮奶嘅熱潮過去左
因為又唔知要跑幾耐先可以抵得返嚕
不過偶爾飲下都係值得嘅😋😋
外卖自取
2020-03-11 108 浏览
不愧為最有名的店,真的很好喝🤪😭👏🏻牛奶超級有奶味,不用於市面上的鮮奶,而且珍珠很有咬口,它還沾滿黑糖蜜的甜味🙊💫💓lI only had to wait around 10mins to try their bestselling drink, Black Sugar Milk with Pearls. (Let’s keep this a secret between us, shhh)I finally understand why there’s such a hype about this drink, the sweet, chewy pearls go really well with the creamy milk.
不愧為最有名的店,真的很好喝🤪😭👏🏻
依家野其實我係再次番頭,因為佢地招牌飲品黑糖唔算濃口 但又好易入口珍珠非常彈牙 有口感之如 仲好有咬口 可以當甜品食奶味香 水質幼係一件好好的飲品老虎堂黑糖專売-旺角花園街1號鴻禧大廈地下1號舖 -
依家野其實我係再次番頭,因為佢地招牌飲品
黑糖唔算濃口 但又好易入口
珍珠非常彈牙 有口感之如 仲好有咬口 可以當甜品