6天前 0 浏览
之前中學嘅時候成日都食,因為平同埋覺得幾好食,仲食上癮😋但係今次好失望,嚟到嘅幼薯粉已經係發脹狀態,咬落去完全冇口感。叫咗三個餸,滷水雞翼、魚腐同埋響鈴。滷水雞翼入味,但係明顯過熟已經煮到乾身。魚腐有啲雪味,仲要唔熱!唔會再特登去食😢😢
之前中學嘅時候成日都食,因為平同埋覺得幾好食,仲食上癮😋

唔會再特登去食😢😢
2023-08-29 229 浏览
疫情前經常食,搞笑嘅係佢嘅小辣唔太固定辣度 有時真係小小辣,但更多時係辣到飛起即使唔太食得辣,依然好味到唔捨得停手,一碗仔麵食成兩個鐘都要繼續食,就係咁好食前排去返,唔難食,但得返辣味 冇咗果種過癮到辣死都要繼續食嘅味道

2023-08-28
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶
2021-11-04 755 浏览
跟住啲餸嚟齊仲好好食!但見到有改善真係有啲因為!仲畀多咗兩隻鹵水蛋同埋一支好勁量嘅豆漿!等我下次再嗌先!又正又好食下次直接落去幫襯下先!如果去到坐低食完個水準都係一樣 希望大家會日日嚟食

2016-05-29 2511 浏览
第一次寫食評,因為機緣巧合下找到這隱世食店,味道比外間有名的同類型店好,也怕這類型的食店因地點太隱閉,吸引不到太多客,支持不住,所以就想寫此食評來推廣一下這食店。我今天叫了酸辣木耳寬紅薯粉,湯底酸辣有度,聲稱無加味精,寬紅薯粉也很有咬感,木耳正常爽口,我會再回來食。