2015-05-18
自從上水廣場間KFc執左之後 一直都想問點解上水一間kfc都無 直至係上水匯呢個新開的商場開番間 緊係即刻去幫襯下先拉$39蚊叫左一個A2餐 係新推出的趣浪雞望落其實$39蚊真係幾抵 有兩件炸雞 葡撻 雞皇飯 中杯汽水 而且味道都唔錯一黎梗係即刻試下件炸雞先啦!!!!咦睇落幾大件喎 睇到我流哂水 (口水)咬開一啖 味道真係唔錯 個脆皮有少少辣 同個雞肉味都幾夾 反而雞肉略嫌咸左少少 第二件事緊係食葡撻先啦!!!葡撻其實好多人都試過 唔多講啦 我個人覺得kfc的葡撻比起澳門的葡撻仲好食原因就係kfc的葡撻酥皮夠鬆脆 好食 !而且中間的蛋亦夠多 !!相反 好多時係澳門食到的葡撻酥皮會整到好厚 又林 唔係太好食雞皇飯唔使多講 個汁幾好味 個飯夠飽肚 個人一般會食哂最好味的野先食食野自自然會口渴 當然唔少得一杯夠份量的汽水解解渴啦
食野自自然會口渴 當然唔少得一杯夠份量的汽水解解渴啦