2007-10-02 32 浏览
我平時多數都係食下午茶..朱古力吐司幾好味呀!下午茶炒粉麵都好抵食!不過有時都有食門口魚蛋檔d小食..魚蛋、魷魚、牛柏葉都好正!!大家可以試下,真係唔錯!!
我平時多數都係食下午茶..
朱古力吐司幾好味呀!
下午茶炒粉麵都好抵食!
不過有時都有食門口魚蛋檔d小食..
魚蛋、魷魚、牛柏葉都好正!!
大家可以試下,真係唔錯!!
2007-09-29 6 浏览
食品正,又便宜!超正!我常常去吃的。你們也可以去試試吃的。
食品正,又便宜!超正!我常常去吃的。你們也可以去試試吃的。
2007-09-27 22 浏览
下午茶好抵24蚊有焗飯+台式野飲我上次食左芝士雞皇焗飯好濃味好好食好香份量當dinner都得不過野飲就mama
下午茶好抵24蚊有焗飯+台式野飲
我上次食左芝士雞皇焗飯好濃味好好食好香
份量當dinner都得
不過野飲就mama
^^
2007-07-24 26 浏览
佢地D炒飯好好食架...不過多油左少少..下午茶就食開焗野..不過下午茶叫餐飲一定要叫少甜..因為個個好似男仔個姐姐仔好甜的,,,晚上d炒野很好食的^^位就坐得唔係好舒服!
佢地D炒飯好好食架...不過多油左少少..
下午茶就食開焗野..
不過下午茶叫餐飲一定要叫少甜..
因為個個好似男仔個姐姐仔好甜的,,,
晚上d炒野很好食的^^
位就坐得唔係好舒服!
環顧天水圍好食又平嘅真係唔多選擇壹冰點係其中一間早餐好少試午餐都冇乜幾可食下午茶真係唔錯焗意粉又平又好食另外佢嘅肉燥飯都一流
環顧天水圍

下午茶真係唔錯
焗意粉又平又好食

另外佢嘅肉燥飯都一流
2006-09-20 10 浏览
天水圍區嚟講,呢間d野食水準算高。成人都人山人海,唔坐得耐囉!冇人吸煙,油煙都冇乜。佢地d炸餃子好得,皮好薄,好香口,正! 豬頸肉炒飯幾好食,之前都有食過其他炒飯都好好味。椰香奶茶都ok好飲,但勸籲大家飲其他台式好茶就叫少甜囉!佢地下午茶好抵,廿蚊有炒粉麵食, 都係大大碟!跟餐仲有台式奶茶一杯。
2006-05-17 22 浏览
呢間我同男朋友已經食過好多好多次,每當懶得搭車落元朗搵食個陣,好多時都會黎堂食or外賣,今日又同男朋友黎食,無計,天水圍既選擇實在太少雖然到左下午茶時間,但實在唔敢試d tea set,都係叫番飯穩陣d我要左煎雞扒加肉燥飯,要凍朱古力雪泡$34男朋友要左茄子肉燥飯,要凍咖啡$30d煎雞扒好多肥膏,肉燥依然好味,不過得好少,但係男朋友個茄子肉燥飯就好多肉燥,但係我個飯重要貴4蚊喎???怪怪地...我杯朱古力雪泡都唔錯,好濃朱古力味呢到係d茄子肉燥同3杯雞比較好,重有d飯實在太大碟,如果可以細碟d,但平番幾蚊就更好

我要左煎雞扒加肉燥飯,要凍朱古力雪泡$34
男朋友要左茄子肉燥飯,要凍咖啡$30

2006-05-03 13 浏览
Last week i tried this restaurant with my friends, it is quite delicious, food is served so quick...drinks are nice
2006-03-13 22 浏览
冷點~係我中6中7的飯堂~係天水圍食過咁多間~最好食都係佢~茄子肉鬆同3杯雞一定要試下~藍莓綠茶~必飲~
2005-10-23 15 浏览
佢既下午茶都算平...飲品既泡沫類幾好飲...我覺得珍珠奶茶好好飲囉...咁D野食都好食...服務都OK...係天水圍入面...我最鍾意呢間...(除左麥當勞)
佢既下午茶都算平...
飲品既泡沫類幾好飲...
我覺得珍珠奶茶好好飲囉...
咁D野食都好食...
服務都OK...
係天水圍入面...
我最鍾意呢間...
(除左麥當勞)
2005-08-11 25 浏览
好鐘意食呢間,我鍾意食三併飯加肉燥和玉子豆腐燒飯,加杯珍珠奶茶。炒粉就太多油。
2005-05-31 9 浏览
都係三杯雞加肉燥飯最好味,仲可以兩個人一齊食添呀!
都係三杯雞加肉燥飯最好味,仲可以兩個人一齊食添呀!
2004-11-22 6 浏览
呢間野至好食當然係鹽酥雞翼啦!勁香口、夠晒入味!d飯好大碟,細食女仔可以2人share一碟價錢都唔平,我寧願佢d野細碟d但賣番平d坐得唔多舒服,因為次次去都好多人,位又窄推介鹽酥雞翼飯加肉燥!
呢間野至好食當然係鹽酥雞翼啦!
勁香口、夠晒入味!

d飯好大碟,細食女仔可以2人share一碟
價錢都唔平,我寧願佢d野細碟d但賣番平d
坐得唔多舒服,因為次次去都好多人,位又窄

推介鹽酥雞翼飯加肉燥!
2004-09-23 13 浏览
d檯有d窄同迫,食物OK 啦,但早餐既沙律真係超超超超超難食,台式飲品既雪泡系列唔錯,幾好飲~~但其他野就真係麻麻地,環境又超嘈~有時d食物亦太油膩,個芝士焗西蘭花意粉勁難食,一舊舊咁~_____~
d檯有d窄同迫,
食物OK 啦,但早餐既沙律真係超超超超超難食,
台式飲品既雪泡系列唔錯,幾好飲~~
但其他野就真係麻麻地,環境又超嘈~
有時d食物亦太油膩,
個芝士焗西蘭花意粉勁難食,一舊舊咁~_____~
2004-09-09 25 浏览
餐廳不是大...有一點窄...但食物好味...台式飲品好飲...本人推介焗朱扒意粉要黑椒汁...好味...飲品要芝麻奶茶...諗到都想食...正正正
餐廳不是大...有一點窄...但食物好味...台式飲品好飲