6天前
火鍋任食有兩個餐可選,都是兩小時,貴的$258 有刺身海鮮靚d既牛,平的雞煲火鍋$168 ,小童$88,只限星期一至四晚上,兩大一小,諗住平平地選$168試下先,一入到坐好,有三碟小食先上,青瓜雲耳算正常,餃子春卷淋晒,我個仔平時最鍾意食脆口野見到都唔食,另外有碟好像是桂花糕,無乜味一般般。之後雞煲叫咗小辣,個汁好稀,雞無味,平時最鍾意食雞嘅我都已經好低要求,但都覺得唔係好掂,成盤食咗一半左右之後就唔要,之後要直接用番雞煲個煲加湯打邊爐,d湯有浸怪味鹹鹹地。之後嗌咗啲肥牛丸類牛舌脆鯇鵝腸,啲嘢食一上枱,我同我老婆都呆咗,肥牛喺街市買最cheap最cheap嗰隻,色澤暗沉,勁唔新鮮,好似d雪左好耐既貨脆鯇完全無魚味,蟹柳係一嚿粉嗰隻,牛舌鵝腸都係完全唔掂連公仔麵烏冬都唔好食,都唔知咩嚟最後叫咗唐生菜,勉強算可以食到好灰,灰到已經唔記得影相,完全唔飽,d野基本食唔落口,好耐無食過咁難食既一餐,雖然話三個人兩大一小任食火鍋四百幾蚊算係平,但都唔使差成咁呀話,唯一飲品算正常,但種類不多,唯有飲多d 野最後兩大一小埋單加一:$466總括:大伏
脆鯇完全無魚味,蟹柳係一嚿粉嗰隻,牛舌鵝腸都係完全唔掂
連公仔麵烏冬都唔好食,都唔知咩嚟
最後叫咗唐生菜,勉強算可以
最後兩大一小埋單加一:$466
總括:大伏