2024-10-15 485 浏览
經過尖沙咀,見到無咩人撳張飛排隊食飯,唔使10分鐘就入到去,不過真係好多人係度,服務質素算係ok食物份量一個人食夠晒飽,其中一個餐叫多飯,但好似一樣無多到快快脆食完走

食物份量一個人食夠晒飽,其中一個餐叫多飯,但好似一樣無多到

蔥油豬扒煎蛋飯、蔥油豬扒雞翼飯

秘製雞翼 米線 皮蛋芫茜湯底
奶油多

快快脆食完走
2024-09-29
午餐
蔥油豬扒煎蛋飯、蔥油豬扒雞翼飯
2024-08-29 1660 浏览
朝早嚟食個早餐,無咩點等,都係掃code落單,我比朋友早少少落單,朋友嘅食物一早已經到左,甚至隔離幾枱遲過我地落單嘅都到埋,我個米線等左半個鐘,唔催佢懷疑都唔會上餐比我,侍應個態度仲要幾差好唔情願咁一碗普通嘅太陽蛋火腿米線,餸少都算,太陽蛋變熟蛋,米線淋晒陀晒,勁難食,個湯無味到好似係滾水咁,咁嘅垃圾都要50蚊一碗從來無食過啲咁難食嘅茶餐廳,食完呢個早餐成日好心情都無晒,仲可以日日排隊排長龍,淨係做死一世遊客生意嘅垃圾

2024-08-06 2212 浏览
食開天水圍華嫂冰室 琴日出尖沙咀做野諗住試吓食尖沙咀華嫂 見門口好多人排隊 原來係內地人中好受歡迎 我同同行朋友入到門口 侍應第一句就普通話:你好 我哋無理 見成間舖都係內地客 是但啦 可能侍應慣口 到坐低qrcode點完餐 都等得幾耐下 終於等到 送餐嚟個個侍應又第一句普通話講解送嚟嘅餐 ok 唔緊要 我哋點咗兩份奶油多 兩份冬蔭公雞翼豬扒米粉 兩杯檸檬茶 個冬蔭公比我係天水圍食開嘅稀 湯多過啲料 我哋食完就走 點知返到屋企開始又屙又嘔 啲野食唔乾淨 係咁屙水 腸胃係咁攪 當晚仲發冷 同行朋友都係一樣屙 真係好想知點解天水圍同尖沙咀分店差咁遠 搞到我哋對華嫂冰室好失望 之後都唔會再食
2024-07-30