4天前
今日去咗薩莉亞食嘢 平時都有去開,但係冇諗到今次態度會咁差…薩莉亞係掃QR code 點單嘅 我落單好記得自己撳咗兩樣嘢。其中嗰樣係蘑菇湯,落單嗰下佢bug咗我撳極都撳唔到 我就刷新咗 入返去,佢就已經顯示落單 轉個頭佢就俾咗個水牛芝士 咁因為我冇叫我就同佢講返結果佢同我講係我自己落嘅唔可以退 同埋態度勁衰係咁賴啲問題喺我度講自己問題自己解決 我同佢講話可能係你哋系統出咗問題 佢堅決咁樣講冇可能 最後我仲要白白浪費咗$20 錢唔係問題 佢態度咁衰我唔明點解可以做到店長呢樣嘢?嚟唔離譜啲。如果真係我問題我都可以唔怪你 問題係你態度咁衰 隊晒部機喺度指俾我睇提我點錯單 仲要講嘢有鄉音 同佢講咁算啦,佢仲喺度不斷咁樣喺度講話唔關店員是係我自己撳錯唔怪得人😅做得服務行業 你就係服務顧客㗎仲要對住我咁衰咁樣講嘢😓希望薩莉亞可以處理呢件事